2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tartışmadan iyilikle söyle nektar kendini haklı duruma getir oda haklısın canım gitmeyelim desin sakın tartışıp hafta sonunu mahvetme:112::132:
haklısın canım
çok isterse giderim, nekadar geç olursa olsun evime dönerim :81:

ben izlemedim "Ya sonra" yı, bu ara zaman kalmadığından çok fazla gidemiyoruz sinemaya
kaynım izlemişti, çok beğenmişti.. ben en son "aşk tesadüfleri sever" i izledim işte
ondan sonra gitmedim..nişanlıyken ne güzel her hafta sinemaya giderdik yaa

huzurunu kaçırma canım güzel vakit gçirmeye çalış gidersende
aşk tesadüfleri sever çok güzeldi ben çok beğendim..ondan sonra kolpaçino bombaya gittik beğenmedim ya sonraya bu akşam gidicez bakalım beğenirsek sizde gidersiniz

iyiyim sinem sen nasılsın ?hafta sonu neler yapacaksın

merhaba canim iyiyim tsk.

valla bugün temizlik yapicam aksama kaynanamlara gidicez bahcede mangal yakicaz pazar günüde misafirlerimiz türkiye ye gidiyor onlari hava limanina birakicaz. dün misafirlarim vardi kalabaliktik evim batti temizlemem lazim gözlerimde alerji olmus akiyor ve icide kip kirmizi. bir eczaneye göstermem gerek.

siz neler yapacaksiniz bakalim

burada acayip sicak var yaa son 100 yilin en sicak nisan ayimis almanyada 26 derece kacgündür.

Ohh ne güzel işte sinem. Tadını çıkarç Bu arada ehliyetini almana çok sevindim. Üzerinden büyük bir yük kalkmıştır kesin. Bebiş olayı ne durumda varmı bi gelişme

siz neler yapacaksiniz bakalim

burada acayip sicak var yaa son 100 yilin en sicak nisan ayimis almanyada 26 derece kacgündür.

burası soğuk maalesef Sinemcim, bugün biraz güneş var ama üşüyorum ben
haftaya daha da soğuk olucakmış İstanbul

sinemcim sıcağın tadını çıkar bugün burası baya soğuk ya her hafta sonu böyle oluyo
mangal çok severim geçen haftada biz yaptık
elfiş o film çok hoş fakat biraz karmaşıkbizde evde izlemiştik evliliğimizin ilk aylarında film izleme hastalığımız vardı hergün evde bir film izlerdik..görümcenlerde gelmesin akşama

Selam kızlarrr. Bikaç gündür cee diyip kaçıyorum yine öyle olacak ne güzel uyuyordum yaaa kayınvalidem zile bastı uyandırdı bahçede bi iki iş varmış yardım et dedi işte gidip bi bakiim ne yapılcaksa...
Sonra da temizlik var eşim sabah sabah çıldırttı bugün beni. Bi şeye sinir olduğum zaman bayılıyor daha da üstüme gitmeye. Beyfendi yatak başlığının üstünde biraz toz görmüş başladı söylenmeye ben sinirlendikçe daha da konuşuyor ay vur kafasına öldür
Az önce de arıyor hiç bi şey yokmu gibi, konuşmuyorum ben senle dedim, ya ben onu şakasına söyledim sen gıcık oldukça hoşuma gidiyor diyor offffffffffff deli

Ayşecim bune sinir böyle.. Sakin ol canım toz varsada temizlicek olan benim sen ne karışıyorsun benim işime de geçsin.

sizin ev bahçelimiki canım:26:sabah sabah gözüne çöpmü batmış
aman takılıyolar işte canım aldırma ver eline bezi sildir

benim eşim de yapar bazen öyle
sen ne pasaklısın felan diye takılır bir yerde bişi görünce
sinirlenme canım böyle şeylere, şaka yaptığını da biliyosan hele hiç aldırma

offf ya bitmiyor bugün. işler karışık, kafam karışık. dün akşam ablam sofrada bi laf etti, annemi çok üzdü. az önce konuştuk haklı olduğunu savunuyor, bi de bana sen anneme gaz veriyorsun diyor. bağıra çağıra kavga ettik, patron dışarıdaydı Allah'tan. çok sinir oldum ya. hem suçlu hem de güçlü. bazen büyük diye tutmaya çalışıyorum kendimi ama o da aşırıya kaçıyor

Ne dediki annene?

Ne dedi ki? :26:

regl olucam sanırım, karnım ağrıyo..ama daha erken

ablan gergin olabilir canım üzerien fazla gitme bence..gerçi olayı bilmiyorum ama

ablan gergin olabilir canım üzerien fazla gitme bence..gerçi olayı bilmiyorum ama

dün evdeler diye temizlik yapmışlar, misafir gelecek diye de kek, börek yapmışlar. ablam düz taban olduğu için ayakta kalınca çabuk yoruluyor, beline vuruyor. yemek yerken ablam dedi, çok yoruldum bugün acıyor resmen ayaklarımın altı. annem de dedi yaşlanınca daha neler olacak, benim de bel fıtığım var. ablam da "sen benimle sidik mi yarıştırıyorsun anne hastalık konusunda" dedi. anneye söylenecek laf mı şimdi bu??? hem de çocukların önünde. kadın yazık sustu, ama gözleri doldu. sonra ben hemen götürdüm bizim eve. ama gidene kadar resmen hıçkıra hıçkıra ağladı kadın ya!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…