2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım yaa :26:
ablan da pişmandır belki dediğinden, hem niye öyle yapıyo ki..kadıncağız gelmiş bir-kaç günlüğüne hemde onun için
ama ameliyattan yeni çıktı sayılır daha, hormonlar felan bebek aldırmak zor bişi olsa gerek, onun da üstüne çok gitmeyin sen de bağırmışsın ablana inş küçük olarak özür diler ve tatsızlık kalmaz anneler hep affeder çünkü

yok canım işte hiç pişman değil, hala kendini haklı görüyor. bi de ablam hep böyledir, kendisi bize ne isterse söyler, biz ona ufacık birşey diyelim kıyameti koparır. ne ameliyatla ne bebişle bir alakası yok maalesef. bana da bağırıyor, ben kışkırtıyorum annemi diye. artık tutamadım kendimi yani.

Ayşecim bune sinir böyle.. Sakin ol canım toz varsada temizlicek olan benim sen ne karışıyorsun benim işime de geçsin.

sizin ev bahçelimiki canım:26:sabah sabah gözüne çöpmü batmış
aman takılıyolar işte canım aldırma ver eline bezi sildir

benim eşim de yapar bazen öyle
sen ne pasaklısın felan diye takılır bir yerde bişi görünce
sinirlenme canım böyle şeylere, şaka yaptığını da biliyosan hele hiç aldırma
Ayyyy sesimi çıkarmıyım diyorum dayanamıyorum napıyım. Şaka yaptığını da biliyorum ama elimde diil işte
fundacım 4 katlı apartman burası, ama aşağıda bahçesi var ufak bi şey bikaç ağaçla bikaç sebze var işte.

Ay üzüldüm annen için cnm walla ablanın da öyle dememesi lazımmış gerçekten ama o da yorgunluktan ne dediğini bilememiştir.

anladım canım, huyu öyle yani
siniri geçince normale döner inş :26:
al anneni iş çıkışı yada yarın gezmeye gidin, onun da kafası dağılsın sana da iyi gelir hem

Son düzenleme:
kıyamam, benle aynısın yani ben de 5 olmasını bekliyorum
hiiç geçmiyo bugünn

Bittimmm. Meşhur egzersizlerimize ben de başladım az önce. Ama onlardan önce bir de Nesfit'in sayfasında egzersizler vardı karın için onları yaptım aman allahım bacaklarımı karnımı hissetmiyorum. Özellikle nesfit'tekiler çok zor geldi bana yaa. Umarım devam ederim yoksa iki gündür farkındayım benim göbiş iyice şekillendi bu aralar hamur işini fazla kaçırdım farkındayım.

Nektar zuzu kolay gelsin size kızlar

Ayşe hemen bir aspirin al eğer egzersizlerdeki ilk gününse yoksa yarın bacaklarının ağrısına duramazsın
aspirin içersen ağrısı en azından çekilir halde olur

son bir saat

Ayşe hemen bir aspirin al eğer egzersizlerdeki ilk gününse yoksa yarın bacaklarının ağrısına duramazsın
aspirin içersen ağrısı en azından çekilir halde olur

son bir saat

İLk günüm cnm ama evde aspirin yok bizim. Yarın pazar nası olsa yayılır yatarım evde ben önceden de yapardım böyle ara sıra egzersiz, ertesi gün kötü oluyor evet ama hiç duramayacak kadar olmadım şimdilik.
Hadi geçmiş olsun bitti oldu nerdeyse bu gün de

ben oldum geçen hafta ilk başladığımda
inş çok kötü olmazsın canım

evet bitiyo, zuzuşu da 5 te azad eder inş patronu :26:

evet bitiyo, zuzuşu da 5 te azad eder inş patronu :26:

şimdiden iyi tatiller size kızlarr bana müsade biraz ders çalışayım belki yarın belki p.tesi görüşmek üzeree

Evet bitiyo, zuzuşu da 5 te azad eder inş patronu :26:

malesef canm çok zor...
5,30 da müşteriye gidicem

Bide şimdi başıma ne iş çıktı ya...yaptığım işi bidaha yapcam
Bordro programı hata yapmış...tek tek düzeltip tekrar çıktı alıcam

Sana iyi tatiller

Kıyamam :26: kaç olur eve gidişin, normal bir gün kadar çalışmış oluyosun cumartesi yaa :/

ben toparlanıyım, kolay gelsin madem zuzum :26:

Ohh ne güzel işte sinem. Tadını çıkarç Bu arada ehliyetini almana çok sevindim. Üzerinden büyük bir yük kalkmıştır kesin. Bebiş olayı ne durumda varmı bi gelişme

tesekkür ederim canimin ici.

aynen baya bir yük kalkti ya inan ki

bebek durumu valla bilmiyorum ki bu ay nasil tutu mu tutmadi mi 16 nisanda adet olmam gerek.

