ya kızlar siz hamur deyince aklıma çiğ börek geldi canım çekti yaa annemde evde yok(
gıcık kaynanama hiç söylemem zaten yaaaaa canım istiyoo
fırından hamur alsan kendin yaparsın ki onu bol'cum, çok kolay olur :44:ya kızlar siz hamur deyince aklıma çiğ börek geldi canım çekti yaa annemde evde yok(
onun canı yemek çekmiyodu ki bugün ilkAyy fatma yok yemek konuşalım derken dier hamişimizi unuttuk
ya kızlar siz hamur deyince aklıma çiğ börek geldi canım çekti yaa annemde evde yok(
onun canı yemek çekmiyodu ki bugün ilkdaha aşerme dönemine girmedi derken çiğ börekle başladık galiba.. bundan sonra bol'u da hesaba katıcaz
onun canı yemek çekmiyodu ki bugün ilkdaha aşerme dönemine girmedi derken çiğ börekle başladık galiba.. bundan sonra bol'u da hesaba katıcaz
Bende bugün tantuni yapıcam yanınada çorbam var
fundacım sen de maşallah pek hamaratsın kıssBu kupayı veresim geldi sana
kız dışarda satan temiz bi yer varsa alın.. anam bende bi yeşil nohuta aş erdim diiii gözüm dönmüştü ayy yiyemdim tabikide
ben hazır hamurla yapıyorum, çokta güzel oluyo :26:ayyyyy evtttt beni unuttunuz
fırın hamuruyla olurmuki acaba mayalı ya o normal hamur olması gerekmezmiki?
Eşim yine gelmiş aşağıda. yakınlarda bi yere tahsilata gelmiş zamanı olunca uğramış beni çağırdı aşağıya tatlı almış. Bizim işyerindekiler diyoki yemek yapıyormu filiz bilmez yemek yapmayı dimi diyorlar eşimde yoo çok güzel yemekler yapıyor dedi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?