Ayşeeeeeeeee oldu canım çok teşekkür ederim :))
ben de değişcektim tickerimi geçen gün ama değişmiyo yadaisypath - free anniversary ticker buraya gir cnm buradan choose a scene yazıo orda arka plan seç yan tarafta next var tıkla, sonra slider var onu seç yine next tıkla, sonra ne zaman evlendin vs bilgilerini gir,sonra aşağıda"for websites" bölümünde yanda image url yazıo ona tıkla aşağıda şuna benzer bi yazı çıkacak :http://davf.daisypath.com/3tprp3.png bunukopyala profilinde çizelge bölümüne yapıştır.bi dene bakalım olacak mı
ben de değişcektim tickerimi geçen gün ama değişmiyo ya
boyun uzunsa canım zayıf sayılırsın ..bende 51 im:76:
valla en son ölçtüğümde 1,63 lerde falandımgaliba...
akşama tantuni var sabret
deniycem :26: Patronum da tepemdesilemedin mi? önce silip kaydet sonra tekrar yap?:26:
benim eşim ev işlerine yardım etmeye başladı, ama mutfağa asla girmezmaşallah senin kocişe
annene de iyi yolculuklar canım, Allah tekrar kavuştursun
güle güle canım
hoşgeldinnavatarın çok tatlıı
Günaydın Kızlar
Çok mutlu bir şekilde uyandım bi baktım bi not. not:2 buzdolabına git gittim üzerinde not 3 : makinenin kapağını aç tv sehpasına git. akşam bulaşık makinesini çalıştırıp yattım kapattım makinayı tv sehpasına gittim not4: hava durumuna bak ve not 1 e ilerle. yanında bi tane daha vardı not1 i bulamadıysan çok uğraşma çantama bak ama biraz düşün bakalım. koştum çantasını açtım not 1 :canım aşkım yazmaya kelimeler yetmez seni nasıl sevdiğimi aşkımı anlatamadım uyandığımda gözlerime bak, hissetmen daha iyi olur.
Öptüm sarıldım çok mutlu oldum
yağmurlu soğuk bir günden hepinize günaydın
Günaydin !!!!
Burada da yagmur var ve serin hava nisan yagmurlari normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?