sizler hamile olunca kocişleriniz duramıcak herhalde
Kim oynuodu izlemiş olabilirim çok film izleriz biz de indirip indirip ama ben konuya ve kimin oynadığına göre aklımda tutuomismini hatırlayamıorum.
Benim de ovulasyon dönemi takip ediyoruz ya geçen ay diyorum ki ı ııh olmaz daha yumurtam çatlamıodiyo artık yumurtanı mı beklicez
ya nektar ben o uzman tv deki selülit kareketlerini yapamıyorum. Dizkapaklarımda gıcır gıcır sesler çıkıyor acı vermiyor ama garip bi his, korktum zarar vermesinden. O ayakta topu tutarak yaptığı hareket var ya esela ben onu eskiden çok yapardım hiç problemsiz. Bu sefer neden öyle sesler çıktı dizimden :26: Yapmıyorum o yüzden. Zaten farkettim de benim bacaklarımdan çok kalçalarımsa selülit var onun için başka bi egzersiz bulayım ben.
maşallah maşallah iyim kız oğluşu gördüm yaa agzım kulaklarımdaFATOO NABER KISSS
MAŞALLAH YİĞİDİMİZE
:18: ay dursun durdukları yerde
ay ne biliim bu yaşta kireçlenme mi olurmuş bak korktum şimdi ben en iyisi bol bol yoğurt süt fln bunlara başlıyım bu aralar az yiyorum çünkü süt ürünlerini.kireçlenme olmasın...
bende uzun süre oturduğum zaman, masadan kalkerken dizlerim kötlüyo :26:
maşallah maşallah iyim kız oğluşu gördüm yaa agzım kulaklarımda
valla şimdiden söleyin kocaişlerinize bizde aylardır tık yok dükkanı kökten kapattık D:
maşallah maşallah iyim kız oğluşu gördüm yaa agzım kulaklarımda
valla şimdiden söleyin kocaişlerinize bizde aylardır tık yok dükkanı kökten kapattık D:
hadi yaa :26: ben de hiç problem olmadı, hatta çok kolay geliyo bana o egzersizler artık, daha zor olanlara bakim bir kaç tane netten diyorum..ya nektar ben o uzman tv deki selülit kareketlerini yapamıyorum. Dizkapaklarımda gıcır gıcır sesler çıkıyor acı vermiyor ama garip bi his, korktum zarar vermesinden. O ayakta topu tutarak yaptığı hareket var ya esela ben onu eskiden çok yapardım hiç problemsiz. Bu sefer neden öyle sesler çıktı dizimden :26: Yapmıyorum o yüzden. Zaten farkettim de benim bacaklarımdan çok kalçalarımsa selülit var onun için başka bi egzersiz bulayım ben.
ay ne biliim bu yaşta kireçlenme mi olurmuş bak korktum şimdi ben en iyisi bol bol yoğurt süt fln bunlara başlıyım bu aralar az yiyorum çünkü süt ürünlerini.
yaa fatma hamile olduğundan beri hiç olmadı mı yani? Ben geçenlerde bi topic okudum orda doğuma girmeden önce bile yapan varmışHep merak ederim bu konuyu :26:
sizler hamile olunca kocişleriniz duramıcak herhalde
ohhh çok sevindim cnm moralinin düzelmesine. Çatlasın o kız daKızlar kocişim geldi mutlu oldum. O cadının yanında, üzülme aşkım ben sana daha güzellerini yollarım dedi :)
hadi yaa :26: ben de hiç problem olmadı, hatta çok kolay geliyo bana o egzersizler artık, daha zor olanlara bakim bir kaç tane netten diyorum..
bir de bizim alt sokağa bitane minik park yapıyolar, hani demir spor aletler var ya onlardan koymuşlar bir sürü
eşime diyorum, havalar ısınsın hafata 2-3 defa gider 1 saat takılırız, bir de gözden uzak böyle kapalı bir park güzel olucak :82:
evime yakın spor salonu var ama eşim göndermiyo, erkek-bayan karışık olmazmış
sakinleşmene sevindim canım, biz de diyoruz yenilerini yazar eşin diye ama onun söylemesi çok farklı dimmi :))) bir güzel sözü bile mutlu ediyo sevdiceğin :81:Kızlar kocişim geldi mutlu oldum. O cadının yanında, üzülme aşkım ben sana daha güzellerini yollarım dedi :)
bizim de eve 2-3 dk uzaklıkta var öyle bi park gerçi baya cadde üzeri sayılır ama yine de belki eşim erken çıktığı zamanlar gidebiliriz iyi aklıma getirdin walla. ohoo spor salonu mu, benimki de göndermez hayatta, ben de onu göndermem
aynen öyle mutlu oldum. Ama bu cadıylada konuşmuyoruz aynı odada sessiz sessiz oturuyoruz.
okız evlimi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?