2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de değişcektim tickerimi geçen gün ama değişmiyo ya

çayı içemedim...müşterimiz taze sıkılmış havuç+portakal suyu getirdi...onu içtim hemen

bende kaçar iş yapayım 7 ye kadar...çıkıncada kaş+bıyık aldırcam...akşamda üşenmezsem saçlarımı düzleştireyim diyorum

iyi akşamlar kızlar...muck

Ben de çıkıyorum kızlar annemlere gidicem ya yavaştan hazırlanayım. Bugün de sayenizde mat. çalışma işi yalan oldu. Buraya takılınca bırakamıyorum bir türlü

Günaydın Kızlar

Çok mutlu bir şekilde uyandım bi baktım bi not. not:2 buzdolabına git gittim üzerinde not 3 : makinenin kapağını aç tv sehpasına git. akşam bulaşık makinesini çalıştırıp yattım kapattım makinayı tv sehpasına gittim not4: hava durumuna bak ve not 1 e ilerle. yanında bi tane daha vardı not1 i bulamadıysan çok uğraşma çantama bak ama biraz düşün bakalım. koştum çantasını açtım not 1 :canım aşkım yazmaya kelimeler yetmez seni nasıl sevdiğimi aşkımı anlatamadım uyandığımda gözlerime bak, hissetmen daha iyi olur.
Öptüm sarıldım çok mutlu oldum

İyilik sinem sen nasılsın? Trafiğe çıkıyormusun bakalım. Bide okula gidiyorsun ya almanca öğrenmeye mi gidiyorsun?

nigarcım ben evlendiğimiz ilk günden itibaren herşeye bulaştırdım kocişimin elini. naz yaptım, işve yaptım, cilve yaptım şimdi alıştı, apartmanın merdivenlerini siler, evde temizlik yapar, mutfağa girer. hem güzel yemek yaptığı zaman kendisinin de hoşuna gidiyor, gururlanıyor kuzum benim bu kadar cilveli bir eşi olunca neyi neden yaptığını bile anlamıyor

yağmurlu soğuk bir günden hepinize günaydın

Günaydin !!!!

Burada da yagmur var ve serin hava nisan yagmurlari normal.

günaydın kızlar, güneşli güzel bir Kıbrıs sabahından

ben bu sabah hastalandım,ağrıyor her yanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…