Belki kıskanıyodur seni
son 3 saat :92:
Fatmayı görmedim aşağıda yemek konuşsak mı napsak
kızlar sol elinizde 2 tane mi yoksa 1 tanemi yüzük var tektaş takıyormusunuz?
Kızlar sol elinizde 2 tane mi yoksa 1 tanemi yüzük var tektaş takıyormusunuz?
alyansımı bile takmıyorum desemBütün kış boyunca sadece dışarı çıkarken alyansımı taktım parmaklarım büzüştü heralde soğukta alyansım durmuyor düşüyor habire.taa bi ara yorgana nevresim geçirirken parmağımdan çıkmış nevresimin içinde kalmış. Bütün akşam yüzük aradım korktum kayboldu diye o zamandan beri çok nadir takıyorum. Dışarı çıkarken de alyansımı bazen sağ bazen sol elime takıyorum, boş olan elime de tektaşımı (üçtaşımı daha doğrusu )
kız hamur felan yaparken yüzüğünü çıkartasanadaha düne kadar tektaş takıyodum ama dün taşımın düştüğünü fark ettim
Annem diyo belki hamura düşmüştür
ben de mecburen takıyorum işteyken, 3 ay evde durduğum zamanlar hiiç takmadımalyansımı bile takmıyorum desemBütün kış boyunca sadece dışarı çıkarken alyansımı taktım parmaklarım büzüştü heralde soğukta alyansım durmuyor düşüyor habire.Taa bi ara yorgana nevresim geçirirken parmağımdan çıkmış nevresimin içinde kalmış. Bütün akşam yüzük aradım korktum kayboldu diye o zamandan beri çok nadir takıyorum. Dışarı çıkarken de alyansımı bazen sağ bazen sol elime takıyorum, boş olan elime de tektaşımı (üçtaşımı daha doğrusu )
Kızlar sol elinizde 2 tane mi yoksa 1 tanemi yüzük var tektaş takıyormusunuz?
kız hamur felan yaparken yüzüğünü çıkartasana
biz hiç yemek konuşmayız sen yeter ki kal Fatmacımburdayım burdyım tahlil sonçlarımı dr göstermeye gtmiştim neyse ben çıkıyım da siz yemek konuşun.. ben kendi yemeğimi söliyim akşama yeşil fasulyem var
bende de kuru patlıcan dolması var, annem yapmıştı bizde dün..Hadi bizde söyleyelim yemeklerimizi. Kaynanam dün kurutulmuş dolma yaptı dün yemeği dışarda yedik bugüne kaldı dolmalar. Yayla çorbası yoğurt. bide biraz fırında makarnam kalmıştı
Benim tek taşım sağda alyansım solda duruyorKızlar sol elinizde 2 tane mi yoksa 1 tanemi yüzük var tektaş takıyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?