doğum fotoğrafçıları çok var ki şimdi, ünlülerinkisine gerek yokya şu ünlülerin fotoğrafçısını çağıralım doğuma :)) çeksin fotomuzu :))
ya kızlar ben diyorum eşime sende girermisin doğuma
hadi be, dövdürtcenmi doktoru bana diyo
niye dövüyosun dedin..e senin canın yanıyo ben öle duramamki sen bağırırken..ee diyom doktoru döversen kim doğurtcak beniheh işte onun için ben girmeyim diyo
uslanıcak bişi yok ki luxxorcum, aldıklarımdan hep memnunum ben, olumlu alıuşverişlerimi kaçırdın sen tabi girmediğin zamanlarda eklemiştimNektar sen uslanmican bacım:86:
belki bana da gelmiştir, ama evde kimse yokkızlaarrrrr...doğadan büyülü bahçe göndermişlr
şimdi geldi
belki bana da gelmiştir, ama evde kimse yok
eşim bugün erken çıktı :44:
inş bana da göndermişlerdir ya :/
hangi kargoyla geliyo
doğum fotoğrafçıları çok var ki şimdi, ünlülerinkisine gerek yok
uslanıcak bişi yok ki luxxorcum, aldıklarımdan hep memnunum ben, olumlu alıuşverişlerimi kaçırdın sen tabi girmediğin zamanlarda eklemiştim
vipdükkandan almiycam zaten bir daha :44:
elfii şimdiden geçmiş olsun kayınvalidene :26:
Bu arada ne alıosunuz kızlar beleş çay mı gelio bi yerden?:26: dikkat etmedim...
ama ben büronun adresini verdim...ve hiç umudum yoktu zatemn..bolun gazıyla doldurdum form..gelceği tuttu :))))
:26: dikkat etmedim...
ama ben büronun adresini verdim...ve hiç umudum yoktu zatemn..bolun gazıyla doldurdum form..gelceği tuttu :))))
aok değilmiydi o zuzuşben onun gazıyla doldurmuştum
ay bi dolu yağıyo, bi duruyo ne ilginç bir hava var bugün yaa :26:
belki bana da gelmiştir, ama evde kimse yok
eşim bugün erken çıktı :44:
inş bana da göndermişlerdir ya :/
hangi kargoyla geliyo
kızlaar, eşim iş görüşmesine gitti az önce
olumlu geçmiş her şey, yalnız 10 tane personeli olucakmış hepsi de bayan
takıldım kaldım ben oraya şimdi, kabul ediyimmi diyor :44:
Kızlar canım çok sıkkın. Küçük odada 30 derece klimada oturuyoruz. İş arkadaşım hep üşüyorum diyor demin tartıştık. Bana kalın giyinmişsin diyor. İncecik bi triko var üzerimde beynim ateş gibi oldu. E artık yazlıkları giyeyim ben dedim giy üzerine hırka giy dedi sen hırka giy dedim bende. Doktora git senin kanın donmuş dedim. Doktorluk bişeyim yok dedi salak. Patron gelince söyliyim boş bi oda var beni oraya alsın şurda 1 ay kaldı taşınmamıza nasıl idare edicem bilmiyorum o zaman yine aynı odada oluruz
funda ben dünküne 1 kaşık margarin koydum bide:44:
nereye girecek eşin, ne iş yapıcak...
onun sorumluluğundamı 10 bayan personel...
maaş nasıl
margarini ne için koyuyosun zuzucum:26:
muhalebisini mutlaka yap kolay zaten direk krem şanti sürünce okadar güzel olmuyo
Maaşı iyimiş zuzum, mağaza müdürü olarak başliycak başlarsa
10 tane de bayan personel alınacakmışevet hepsi onun sorumluluğunda olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?