2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günlük sporumu da yaptım geldim kızlarr
Zuzu kilo mu almak istiyorsun süper valla :))
Yeşil çay çalıştırıyor mu funda ben de içeyim o zaman sık sık. Ben salata yemezsem bağırsaklar duruyor çayın faydası olduğunu bilmiyordum :26:

bi dene canım valla süper çalıştırıyo ben ne zaman içsem tuvalete taşınıyorum resmen

zuzum bende zayıfım ama yine evlendikten sonra toparlandım biraz hiç kafana takma kilo alıcam diye uğraşma ancak öyle alırsın. Takınca hiç alamıyorsun bende 2 kilo istiyorum

zuzum bende zayıfım ama yine evlendikten sonra toparlandım biraz hiç kafana takma kilo alıcam diye uğraşma ancak öyle alırsın. Takınca hiç alamıyorsun bende 2 kilo istiyorum

özel bişey yapmıyom zaten elfii..bıraktım oluruna
yesemde aynı yemesemde

Daisypath - Free Anniversary ticker buraya gir cnm buradan choose a scene yazıo orda arka plan seç yan tarafta next var tıkla, sonra slider var onu seç yine next tıkla, sonra ne zaman evlendin vs bilgilerini gir,sonra aşağıda"for websites" bölümünde yanda image url yazıo ona tıkla aşağıda şuna benzer bi yazı çıkacak :http://davf.daisypath.com/3TpRp3.png bunukopyala profilinde çizelge bölümüne yapıştır.bi dene bakalım olacak mı

Son düzenleme:
benim eşim ev işlerine yardım etmeye başladı, ama mutfağa asla girmez maşallah senin kocişe
annene de iyi yolculuklar canım, Allah tekrar kavuştursun
kızlar ben gidiom kendinize iyi bakın bol su için
güle güle canım

Merhaba bende 2010 temmuzda evlendim... :78:
hoşgeldinn avatarın çok tatlıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…