Meraba luxxorcum hayırlısı olsun bebek için eminim o da uygun zamanını bekliyordur gelmek için sıkılma sakın. Eltim de uğraştı baya bi 4-5 ay, sorun falan da yoktu tam artık pes edeceklerken bi baktı 2 aylık hamile
Bugün burada hava çok güzel tam sahilde dolaşmalık ama ne yazık ki eşim çalışıyorCamları da eşim izinli olunca silicez bi iki hafta sonra söz verdi bakalım tutacak mı
Cnm dün egzersiz yaptım ya bugün fenalardayım ama, bacaklarımın bazı kısımları baya ağrıyor, göbeğim de hafiften ağrıyor bi de kuyruk sokumum acıyor biraz ama pes etmicem acayip göbek yaptım boğazıma laf geçiremiyorum bari spor yapiim. Dün yine dayanamadım saat 12de 4-5 tane baklava yedim, yapılcak iş mi şimdi bu
Sen de yap mutlaka, yaz geliyor gitmesi lazım bu kilolarınnnn
Tarifini de merak ettim birazdan iyice inceliyim belki yaparım üşenmezsem
Evet tatlım ya Allah en iyi zamanı bilir elbet.. Ben videoyu buldum başlayayım şimdi zaten bunlar 15er dakikalık hızlı egzersizler, gerçi benim dumbleım yok ağırlık kaldırmak da gerekiyor yaparken:44: Evet evet benim de hamur işini kesmem lazım artık. Eşim çok seviyor ama yese de kilo almıyor ya olan bana oluyor vallaHadi iyi haftasonları sana canımcım ben çıkayım işlerimi halledeyim
naber canım..nerelerdesin yaa..nasıl gidiyor hamilelik :)
evet canım bizde kaldılargünaydın kızlar
ilk ben geldim sanırım
nektar sen gitmeyince kayınvalden gelmiş daha kötü bi durum sizdemi kaldılar canım ..geçmiş olsun canım..burdada hafta sonu çok kötü bi hava vardı yağmur yağdı cumartesi çok güzeldide pazar hava berbattı..benim hafta sonum çok güzel geçti kızlar hem çok iyi dinlendim hem kocişimle vakit geçirdim bol bol hemde gezdik
bana daha hiç bişi gelmedikızlar bu arada doğadan coştu ikinci paketide göndermiş
biz de pazar çıktık eşimle bi ev vardı ona bakmaya, adam başka bir yere gitmiş göremedik evi..Günaydın kızlar
Benim cumartesi günüm temizlik yemekle geçti. Dünde erkenden kalktık kahvaltımızı yapıp çıktık akşama kadar gezdik eve gelincede bi ütü yaptım ama yorgun değilim
bu akşam bi süpürge açıp vileda yapmam laızm canım, onun dışında battaniye ve tv keyfi yapıcam bol bol, bir de erken yatıcamNektarcım haftaiçi dinlenmeye bak yoksa bu haftan kötü geçer yorgunluğun gitmez. Akşamları pek bişey yapma işyerindede olabildiğince kaytar dinlen
günaydın kızlar...
cumartesi eve gittiğimde annemin gözlerini şiş buldum, çok ağlamış garibim, uyku da uyumamış. ablam geldi sonra dedik özür dileyecek herhalde. o da önce hesap sorar gibi konuştu, sonra da ağlamaya başladı. ama annem çok kırıldı. ağlayarak çıktı ablam evden. pazar sabahı biz uyandığımızda annem not bırakıp ablamlara gitmişti. dayanamadı kızınabiz de pazar sabahı kalktık, kahvaltımızı yaptık. oturduk kahve ve gazete keyfi yaptık. sonra çıktık dolandık biraz, pazara uğrayıp ablamlara gittik. annem kısır yaptı beraber yedik. ordan eve geçtik, ben etrafı toparladım biraz, kociş de yemek yaptı hem de fırında bu performansıyla ödüle layık görüldü tabii ki
ve yepyeni güneşli bir haftaya başladık. umarım herşey böyle pırıl pırıl olur
evet canım bizde kaldılar
bana daha hiç bişi gelmedi
biz de pazar çıktık eşimle bi ev vardı ona bakmaya, adam başka bir yere gitmiş göremedik evi..
annemi aradım alışverişe gidelim diye, tamam dedi çıktık..biraz alışveriş yaptık.. telefon geldi, müsaitmisiniz diye..yine misafir! annemle bize geçtik bişiler hazırladık, misafirler geldi, gittiklerdinde mutfağı görünce ağlayasım geldi..okadar yorucu bir hafta ve hafta sonuydu ki.. belim nasıl ağrıyo.. birde reglim yaainş kimse gelmez bir-kaç hafta bende çalışan biriyim sonuçta ama
sevindim sizin hafta sonunuzun iyi geçmesine kızlar
günaydın hem bu arada, iyi haftalar herkese
günaydın kızlar..
bende çok yorgun ve uykusuzum, ayaklarım bileklerimden kopucak sankim:2:
cumartesi akşamdan başladım temizlik ikram falan..1 de yattık...
pazar sabah 9 da uyandım biara..uyumuşum tekrar, 10 da kalktım..bikat yerleri sildim...çamaşır attım...patates koydum haşlansınkahvaltılık hazırladım falan..
kahvaltımızı yaptım..banyoyu yıkadım...patates salatasını yaptım...elmalı toplarımı yaparken misafir geldi
tabi bunları yaparken hiç oturmadım..sürekli bi sağa koştum bi sola...
neyse misafirlei savdım....kayınvalide babaneler hep birlikte alışverişe ordanda annemlere geçtik...ennemin diğer dünürleride geldi...annemin d.günüydü dün...yemektir pastadır çaydır..bi de orda hizmet ettim...
eve geldik bide kocaya hizmet et, duşa gir yat..yine 1 falandı
artık bu hafta sonu "geliyoruz" diyen olursa bahane bulucam, 1 ay yetecek kadar çok misafir ağırladım bu araay nigarcım ya valla çok yoğun bir hafta geçirmişin. yine iyi dayanmışın valla ne diyim. ben olsam en sonuncusunu kesin bir bahaneyle iptal ederdimmm
zuzum benzer bir hafta geçirmişiz, bol misafirligünaydın kızlar..
bende çok yorgun ve uykusuzum, ayaklarım bileklerimden kopucak sankim:2:
cumartesi akşamdan başladım temizlik ikram falan..1 de yattık...
pazar sabah 9 da uyandım biara..uyumuşum tekrar, 10 da kalktım..bikat yerleri sildim...çamaşır attım...patates koydum haşlansınkahvaltılık hazırladım falan..
kahvaltımızı yaptım..banyoyu yıkadım...patates salatasını yaptım...elmalı toplarımı yaparken misafir geldi
tabi bunları yaparken hiç oturmadım..sürekli bi sağa koştum bi sola...
neyse misafirlei savdım....kayınvalide babaneler hep birlikte alışverişe ordanda annemlere geçtik...ennemin diğer dünürleride geldi...annemin d.günüydü dün...yemektir pastadır çaydır..bi de orda hizmet ettim...
eve geldik bide kocaya hizmet et, duşa gir yat..yine 1 falandı
senin hem cumartesi hem pazar mı misafirin vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?