2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok Fundam arabaları, kalıyolar gelince mutlaka

evet kötügeçirmişiz hafta sonunu

ama kendi evimde ağırladım misafiri kız
kendi misafirimi kendi evimde ağırladım...
anneminkileri annemin evinde ağırladım

anladım zuzu peki yaptıkların nasıl oldu güzel oldumu..kalabalıkmıydı misafirin
nektar yatılı misafir çok zor oluyo ya yatak yorgan çıkar geri topla onları geri yıka falan
kızlar biraz dinlenin ya almayın misafir

fundam senin yazdığın etimek tatlısını kaybettim başka tarif yaptım..ama ben kalabalık olur diye koca tepsiye yapınca şerbet ve muhallebi az geldi..ince oldular
bide poğaçayı mayasız yaptım (tarif öyleydi) biraz sert olmuş

ama kimse bişey demedi ben özeleştiri yaptım şuan

kendi misafirim kalabalık değildide..anneminkiler maşallah..biz vardık, kaynanamlar vardı...kaynanamın kaynanası vardı
ablamın kaynanasıgiller vardı
var anam var

günaydın kızlar,
ayy temizlikten bi haberim bu aralar sadece yatak odamla banyoyu temizledim bende bide çamaşırlar tabiki ne ütü ne başka bişe eşim kendi yapıyo ütüsünü artık benimde hiç halim yok hep yatmak istiyorum

ohh yatışşşş

bizde akşam eşimle plan yapıyoz şimdi buyaz geçcek...önümüzdeki yaz çalışmalara başlarız...hem o yazıda rahat geçiririz, nasılsa hemen ilk aydan olmaz heralde

2012 temmuzda hamiş kalsam, 2013 nisan gibi doğururum .hemde bahara denk gelir diyoz

zuzucum bende cumartesi günü etimek tatlısı yaptım dün kociş yedi beğendi. ama ben kremayı üzerine yaymadım ağır oluyor öyle. Krema sıkma pompasına koydum yedikçe dilimlerin üzerine şekil vererek sıkıcam

üzülme canım
değişme şansı yokmu

canım ben özellikle kahve diye onu almıştım aslında çok güvenilir bi site siteyi beğendim ama nasıl böyle bi hata yaptılar anlamadım..uğraşmak istemiyorum canım yaptık hoş oldu ama kahverengi olsa daha hoş olurdu

kızlar bu arada dün motor aldı eşim
hayırlı olsun zuzum :81: kazasız belasız inş :81:

evet, çarşaf yıka kurula bir de, daha banyodalar bu akşam atıcam makineye

ben bir daha vipdükkandan bişi almiycam çantam defolu çıktı
iade ettim, üretici firma defosunu onaylarsa iade olucakmış ürün
olaya bak
en iyisi trendyol :81:

süper bende baharda doğum yapmak istiyorum ne çok sıcak nede soğuk ayarlamaya çalışacaz bakalımhayırlı olsun

canım planlı olacaksa kışa getir valla hamileliğini ben şimdi düşünüyorm bu sıcaklarda kocaman olacak karnım ne yapacam bilmiyorm kış olsa ısıtırdı seni hiç üşümezsinde dip not olsun sana

ama dolapta donunca daha güzel oluyor....

bide benim muhallebim az geldi canım..ben bir buçuk paket etimek kullandım...
en üstüne de ben krem şanti yaptım..çok güzel oldu ama..ince oldu

bide sen şerbetini nasıl yaptın...
ben karamelize şeklinde yaptım..şekeri susuz eriitim sonrad koydum suyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…