günlük sporumu da yaptım geldim kızlarr
Zuzu kilo mu almak istiyorsun süper valla :))
Yeşil çay çalıştırıyor mu funda ben de içeyim o zaman sık sık. Ben salata yemezsem bağırsaklar duruyor çayın faydası olduğunu bilmiyordum :26:
ay ne bilim ya kızlar birbirine karıştıkaçkiloydun sen bakiyım
51...55 olsun istiyorum...
böle de iyi ama..55 i de kaldırırım
doğadan çyı yaptım içcem birazdan meraklandım bende
zuzum bende zayıfım ama yine evlendikten sonra toparlandım biraz hiç kafana takma kilo alıcam diye uğraşma ancak öyle alırsın. Takınca hiç alamıyorsun bende 2 kilo istiyorum
Bi tek bende yok bende istiyorum ayşe onu nasıl yaptınız
51...55 olsun istiyorum...
böle de iyi ama..55 i de kaldırırım
doğadan çyı yaptım içcem birazdan meraklandım bende
kızlar ben gidiom kendinize iyi bakın bol su için
kızlar ben gidiom kendinize iyi bakın bol su için
benim eşim ev işlerine yardım etmeye başladı, ama mutfağa asla girmezfırında patatesli tavuk yaptı canım. makarna, mantı ve melemenden sonra kocişim menüsüne bir yemek daha ekledimaşallah maşallah diyorum yani. bir de artık mutfakta daha temiz çalışmaya gayret ediyor. dün o yemeği yapıp fırına attı, ben de gidip arkasından pilavı yaptım hemen. ortalığı toparlamama gerek kalmamış herşeyi düzgün bırakmış canım benim yaaa
ben de benim kocişe kızardım ama benimki spor salonuna gönderiyor en azından ben dansa göndermiyor diye kızıp "çıkar içinden şu maçoyu" falan diye takılıyordum, ki kendisi istese ben de asla bensiz dansa göndermem sizinkileri duymasın valla.
bu arada sürekli okuyordum ama yazamadım bir türlü. bizim işler yoğun, burdaki gsm operatörü müşterimizin yeni kampanyası başladı. onlarla uğraşıyoruz.
annem gidiyor bu akşam.
güle güle canımkızlar ben gidiom kendinize iyi bakın bol su için
hoşgeldinnMerhaba bende 2010 temmuzda evlendim... :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?