canım planlı olacaksa kışa getir valla hamileliğini ben şimdi düşünüyorm bu sıcaklarda kocaman olacak karnım ne yapacam bilmiyorm kış olsa ısıtırdı seni hiç üşümezsinde dip not olsun sana
bol baksana ne tatlı bi tablo
Eki Görüntüle 175214
ama dolapta donunca daha güzel oluyor....
bide benim muhallebim az geldi canım..ben bir buçuk paket etimek kullandım...
en üstüne de ben krem şanti yaptım..çok güzel oldu ama..ince oldu
bide sen şerbetini nasıl yaptın...
ben karamelize şeklinde yaptım..şekeri susuz eriitim sonrad koydum suyunu
benim bebeğim olursa çocuk odasına alıcam böyle bi tablo
zuzu benim etimekli tatlım meşhurdur herkes bayıla bayıla yer
Bende bir gün dolapta kalsın diye cumartesi akşamdan yaptım. Şerbetini bende şekeri kavurarak yaptım sonra korktum tencere yandı kesin dedim su ekledim güzel oldu rengi koyu oldu.
Kızlar görümcem aradı haftaya bugün kaynanam safra kesesinden ameliyat olacak. Şu an hastanede tetkiklerini yapıyorlar yalnız başına bide. Eşimi aradım sen şimdi arama dedi. Birazdan arıyacam onu. Görümcemde ağlıyordu evde kim bakacak diye. DEdim anneannem gelir bakar kaç yıl hasta bakıcılık yaptı. Bakarmı gerçekten diye sevindi. arıyayımda anneannemi inş. gelir bi hafta bizde kalır
bebiş doğunca siz de böyle bir foto çektirip büyütebilirsiniz, daha özel olur
ya şu ünlülerin fotoğrafçısını çağıralım doğuma :)) çeksin fotomuzu :))
ya kızlar ben diyorum eşime sende girermisin doğuma
hadi be, dövdürtcenmi doktoru bana diyo
niye dövüyosun dedin..e senin canın yanıyo ben öle duramamki sen bağırırken..ee diyom doktoru döversen kim doğurtcak beniheh işte onun için ben girmeyim diyo
Hayırlı olsun zuzucum romantik romantik gezersiniz artık kocana sarılırsınkızlar bu arada dün motor aldı eşim
Fundacım hayırlı olsun sana da tatlım ne renk istemiştin ki? Benim salonumda ve yatak odamda duvar stickerlarıml var sen onları görmedin bi ara fotosunu çekip koyayım. Bu arada yeşil lenslerim de geldi onlar da pek güzel olduuukızlar bu arada sticerim siyah geldi
Nektar sen uslanmican bacım:86:ben bir daha vipdükkandan bişi almiycam çantam defolu çıktı
iade ettim, üretici firma defosunu onaylarsa iade olucakmış ürün
olaya bak
en iyisi trendyol :81:
Geçmiş olsun elfida anneannen dinç midir peki bakabilcek mi kaç yaşında?Kızlar görümcem aradı haftaya bugün kaynanam safra kesesinden ameliyat olacak. Şu an hastanede tetkiklerini yapıyorlar yalnız başına bide. Eşimi aradım sen şimdi arama dedi. Birazdan arıyacam onu. Görümcemde ağlıyordu evde kim bakacak diye. DEdim anneannem gelir bakar kaç yıl hasta bakıcılık yaptı. Bakarmı gerçekten diye sevindi. arıyayımda anneannemi inş. gelir bi hafta bizde kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?