yok Fundam arabaları, kalıyolar gelince mutlakaayy canım benim ya keşke evde yokuz deseydiniz sonuçta çalışan birisin anlayışlı olmaları lazım..ben çalıştığım için hiç misafir gelmiyohafta içi dinlen bari canım kayınvaldenlerin arabası yokmu canım niye yatılı kaldılarki
artık bu hafta sonu "geliyoruz" diyen olursa bahane bulucam, 1 ay yetecek kadar çok misafir ağırladım bu ara
zuzum benzer bir hafta geçirmişiz, bol misafirli
ama güzel olan kendi evinde ağırlamış olmaman, ev battı bizim
ben eşimle ilgilenemedim hiç, hem vişneli kadınım zaten
kızlar bu arada sticerim siyah geldi
kızlar bu arada dün motor aldı eşim
günaydın kızlar,
ayy temizlikten bi haberim bu aralar sadece yatak odamla banyoyu temizledim bende bide çamaşırlar tabiki ne ütü ne başka bişe eşim kendi yapıyo ütüsünü artık benimde hiç halim yok hep yatmak istiyorum
üzülme canım
değişme şansı yokmu
hayırlı olsun zuzum :81: kazasız belasız inş :81:kızlar bu arada dün motor aldı eşim
evet, çarşaf yıka kurula bir de, daha banyodalar bu akşam atıcam makineyeanladım zuzu peki yaptıkların nasıl oldu güzel oldumu..kalabalıkmıydı misafirin
nektar yatılı misafir çok zor oluyo ya yatak yorgan çıkar geri topla onları geri yıka falan
kızlar biraz dinlenin ya almayın misafir
ben bir daha vipdükkandan bişi almiycam çantam defolu çıktıcanım ben özellikle kahve diye onu almıştım aslında çok güvenilir bi site siteyi beğendim ama nasıl böyle bi hata yaptılar anlamadım..uğraşmak istemiyorum canım yaptık hoş oldu ama kahverengi olsa daha hoş olurdu
ohh yatışşşş
bizde akşam eşimle plan yapıyozşimdi buyaz geçcek...önümüzdeki yaz çalışmalara başlarız...hem o yazıda rahat geçiririz, nasılsa hemen ilk aydan olmaz heralde
2012 temmuzda hamiş kalsam, 2013 nisan gibi doğururum .hemde bahara denk gelir diyoz
ben bir daha vipdükkandan bişi almiycam çantam defolu çıktı
iade ettim, üretici firma defosunu onaylarsa iade olucakmış ürün
olaya bak
en iyisi trendyol :81:
ohh yatışşşş
bizde akşam eşimle plan yapıyozşimdi buyaz geçcek...önümüzdeki yaz çalışmalara başlarız...hem o yazıda rahat geçiririz, nasılsa hemen ilk aydan olmaz heralde
2012 temmuzda hamiş kalsam, 2013 nisan gibi doğururum .hemde bahara denk gelir diyoz
zuzucum bende cumartesi günü etimek tatlısı yaptım dün kociş yedi beğendi. ama ben kremayı üzerine yaymadım ağır oluyor öyle. Krema sıkma pompasına koydum yedikçe dilimlerin üzerine şekil vererek sıkıcam
hayırlı olsun zuzum :81: kazasız belasız inş :81:
evet, çarşaf yıka kurula bir de, daha banyodalar bu akşam atıcam makineye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?