2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Şimdi bi de 4 boyutlu ultrasonlar varmış onlardan bi tane gördüm o kadar gerçekçi görünüo ki resmen bebeğin fotosu gibi anne karnında, Öyle bişi yok mu ordaki hastanelerde fatma? Çok net çıkıyor. Anneye mi babaya mı benzediği bile anlaşılıyor yani
İlk mesajlar gibi olmaz ki hiç.

Elficim üzülme canım ya giden gitmiş, kocanın kendisi yanında artık bi ömür..

ELFİŞ AMAN CANIM DERT ETME YABAK AĞLAA ALLAH DAHA BÜYÜK Bİ DERT VERİR ALLAH KORUSUN..BENDE SAKLIYODUM TELİ SATTIM HEPSİNİ SİLDİM CANIM..
MAŞŞALLAH FATMAİYİCE BELLİ ARTIK

Bu arada öğlen eşimle konuştuk bu akşam dışarı çıkalım hep evdeyiz sıkıldık dedii

ahaaa :) bak şimdi anladım sanki. O zaman o resim sadece kafası di mi ?Tüm vücut diil?

yok kız kafa sadece tüm vücut nasıl görünsün büyüdü artık teyzesi 7,5 aylık bütün olarak göremeyiz artık bundan sonra nette göremeyiz.

Nereye gideceksiniz bakalım luxxorcum..bu arada fotoları unutma

Nereye gideceksiniz bakalım luxxorcum..bu arada fotoları unutma
Canım benim iki kere yazmışın artık hiç unutmam Valla önce sinemaya gidelim dedi ama ben de yemek yiyip oturalım sohbet edelim istedim çıkmışken hava da geç kararıyor gezer tozarız öylee

bu arada gündüzleri seni görmek ilginç oldu :) Spora başladın mı cnm??

Evet yaa bugün amir de yok ayrıca iş yükü de yok fazla çok şükür Evet canım başladım bacaklarım bi hamlamış ki zor oturup kalkıyorum:44:

Ayşe aynen..benimde dün bitmişti duş alıcaktım...yakaladı beni ,sobeledi öle bıcıbıcı yaptık
Sabahda yeni kalktık, benim gözler kapalı giyiniyom okadar uykuluyum, ne dese beğenirsin.."aşkım ben doymadım, akşama da isterim"
Yuh ya dedim sabah sabah bunumu düşünüyosun...ee diyo ben şimdiden alayım sözümü

Demin telefonda da akşamı hatırlatıyo bana yaa...

ohh iyi o zaman rahatsın biraz. Benim de 2 gündür fenaydı bugün daha rahatım birazdan yaparım yine.

Bizim de aynen öyle oldu zuzu yaa, duşa giriyorum ben dedim. Duşumu aldım tam çıkıcam gelmiş banyoya :78:

evet merak ettim ya lenslerin nasıl durmuş bide sticerını bizde hafta sonu yemeğe gittik gezdik sinemaya gidecektik evde film izledik life is beautiful izledinmi

:96:hastalıktan sonra öyle oluyo:89:

oyy yerim onun agzını burnunu beeenn.. yutkunuyordu kızz oyy maşallah darısı szilere
aminnnn

Evet yaa bugün amir de yok ayrıca iş yükü de yok fazla çok şükür Evet canım başladım bacaklarım bi hamlamış ki zor oturup kalkıyorum:44:
benim de öyle olmuştu ilk yaptığımda, iki gündür yapmıyorum regl den dolayı, bu akşam bir kaç bişi yapim bari, yoksa yine o ağrıyı çekemem walla

evet merak ettim ya lenslerin nasıl durmuş bide sticerını bizde hafta sonu yemeğe gittik gezdik sinemaya gidecektik evde film izledik life is beautiful izledinmi

Kim oynuodu izlemiş olabilirim çok film izleriz biz de indirip indirip ama ben konuya ve kimin oynadığına göre aklımda tutuomismini hatırlayamıorum.

Benim de ovulasyon dönemi takip ediyoruz ya geçen ay diyorum ki ı ııh olmaz daha yumurtam çatlamıo diyo artık yumurtanı mı beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…