onun kocişi numunelik
Gerçekten öyle tü tü tü nazar değmesin. Elficim bu işyerindeki kız falan seni kıskanmasın da ne yapsın
yok cnm ya et ya bide güvenemem şimdi dışardan yemeye..
yeşil nohut dediğin frik nohut olmalı bende rüyamda gördüm onu:))ama daha mevsimi değil
Gül üstündeki dikene sormuş;
Neden üstümdesin, senin yüzünden kimse bana dokunamıyor?
Diken cevap vermiş: Herkes sana dokunsaydı, bu kadar güzel olmazdın.
[ Mevlana ]
Içiyomusun zuzu yeşil çayını
ay yooo :)) unuttum bile onu :))
akşam kayınvalideme götürcem, o sever böle bitki çaylarını
ben hazır hamurla yapıyorum, çokta güzel oluyo :26:
annene söyle o zaman canım, bu akşam olmadı yarına yapar yersin :81:
yaa cnm kötü ya olmıcak bişeyinde istenmesi gerçekten..evet zamanı değildi zaten kız oturdugum yerde kokusu geliyordu burnuma öle böle bişi değildi rüyamda görüyordum durmadan en son nohutu haşladım tuzladım yedim ama aynısı gbi değildi. eşimde çok üzülmüştü canım istiyo dediğimde gözleri doluyodu adamın
kız iç işte kilo verirsinbağırsakları çalıştırıyo
yani hiç hazır hamurla yapmadık o yüzden sordum mayalı olduğu için belki olmaz diye öle yaparız artık daha kolay olur..:)
yaa cnm kötü ya olmıcak bişeyinde istenmesi gerçekten..
olayın tatlıya bağlanmasına çok sevindim canım, anneler hep öyle hiç kıyamazlar
ne yemek yaptı kociş
hadi yaa :26: ben de hiç problem olmadı, hatta çok kolay geliyo bana o egzersizler artık, daha zor olanlara bakim bir kaç tane netten diyorum..
bir de bizim alt sokağa bitane minik park yapıyolar, hani demir spor aletler var ya onlardan koymuşlar bir sürü
eşime diyorum, havalar ısınsın hafata 2-3 defa gider 1 saat takılırız, bir de gözden uzak böyle kapalı bir park güzel olucak :82:
evime yakın spor salonu var ama eşim göndermiyo, erkek-bayan karışık olmazmış
Allah'ım ben kilo alayım diye bakıyom, sen ver diyon
fırında patatesli tavuk yaptı canım. makarna, mantı ve melemenden sonra kocişim menüsüne bir yemek daha ekledimaşallah maşallah diyorum yani. bir de artık mutfakta daha temiz çalışmaya gayret ediyor. dün o yemeği yapıp fırına attı, ben de gidip arkasından pilavı yaptım hemen. ortalığı toparlamama gerek kalmamış herşeyi düzgün bırakmış canım benim yaaa
ben de benim kocişe kızardım ama benimki spor salonuna gönderiyor en azından ben dansa göndermiyor diye kızıp "çıkar içinden şu maçoyu" falan diye takılıyordum, ki kendisi istese ben de asla bensiz dansa göndermem sizinkileri duymasın valla.
bu arada sürekli okuyordum ama yazamadım bir türlü. bizim işler yoğun, burdaki gsm operatörü müşterimizin yeni kampanyası başladı. onlarla uğraşıyoruz.
annem gidiyor bu akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?