2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok cnm ya et ya bide güvenemem şimdi dışardan yemeye..
yeşil nohut dediğin frik nohut olmalı bende rüyamda gördüm onu:))ama daha mevsimi değil

evet zamanı değildi zaten kız oturdugum yerde kokusu geliyordu burnuma öle böle bişi değildi rüyamda görüyordum durmadan en son nohutu haşladım tuzladım yedim ama aynısı gbi değildi. eşimde çok üzülmüştü canım istiyo dediğimde gözleri doluyodu adamın

Içiyomusun zuzu yeşil çayını BUGÜN PATRONUM GÖRDÜ İKİNCİDE GELİNCE GÜLÜYONEREYE ÜYEYSEN BİZDE OLALIM BİZEDE GELSİN DİYOONADA VERDİM ŞİMDİ İÇİYORUZ

zuzu şu aldıklarını eklemedin hala. Shoping festival varya lc de 2. yi alana %30 indirim .dün eşimle çıktık bu sefer ona alışveriş yapmaya. 3 parça aldı dedim 4 parça olsun indirimden alırız. bitane beyaz gömlek aldım çok hoşuma gitti. Montu defolu çıktı ama ya değiştiricek onu

ben hazır hamurla yapıyorum, çokta güzel oluyo :26:
annene söyle o zaman canım, bu akşam olmadı yarına yapar yersin :81:

yani hiç hazır hamurla yapmadık o yüzden sordum mayalı olduğu için belki olmaz diye öle yaparız artık daha kolay olur..:)

yaa cnm kötü ya olmıcak bişeyinde istenmesi gerçekten..

yani hiç hazır hamurla yapmadık o yüzden sordum mayalı olduğu için belki olmaz diye öle yaparız artık daha kolay olur..:)

yaa cnm kötü ya olmıcak bişeyinde istenmesi gerçekten..

hamişliğe niyetlendiğim zaman..eşim o mevsimde ne varsa difrize koyucam zaten diyo..hemen pat çıkarır koyarım önüne diyo

ay evet hamiş (h a m i ş ) yazdım..hamile diye attı

kocada deneyeyim bakalım...deneme1 deneme1 kocişimm

olayın tatlıya bağlanmasına çok sevindim canım, anneler hep öyle hiç kıyamazlar
ne yemek yaptı kociş

fırında patatesli tavuk yaptı canım. makarna, mantı ve melemenden sonra kocişim menüsüne bir yemek daha ekledi maşallah maşallah diyorum yani. bir de artık mutfakta daha temiz çalışmaya gayret ediyor. dün o yemeği yapıp fırına attı, ben de gidip arkasından pilavı yaptım hemen. ortalığı toparlamama gerek kalmamış herşeyi düzgün bırakmış canım benim yaaa

ben de benim kocişe kızardım ama benimki spor salonuna gönderiyor en azından ben dansa göndermiyor diye kızıp "çıkar içinden şu maçoyu" falan diye takılıyordum, ki kendisi istese ben de asla bensiz dansa göndermem sizinkileri duymasın valla.

bu arada sürekli okuyordum ama yazamadım bir türlü. bizim işler yoğun, burdaki gsm operatörü müşterimizin yeni kampanyası başladı. onlarla uğraşıyoruz.
annem gidiyor bu akşam.

ay süper maşallah yabenim bu konuda çalışmalarım yeni başladı şimdilik sofrayı topluyo masada yersek eğer masadakileri dolaba kaldırıyo bu kadarbenim aşkım spora gönderir ama benim hiç vaktim yok allah tekrar kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…