Selam kızlarr Nasılısnız bakalım? Okuduğum kadarı ile keyifler yerinde çoğunlukla. yaa Aok benim de egzersizlere başlamam lazım. hatta bende zorluk derecesine göre 3 aşamalı bi jimnastik videosu vardı bi zamanlar onu bulayım da yapayım bari. Dün anemleri yemeğe davet ettik. Akşam üstüme başıma çeki düzen vermeye çalışırken yazları sıkça giydiğim güzel bi kotum vardı ay kıçıma zar zor çektim tam sevinirken bi de ne göreyim düğmeler arasında 1 karış var kapanmadı gitti. Eşim de diyor ki hayatım üzülme kilo vecem diye kasma yeni kot al, ama gidişat ötü kızlar ben de spora başlayım bari sizin desteğinizle

Dün ilk defa açma hamurdan cevizli lokum diye bir tuzlu tarif denedim çok güzel oldu. Babam bayıldı eve bile istedi götürmek için. Eşim de sevdi size tarifini yazayım emine bederden, 4 su bard. un, yarım margarin diyor ama ben 1/4 margarin erttim, yarım su bard. sıvıyağ, 1 yumurta, ceviz, yenibahar, 1 tatlı kaşığı kuru maya ve de 1 bardaktan biraz az ılık süt.

Ilık sütte mayayı ertiyoruz ve 15 dakika mayaların aktifleşmesini bekliyoruz sonra unun içine yağları, mayalı sütü ve yumurta akını koyup yoğurarak özdeş bi hamur yapıyoruz. bunun üstünü bi bezle örtüp mayalanana kadar bekliyoruz ki ben 2 saat tuttum o arada başka işler yaptım filan 2 katına yakın kabardı. Sonra yumruk büyüklüğünde bezeler ayırıp onları unlu bi zeminde açıyoruz. içine iri dövülmüş ceviz ve yenibahar serpiyoruz. rulo yapıp 3ercmlik keserek tepsiye diziyoruz. üstüne yumurta sarısı sürüp susam serpiyoruz.190 derecede yarım saat kadar pişiriyorz afiyet olsun

Ayrıca kızlar hafa çi giremedim ya uzun uzun yazıyorum okumaya üşenceksiniz det oldum cuma günü, yani bu ay da yok bebek, canı isteyince gelicek anlaşıan biz isteyince değilAllah'ım hayırısını versin hiç üzülmüyorum ama vardır herşeyin bi hayırlı zamanı..Bugün camları silmeye niyelenmiştim ama yağmur yağacakmış yine yaa, boşa gitsin de sitemiyorum. hem hava da soğudu. Artık ben de ütü yaparım yerleri filan silerim, bi de kocacım kek istedi onu da yapayım. Hepinizi öpüyorum kızlar sizleri çok seviyorum

Son düzenleme:

Meraba luxxorcum hayırlısı olsun bebek için eminim o da uygun zamanını bekliyordur gelmek için sıkılma sakın. Eltim de uğraştı baya bi 4-5 ay, sorun falan da yoktu tam artık pes edeceklerken bi baktı 2 aylık hamile
Bugün burada hava çok güzel tam sahilde dolaşmalık ama ne yazık ki eşim çalışıyor Camları da eşim izinli olunca silicez bi iki hafta sonra söz verdi bakalım tutacak mı
Cnm dün egzersiz yaptım ya bugün fenalardayım ama, bacaklarımın bazı kısımları baya ağrıyor, göbeğim de hafiften ağrıyor bi de kuyruk sokumum acıyor biraz ama pes etmicem acayip göbek yaptım boğazıma laf geçiremiyorum bari spor yapiim. Dün yine dayanamadım saat 12de 4-5 tane baklava yedim, yapılcak iş mi şimdi bu
Sen de yap mutlaka, yaz geliyor gitmesi lazım bu kilolarınnnn
Tarifini de merak ettim birazdan iyice inceliyim belki yaparım üşenmezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…