canım yaa :26:dün evdeler diye temizlik yapmışlar, misafir gelecek diye de kek, börek yapmışlar. ablam düz taban olduğu için ayakta kalınca çabuk yoruluyor, beline vuruyor. yemek yerken ablam dedi, çok yoruldum bugün acıyor resmen ayaklarımın altı. annem de dedi yaşlanınca daha neler olacak, benim de bel fıtığım var. ablam da "sen benimle sidik mi yarıştırıyorsun anne hastalık konusunda" dedi. anneye söylenecek laf mı şimdi bu??? hem de çocukların önünde. kadın yazık sustu, ama gözleri doldu. sonra ben hemen götürdüm bizim eve. ama gidene kadar resmen hıçkıra hıçkıra ağladı kadın ya!!!
canım yaa :26:
ablan da pişmandır belki dediğinden, hem niye öyle yapıyo ki..kadıncağız gelmiş bir-kaç günlüğüne hemde onun için
ama ameliyattan yeni çıktı sayılır daha, hormonlar felan bebek aldırmak zor bişi olsa gerek, onun da üstüne çok gitmeyinsen de bağırmışsın ablana inş küçük olarak özür diler ve tatsızlık kalmaz anneler hep affeder çünkü
Ayşecim bune sinir böyle.. Sakin ol canım toz varsada temizlicek olan benim sen ne karışıyorsun benim işime de geçsin.
sizin ev bahçelimiki canım:26:sabah sabah gözüne çöpmü batmış
aman takılıyolar işte canım aldırma ver eline bezi sildir
Ayyyy sesimi çıkarmıyım diyorum dayanamıyorum napıyım. Şaka yaptığını da biliyorum ama elimde diil iştebenim eşim de yapar bazen öyle
sen ne pasaklısın felan diye takılır bir yerde bişi görünce
sinirlenme canım böyle şeylere, şaka yaptığını da biliyosan hele hiç aldırma
dün evdeler diye temizlik yapmışlar, misafir gelecek diye de kek, börek yapmışlar. ablam düz taban olduğu için ayakta kalınca çabuk yoruluyor, beline vuruyor. yemek yerken ablam dedi, çok yoruldum bugün acıyor resmen ayaklarımın altı. annem de dedi yaşlanınca daha neler olacak, benim de bel fıtığım var. ablam da "sen benimle sidik mi yarıştırıyorsun anne hastalık konusunda" dedi. anneye söylenecek laf mı şimdi bu??? hem de çocukların önünde. kadın yazık sustu, ama gözleri doldu. sonra ben hemen götürdüm bizim eve. ama gidene kadar resmen hıçkıra hıçkıra ağladı kadın ya!!!
anladım canım, huyu öyle yaniyok canım işte hiç pişman değil, hala kendini haklı görüyor. bi de ablam hep böyledir, kendisi bize ne isterse söyler, biz ona ufacık birşey diyelim kıyameti koparır. ne ameliyatla ne bebişle bir alakası yok maalesef. bana da bağırıyor, ben kışkırtıyorum annemi diye. artık tutamadım kendimi yani.
kızzlarrr. patron tepemde yazamıyon
Ayşe hemen bir aspirin al eğer egzersizlerdeki ilk gününse yoksa yarın bacaklarının ağrısına duramazsın
aspirin içersen ağrısı en azından çekilir halde olur
son bir saat
ben oldum geçen hafta ilk başladığımda
inş çok kötü olmazsın canım
evet bitiyo, zuzuşu da 5 te azad eder inş patronu :26:
ben oldum geçen hafta ilk başladığımda
inş çok kötü olmazsın canım
Evet bitiyo, zuzuşu da 5 te azad eder inş patronu :26:
Kıyamam :26: kaç olur eve gidişin, normal bir gün kadar çalışmış oluyosun cumartesi yaa :/malesef canm çok zor...
5,30 da müşteriye gidicem
Bide şimdi başıma ne iş çıktı ya...yaptığım işi bidaha yapcam
Bordro programı hata yapmış...tek tek düzeltip tekrar çıktı alıcam
Sana iyi tatiller
Ohh ne güzel işte sinem. Tadını çıkarç Bu arada ehliyetini almana çok sevindim. Üzerinden büyük bir yük kalkmıştır kesin. Bebiş olayı ne durumda varmı bi gelişme
Selam kızlarrNasılısnız bakalım? Okuduğum kadarı ile keyifler yerinde çoğunlukla. yaa Aok benim de egzersizlere başlamam lazım. hatta bende zorluk derecesine göre 3 aşamalı bi jimnastik videosu vardı bi zamanlar onu bulayım da yapayım bari. Dün anemleri yemeğe davet ettik. Akşam üstüme başıma çeki düzen vermeye çalışırken yazları sıkça giydiğim güzel bi kotum vardı ay kıçıma zar zor çektim tam sevinirken bi de ne göreyim düğmeler arasında 1 karış var kapanmadı gitti. Eşim de diyor ki hayatım üzülme kilo vecem diye kasma yeni kot al, ama gidişat ötü kızlar ben de spora başlayım bari sizin desteğinizle
Dün ilk defa açma hamurdan cevizli lokum diye bir tuzlu tarif denedim çok güzel oldu. Babam bayıldı eve bile istedi götürmek için. Eşim de sevdi size tarifini yazayım emine bederden, 4 su bard. un, yarım margarin diyor ama ben 1/4 margarin erttim, yarım su bard. sıvıyağ, 1 yumurta, ceviz, yenibahar, 1 tatlı kaşığı kuru maya ve de 1 bardaktan biraz az ılık süt.
Ilık sütte mayayı ertiyoruz ve 15 dakika mayaların aktifleşmesini bekliyoruz sonra unun içine yağları, mayalı sütü ve yumurta akını koyup yoğurarak özdeş bi hamur yapıyoruz. bunun üstünü bi bezle örtüp mayalanana kadar bekliyoruz ki ben 2 saat tuttum o arada başka işler yaptım filan 2 katına yakın kabardı. Sonra yumruk büyüklüğünde bezeler ayırıp onları unlu bi zeminde açıyoruz. içine iri dövülmüş ceviz ve yenibahar serpiyoruz. rulo yapıp 3ercmlik keserek tepsiye diziyoruz. 190 derecede yarım saat kadar pişiriyorz afiyet olsun
Ayrıca kızlar hafa çi giremedim ya uzun uzun yazıyorum okumaya üşenceksinizdet oldum cuma günü, yani bu ay da yok bebek, canı isteyince gelicek anlaşıan biz isteyince değil Allah'ım hayırısını versin hiç üzülmüyorum ama vardır herşeyin bi hayırlı zamanı..Bugün camları silmeye niyelenmiştim ama yağmur yağacakmış yine yaa, boşa gitsin de sitemiyorum. hem hava da soğudu. Artık ben de ütü yaparım yerleri filan silerim, bi de kocacım kek istedi onu da yapayım. Hepinizi öpüyorum kızlar sizleri çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?