2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya kızlar siz hamur deyince aklıma çiğ börek geldi canım çekti yaa annemde evde yok(
gıcık kaynanama hiç söylemem zaten yaaaaa canım istiyoo

Akşam eşim geç geleceği için annem yemeğe oraya çağırdı balık alacakmış
Ama akşam gelince eşime ne yapsam acaba benim de aklımda bişey yok bugün :26:

ya kızlar siz hamur deyince aklıma çiğ börek geldi canım çekti yaa annemde evde yok(

Ayy fatma yok yemek konuşalım derken dier hamişimizi unuttuk

fırından hamur alsan kendin yaparsın ki onu bol'cum, çok kolay olur :44:

onun canı yemek çekmiyodu ki bugün ilk daha aşerme dönemine girmedi derken çiğ börekle başladık galiba.. bundan sonra bol'u da hesaba katıcaz

ayyyyy evtttt beni unuttunuz
fırın hamuruyla olurmuki acaba mayalı ya o normal hamur olması gerekmezmiki?

onun canı yemek çekmiyodu ki bugün ilk daha aşerme dönemine girmedi derken çiğ börekle başladık galiba.. bundan sonra bol'u da hesaba katıcaz

aslında hala çekmiyo sayılır bazen aklıma geliyo şöyle 5 dk. falan canım çok istiyo sonra hevesem gidiyo tekrar bulantı başlyo

kız dışarda satan temiz bi yer varsa alın.. anam bende bi yeşil nohuta aş erdim diiii gözüm dönmüştü ayy yiyemdim tabikide

kız dışarda satan temiz bi yer varsa alın.. anam bende bi yeşil nohuta aş erdim diiii gözüm dönmüştü ayy yiyemdim tabikide

yok cnm ya et ya bide güvenemem şimdi dışardan yemeye..
yeşil nohut dediğin frik nohut olmalı bende rüyamda gördüm onu:))ama daha mevsimi değil

Eşim yine gelmiş aşağıda. yakınlarda bi yere tahsilata gelmiş zamanı olunca uğramış beni çağırdı aşağıya tatlı almış. Bizim işyerindekiler diyoki yemek yapıyormu filiz bilmez yemek yapmayı dimi diyorlar eşimde yoo çok güzel yemekler yapıyor dedi :))))

ayyyyy evtttt beni unuttunuz
fırın hamuruyla olurmuki acaba mayalı ya o normal hamur olması gerekmezmiki?
ben hazır hamurla yapıyorum, çokta güzel oluyo :26:
annene söyle o zaman canım, bu akşam olmadı yarına yapar yersin :81:

walla maşallahı var elfi eşinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…