haklısın canımtartışmadan iyilikle söyle nektar kendini haklı duruma getir oda haklısın canım gitmeyelim desin sakın tartışıp hafta sonunu mahvetme:112::132:
haklısın canım
çok isterse giderim, nekadar geç olursa olsun evime dönerim :81:
ben izlemedim "Ya sonra" yı, bu ara zaman kalmadığından çok fazla gidemiyoruz sinemaya
kaynım izlemişti, çok beğenmişti.. ben en son "aşk tesadüfleri sever" i izledim işte
ondan sonra gitmedim..nişanlıyken ne güzel her hafta sinemaya giderdik yaa
günaydin ;
nasilsiniz kizlar ?
çok güzel bir filmdir oBen izlemedim ama gitmek istmiyorum ona. Biz bu akşam evde göl evini izlicez
iyiyim sinem sen nasılsın ?hafta sonu neler yapacaksın
siz neler yapacaksiniz bakalim
burada acayip sicak var yaa son 100 yilin en sicak nisan ayimis almanyada 26 derece kacgündür.
Selam kızlarrr. Bikaç gündür cee diyip kaçıyorum yine öyle olacak ne güzel uyuyordum yaaa kayınvalidem zile bastı uyandırdıbahçede bi iki iş varmış yardım et dedi işte gidip bi bakiim ne yapılcaksa...
Sonra da temizlik var eşim sabah sabah çıldırttı bugün beni. Bi şeye sinir olduğum zaman bayılıyor daha da üstüme gitmeye. Beyfendi yatak başlığının üstünde biraz toz görmüş başladı söylenmeye ben sinirlendikçe daha da konuşuyor ay vur kafasına öldür
Az önce de arıyor hiç bi şey yokmu gibi, konuşmuyorum ben senle dedim, ya ben onu şakasına söyledim sen gıcık oldukça hoşuma gidiyor diyor offffffffffff deli
benim eşim de yapar bazen öyleSelam kızlarrr. Bikaç gündür cee diyip kaçıyorum yine öyle olacak ne güzel uyuyordum yaaa kayınvalidem zile bastı uyandırdıbahçede bi iki iş varmış yardım et dedi işte gidip bi bakiim ne yapılcaksa...
Sonra da temizlik var eşim sabah sabah çıldırttı bugün beni. Bi şeye sinir olduğum zaman bayılıyor daha da üstüme gitmeye. Beyfendi yatak başlığının üstünde biraz toz görmüş başladı söylenmeye ben sinirlendikçe daha da konuşuyor ay vur kafasına öldür
Az önce de arıyor hiç bi şey yokmu gibi, konuşmuyorum ben senle dedim, ya ben onu şakasına söyledim sen gıcık oldukça hoşuma gidiyor diyor offffffffffff deli
offf ya bitmiyor bugün. işler karışık, kafam karışık. dün akşam ablam sofrada bi laf etti, annemi çok üzdü. az önce konuştuk haklı olduğunu savunuyor, bi de bana sen anneme gaz veriyorsun diyor. bağıra çağıra kavga ettik, patron dışarıdaydı Allah'tan. çok sinir oldum ya. hem suçlu hem de güçlü. bazen büyük diye tutmaya çalışıyorum kendimi ama o da aşırıya kaçıyor
Ne dedi ki? :26:offf ya bitmiyor bugün. işler karışık, kafam karışık. dün akşam ablam sofrada bi laf etti, annemi çok üzdü. az önce konuştuk haklı olduğunu savunuyor, bi de bana sen anneme gaz veriyorsun diyor. bağıra çağıra kavga ettik, patron dışarıdaydı Allah'tan. çok sinir oldum ya. hem suçlu hem de güçlü. bazen büyük diye tutmaya çalışıyorum kendimi ama o da aşırıya kaçıyor
offf ya bitmiyor bugün. işler karışık, kafam karışık. dün akşam ablam sofrada bi laf etti, annemi çok üzdü. az önce konuştuk haklı olduğunu savunuyor, bi de bana sen anneme gaz veriyorsun diyor. bağıra çağıra kavga ettik, patron dışarıdaydı Allah'tan. çok sinir oldum ya. hem suçlu hem de güçlü. bazen büyük diye tutmaya çalışıyorum kendimi ama o da aşırıya kaçıyor
ablan gergin olabilir canım üzerien fazla gitme bence..gerçi olayı bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?