cnm üzülme bu kadar amaaaYapacak bir şey yok ki artık üzme kendini
Fatma maşallah bebeğin baya büyümüş gerçi resimde hiçbişey anlamadım ama :))) Biri eliyle anlatmadan ben bu resimleri çözemiyorum hiç
İlk mesajlar gibi olmaz ki hiç.
Bu arada öğlen eşimle konuştuk bu akşam dışarı çıkalım hep evdeyiz sıkıldık dedii
ben de anlamamıştım
böyle bakınca şimdi nekadar net çıkmış ağzı, burnu
ahaaa :) bak şimdi anladım sanki. O zaman o resim sadece kafası di mi ?Tüm vücut diil?
Nereye gideceksiniz bakalım luxxorcum..bu arada fotoları unutma
Canım benim iki kere yazmışın artık hiç unutmamNereye gideceksiniz bakalım luxxorcum..bu arada fotoları unutma
bu arada gündüzleri seni görmek ilginç oldu :) Spora başladın mı cnm??
bizim randevular baya çoktu bu hafta sonu kızlar. Reglim de bitmişti ya yazık kocacım çok özlemiş beni, ama yani ben de özlemiştim artık uzun zaman olmuştu randevulaşmayalı. Sabahları hiç sevmem mesela, ama bu sabah bile yaptık yani :78:
Canım benim iki kere yazmışın artık hiç unutmamValla önce sinemaya gidelim dedi ama ben de yemek yiyip oturalım sohbet edelim istedim çıkmışken hava da geç kararıyor gezer tozarız öylee
Evet yaa bugün amir de yok ayrıca iş yükü de yok fazla çok şükürEvet canım başladım bacaklarım bi hamlamış ki zor oturup kalkıyorum:44:
Ayşe aynen..benimde dün bitmişti duş alıcaktım...yakaladı beni ,sobeledi öle bıcıbıcı yaptık
Sabahda yeni kalktık, benim gözler kapalı giyiniyom okadar uykuluyum, ne dese beğenirsin.."aşkım ben doymadım, akşama da isterim"
Yuh ya dedim sabah sabah bunumu düşünüyosun...ee diyo ben şimdiden alayım sözümü
Demin telefonda da akşamı hatırlatıyo bana yaa...
canım benim iki kere yazmışın artık hiç unutmamValla önce sinemaya gidelim dedi ama ben de yemek yiyip oturalım sohbet edelim istedim çıkmışken hava da geç kararıyor gezer tozarız öylee
Evet yaa bugün amir de yok ayrıca iş yükü de yok fazla çok şükürEvet canım başladım bacaklarım bi hamlamış ki zor oturup kalkıyorum:44:
Ayşe aynen..benimde dün bitmişti duş alıcaktım...yakaladı beni ,sobeledi öle bıcıbıcı yaptık
Sabahda yeni kalktık, benim gözler kapalı giyiniyom okadar uykuluyum, ne dese beğenirsin.."aşkım ben doymadım, akşama da isterim"
Yuh ya dedim sabah sabah bunumu düşünüyosun...ee diyo ben şimdiden alayım sözümü
Demin telefonda da akşamı hatırlatıyo bana yaa...
aminnnnoyy yerim onun agzını burnunu beeenn.. yutkunuyordu kızz oyy maşallahdarısı szilere
benim de öyle olmuştu ilk yaptığımda, iki gündür yapmıyorum regl den dolayı, bu akşam bir kaç bişi yapim bari, yoksa yine o ağrıyı çekemem wallaEvet yaa bugün amir de yok ayrıca iş yükü de yok fazla çok şükürEvet canım başladım bacaklarım bi hamlamış ki zor oturup kalkıyorum:44:
evet merak ettim ya lenslerin nasıl durmuş bide sticerınıbizde hafta sonu yemeğe gittik gezdik sinemaya gidecektik evde film izledik life is beautiful izledinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?