2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Biz dün baktığımız evden vazgeçtik çok pahalı altından kalkamayız dedik. Eşim işyerinde kardeşine bahsetmiş şakasına demiş üst katı sana kiraya veririz. oda üst katta oturup kira verir gibi eve ortak olacağını düşünmüş hemende kabul etmiş sonra eşim öyle değil normal kiracı deyince tartışmışlar servisin beni bıraktığı yerden eşim beni alıyor arabada tartışıyolardı iyice sinir olmaya başladım markete girdi kaynanamda dedi bıktım tartışmalarınızdan. senin niye suratın asık dedi bende bıktım dedim daha bi kez olsun eve sessiz sakin giremedik dedim. bize yemeğe geldiler sonra zaten çok yorgundum iyice sinir oldum ve üzüldüm. Eşimde onları eve bıraktıktan sonra bitane gül almış sevindirik oldum hemencik :))

ben yine geç kaldım 15 dk
geldim müşteriler vardı kötü oldu patronum da ters ters baktı

günaydın herkese

bugün bizde yine geç kaldık sabah duş al kahvaltı yap saçımı yap derken geç çıktık ..bizim müdür gelemişti daha biz geldiğimizde seninki kötü olmuş sinirlimi patronun

bu görümcen sizin hayatınızı resmen mahvediyo çocuk gibi bişe..eşin allahtan gönlünü almayı bilen biri

eşin anlayışlı olmasa, seni bukadar sevmese çekilmezler wallahi.. inş hep böyle olursunuz eşinle elfi, diğerlerini çokta takmayın :)))

bugün bizde yine geç kaldık sabah duş al kahvaltı yap saçımı yap derken geç çıktık ..bizim müdür gelemişti daha biz geldiğimizde seninki kötü olmuş sinirlimi patronun
biraz sinirlidir, ama napim bilerek yapmadım ki.. uyuya kalmışım

sabaha mı bıraktınız duşu Funda :89:

kayınvalidem arıyo bu gece onlara gitcekmişiz, ama ben yatmalı misafirlik istemiyorum yaa
gidip gelelim diyorum saat 5 te çıkıyorum.. geç oluyo..of
telefonda laf sokuyo zaten: "yüzünüzü göremiyoruz sesinizi duyalım bari" diye
ama benim de hakkım yani izin kullanmak
kendisi gelse, ama bahanesi hazır eltimin bebeğine bakıyo ya
"bebek var gelemiyorum"

canım ben de bugün biraz kendimle ilgilenmek istiyorum aslında ama ütü ve temizlik bekliyor beni de. bilmiyorum artık hangisini yaparım. bugün de işten kaçta çıkarım belli olmaz. yine araç kaplama var ya

haklısın funda genelde erkekler daha geç olgunlaşır derler. o yüzden yaş farkının biraz olması iyidir. bence şimdi, yani evliliğin başlarında değil de, ileriki senelerde daha iyi anlarız eşlerimizi. çünkü şimdi biz de onlar da biraz daha eğlenceli kısmında evliliğin. ilerleyen senelerde görürüz erkeklerle aramızdaki farkı diye düşünüyorum.

eşimin ablasının doğumgünü de bizimkiyle aynı. nasıl tuttuysa artık su konusuna gelince ilk başlarda zorladım kendimi ama şimdi hiç zorlanmadan içiyorum, resmen susuyorum ve bu benim için çok ilginç bir duygu

aslında sabaha bırakma taraftarı değiliz ama çok geç olmuştu
Yatıya mı çağırıyo ya benim kayınvaldem hiç yatın falan demez:89: Evinizmi uzak nektar aman ya bi hafta sonunuz var onuda eşinle geçir hafta içi gelelim deseydin keşke..siz ne sıklıkta gidiyosunuz

oh oh maşallah keyif yapmışınız resmen evden çıkmak için ben hayatta uğraşamam sabah sabah ya, yataktan kalkmak yeterince vakit alıyor

uzağız biraz canım.. Bahçelievlerde onlar
hafta içi eşim genelde ya 8 de yada 11 de geldiği için imkansız

Bakalım napıcaz. inş eşimle tartışmayız

evet canım zamanla evliliğimiz oturacak eşlerimiz dahada olgunlaşacak..ne güzel ya ben zorla içiyorum suyu:18eki kilo verme falan varmı ben dün mayokini giydim eşime gösteriyorum nasıl olmuş diye göbekli diyobende yaza gidecek o göbek dedimaman kıskanç sonrada diyoki gitse bile giyemezsin

uzağız biraz canım.. Bahçelievlerde onlar
hafta içi eşim genelde ya 8 de yada 11 de geldiği için imkansız

Bakalım napıcaz. Inş eşimle tartışmayız

ozaman senin ne suçun var canım eşin geç geliyomuş nasıl gideceksiniz evleride uzakmış..biz maşşallah haftada 2 gün görüşüyoz evleri yakın..gitmesek bizimkilerde söylenir ama allahtan iyiler sorun olmuyo yani..hafta sonu değişik bişeyler yapmak istiyorum ya sıkıldım artık:84:
Tartışma nektarcım boşver ya

Bugün etimek tatlısı yapıcam. Akşama ne yemek var kızlar.

Ben domates çorbası ile fırında makarna yapıcam. Bide patlıcanlı etli bi yemeğimiz var yeter

evet hafta sonumuz küs geçmesin dimmi

Bugün etimek tatlısı yapıcam. Akşama ne yemek var kızlar.

Ben domates çorbası ile fırında makarna yapıcam. Bide patlıcanlı etli bi yemeğimiz var yeter
ben ne yapıcam hiç bilmiyorum, eşimin canı yoğurtlu sarımsaklı kabak çekiyomuş onu kesin yapıcam
ama yanına ne yaparım bilmiyorum :26:
annem belki bugün mantı yapıcakmış, yaparsa oraya gitcez çok yakın hem yer eve geçeriz

boşver küsmeyin güzel bi haftasonu geçirin:89:
Kayınvaldene gitmiyomusun
Kabak bende çok severim ama eşim nefret ederyanınada bi çorba yap

boşver küsmeyin güzel bi haftasonu geçirin:89:
Kayınvaldene gitmiyomusun
Kabak bende çok severim ama eşim nefret ederyanınada bi çorba yap
gidersek yatmalı gitmemiz lazım, gitmem yatmalı yaa
en olmadı pazar giderim tüm izin günüm öyle geçecek olsa da bu gece yatıya gitmem..
Rahat edemiyorum Fundam düşünsene 3 tane kaynım var bekar, eltimlere çıkıp uyurmuşuk
hiç sevmiyorum bu tarz şeyleri

neyse bi öğlen eve gidim de belli olucak

olmaz canım ya evde 3 tane bekar erkek nasıl rahat edeceksin amma anlayışsızmış kayınvalden bende evimden başka yerde yatmayı sevmem rahat edemiyorumboşver pazar günü öğlen gidin akşama geri dönün cumarteside eşinle vakit geçirin..bakalım ben hafta sonu ne yapacağım şimdilik bi plan yok

tartışmadan iyilikle söyle nektar kendini haklı duruma getir oda haklısın canım gitmeyelim desin sakın tartışıp hafta sonunu mahvetme:112::132:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…