2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Belki kıskanıyodur seni

Zaten aşırı derecede kıskanç. Sen git bi toka al beğendiyse koşar alır. Bide ben arkadaşımda farklı bişey görünce bakarım beğenirim o göz ucuyla bakar. Avondan bi kolye almıştım içine fotoğrafta konuluyor. Göz ucuyla bakıyor ne takmışım diye.

Kızlar sol elinizde 2 tane mi yoksa 1 tanemi yüzük var tektaş takıyormusunuz?

alyansımı bile takmıyorum desem Bütün kış boyunca sadece dışarı çıkarken alyansımı taktım parmaklarım büzüştü heralde soğukta alyansım durmuyor düşüyor habire.Taa bi ara yorgana nevresim geçirirken parmağımdan çıkmış nevresimin içinde kalmış. Bütün akşam yüzük aradım korktum kayboldu diye o zamandan beri çok nadir takıyorum. Dışarı çıkarken de alyansımı bazen sağ bazen sol elime takıyorum, boş olan elime de tektaşımı (üçtaşımı daha doğrusu )

tria hee........
Küçültsen olmamı :)

daha düne kadar tektaş takıyodum ama dün taşımın düştüğünü fark ettim
Annem diyo belki hamura düşmüştür
kız hamur felan yaparken yüzüğünü çıkartasana

ben de mecburen takıyorum işteyken, 3 ay evde durduğum zamanlar hiiç takmadım
şimdi de eve gelir gelmez çıkartıyorum.. yüzük takmayı sevmiyorum ben
bazen evden çıkarken bile unutuyorum, eşim çok kızıyo

elfii, ben tek taşımı hiç takmıyorum, alyansı sadece :))

Benim tek taşım beyaz. alyansım sarı yakışmıyorlar birbirine bende tektaşımı sağa takıorum alyansımı sola. Bazen ikisini üst üste takıyorum karışık yani :)

Kızlar sol elinizde 2 tane mi yoksa 1 tanemi yüzük var tektaş takıyormusunuz?

burdayım burdyım tahlil sonçlarımı dr göstermeye gtmiştim neyse ben çıkıyım da siz yemek konuşun.. ben kendi yemeğimi söliyim akşama yeşil fasulyem var

Kendime hemmen ballı muzlu süt yaptım geldim blenderla 500 ml. süt.
Kalsiyum almam lazım :76:

Son düzenleme:
Hadi bizde söyleyelim yemeklerimizi. Kaynanam dün kurutulmuş dolma yaptı dün yemeği dışarda yedik bugüne kaldı dolmalar. Yayla çorbası yoğurt. bide biraz fırında makarnam kalmıştı

kız hamur felan yaparken yüzüğünü çıkartasana

yaa ben iki elimle yoğurmam hiç...hep sağ elimle yoğururum..
ama elma topları yaparken bi ara aceleden iki elimide sokmuştum :))
topların bikısmını yetiştirebilmiştim zaten...bikısmını yuvarlamadan koydum dolaba...
akşam gidince karıştırayım içini inşallah ordan çıkar :))

burdayım burdyım tahlil sonçlarımı dr göstermeye gtmiştim neyse ben çıkıyım da siz yemek konuşun.. ben kendi yemeğimi söliyim akşama yeşil fasulyem var
biz hiç yemek konuşmayız sen yeter ki kal Fatmacım

dün alıcaktım ben taze fasulye,
sonra market olayı kaldı misafirler gelince, ama aklımda kaç gündür canım çekiyo

Gül üstündeki dikene sormuş;
Neden üstümdesin, senin yüzünden kimse bana dokunamıyor?
Diken cevap vermiş: Herkes sana dokunsaydı, bu kadar güzel olmazdın.

[ Mevlana ]

Hadi bizde söyleyelim yemeklerimizi. Kaynanam dün kurutulmuş dolma yaptı dün yemeği dışarda yedik bugüne kaldı dolmalar. Yayla çorbası yoğurt. bide biraz fırında makarnam kalmıştı
bende de kuru patlıcan dolması var, annem yapmıştı bizde dün..
hemde bayaa kaldı dünden
onun yanına ne yapsam ama.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…