2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar çok kötüyüm bide mobil izleyiciye benim numaramı kaydetmiş hattını değiştirdi diye sanki telefonu başkası tarafından ele geçirilmiş gibi sürekli bana mesaj geliyor. Eşim dün kızdı ver şunun numarasını arıcam dedi zorla aldım elinden telefonu sürekli mesaj geliyor bana. Imei numarası:.......
diye. bugün samsunga mail attım güvenlik kodumu unuttum dedim. Mailime cevap geldi kendi telefonumda denedim bütün mesajlar silindi eşimin bana ilk attığı mesaj ve ondan sonra attığı onca mesaj. Sinirimden ağladım onun telefonda denedim olmadı bende oldu aynı model bide.

samsung model telefonlardaki mobil izleyici şu işe yaramaktadır; telefon çalınıpta yeni bir hat takıldığında sizin daha önceden belirlediğiniz numaralara arka planda çaktırmadan mesaj gönderip kendisini kullanan numarayı tespit etmenizi kolaylaştırmaktadır. tabi eğer çalan kimse telefonu aldığı gibi yazılımını değiştirmezse geçerli bir durumdur. yani tahminime göre profestonel bir hırsız kendi hattını takmadan önce telefonu bir güzel sıfırlayacaktır. (alıntı)

sen niye kendi telf. da denedin anlamadım olayı...
kız arasaydı samsungu iptal ettirseydi izleyiciyi olmuyomu öyle...
kafam karıştı :)

Samsungu aradı teknik servise getirin diyor götürmüyo hergün fink ata ata geziyor ama . O kadar üzüldüm ki arada eski mesajları okuyorduk eşimle amma uğraştırmışsın beni diyordu gülüyorduk samsungu aradım geri dönüşü yok telefona sıfıra döndü şimdi de yemeğe gitti o gelsinde öyle gideyim klimayı kapattım

valla bilemedimki :44:
1 dğil 2 değil 10 tane

o olsa seni 10 erkeğin arasına bırakırmıydı:26:
ben akşam ona aynen böyle sorucam dur

bide neden gireyim mi diye soruyor....

maaşı için mi
10 bayan personel için mi

ay boşver dursun durduğu yerde diyesim var
ben çok kıskancım ya, ondan.. 10 bayan var diye bana soruyo..hayır dersem kabul etmiycek
benim de dursun durduğu yerde diyesim var..
tüm gün onlarla olucak e mecburen konuşucak, sohbet edecek..ay yok yok ben deli olurum burda :44:
akşam gelsin bi konuşalım bakalım..

ay elfi, nedir senin bu kızdan çektiğin
kaç yaşında bu kız, evli mi ? çok merak ettim saçma sapan hareketleri var :44:

muhallebinin içine koydum margarini...
Muhallebisini yaptım zaten canm, önce şerbet, muhallebi ve k.şanti

yok canım margarin koyma şerbeti yavaş yavaş gezdire gezdire döküyosun canım..sonra muhallebi soğuyunca muhallebisini döküyosun zaten birbirine tutsun diyesonra buzdolabında donan kremşantiyi sürüyosun en son üzerini dilediğin gibi süslüyosun

Nektarcım 23 yaşında bekar. Eski çalıştığım yerden tanıyorum işi bile ben öğrettim ona. Çok kıskanç biri. Nasıl üzgünüm ya o kadar mesajlar nasıl gitti ya

ben geldim kızlarrr nasılsınız bakalım ne var ne yok?

Nektar walla sadece 10 kız olması pek iyi değilmiş yaa beni pek sarmadı.

Elfi bu ne biçim kız yaa tam baş belası mesajlarına üzüldüm ben de eskiden saklardım okur gülerdik aynı sizin gibi. Ama sonraları sildim artık sadece bi tane mesajı var eşimin askere gitmeden önce yazmıştı onu da.

Bizim randevular baya çoktu bu hafta sonu kızlar. Reglim de bitmişti ya yazık kocacım çok özlemiş beni, ama yani ben de özlemiştim artık uzun zaman olmuştu randevulaşmayalı. Sabahları hiç sevmem mesela, ama bu sabah bile yaptık yani :78:

Az önce kabak tatlısı yaptım ben de, geçen hafta pazardan almıştım unutmuşum dolapta pörsümeye başlamışlar. Fazla cıvık oldu o yüzden aman neyse tatlı değil mi her şekilde yenir

İki gündür sporumu da yapıyorum çünkü yapmak zorundayım artık yoksa ben böyle yemeye devam edersem sonum iyi değil. Dün mesela 6 tane falan baklava yedim. Eşime ayırmıştım birazını, aradım akşam ben dayanamıyorum yicem bunları sen istiyorsan bi daha al dedim

hoş geldin ayşe ooo :89::89::89:bizde haftasonu baya abarttık

ağlamaktan gözlerim şişti. Yine 30 derecede oturuyoruz yüzüm yandı resmen. Mesajlarımı geri istiyorum

Nektarcım 23 yaşında bekar. Eski çalıştığım yerden tanıyorum işi bile ben öğrettim ona. Çok kıskanç biri. Nasıl üzgünüm ya o kadar mesajlar nasıl gitti ya
üzülme canım madem telafisi olmuyo, yapıcak bişi yok malesef :26:

ben ilk mesajlarını saklamıyorum da, bir ara çıkarken bi ajandaya yazıyodum her mesajını saat ve tarih ile birlikte, 2000 küsür olunca bıraktım sıkılmıştım, şimdi açıp okuyoruz bazen o mesajları komik oluyo

hoşgeldin Ayşe, regl sonrası genelde öyle oluyo

biiiz geldiiiiiiik.. bebik gayet iyi değeleri şöle

FL: 56 ( femur kemiğinin uzunluğu)
BPD: 76.2 ( başın çapı)
AC: 260.9 ( karın bölgesi)

boyu fl ye gre 39 cm falan oluyo kilosuda tahminen 1548 falanmış... idrar tahlili istedi onu verdim 15:30 da çıkacakmış... bide resmimiz vaaaarr. benim sıpa başı yukarda yan yanmıştı başı yukarda imiş.

Eki Görüntüle 175304

herşeyin iyi olmasına çok sevindim Fatma
artık isim konusunda net bir fikriniz var mı canım, az kaldı

ağlamaktan gözlerim şişti. Yine 30 derecede oturuyoruz yüzüm yandı resmen. Mesajlarımı geri istiyorum

cnm üzülme bu kadar amaaa Yapacak bir şey yok ki artık üzme kendini

Fatma maşallah bebeğin baya büyümüş gerçi resimde hiçbişey anlamadım ama :))) Biri eliyle anlatmadan ben bu resimleri çözemiyorum hiç

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…