2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

SİZE MAŞALLAH
BU DA BENİM KENDİ EŞİME

nektarrr gelince okursun...
sen burdayken ben çok uzaklarda olurum belkim

sabah eşime dedim, aşkım maaşı super bi iş olsa yemeği yolu herşeyi olsa ama 10 erkek çalışanla beni aynı işyerinde çalıştırırmısın..ben onlardan sorumlu olucam,yetkili kişi benim...

durdu durdu..cık dedi izin vermem

neden dedim,parası çok çok iyi ama!!...yerim parasını,herşey para değil dedi

SİZE MAŞALLAH
BU DA BENİM KENDİ EŞİME

günaydın zuzum. kız hemen dövdün kocişini ya. yazık değil mi adama? herkesin sevgisini gösterme şekli farklı. biz hatunlar genelde benzer şeyler istiyoruz ama onların karakterleri farklı işte. yazıktır yeme hakkını kocişinin. maalesef hepsinin içinde bir romeo yok

azcık dövdüm çok değil
illaki canım herkes aynı değil işte

kocişim beni genelde, çikolatalarla, kınder süprizle ,homini gırtlak şeylerle sürpriz yaparak sevindirik eder

"aşkımm bakk sana ne alddııımmm, süprizzzzz".......mjoy
bende hemen boynuna atlarım tbisii

üşüyooorruuummmm:2:
sabah yine yataktan zor kalktım...
daha doğrusu zorla kaldırıldım

dün ezeli izleyen varmı..süperdi ya...
ezeli de delirttiler en sonundaben bile bi an noluyo ya buna dedi, sıyırdı dedim..kapak olsun kenan takımına

Bende bugün çok zor uyandım çok soğuktu üşüdüm hiç kalkmak istemedimbi fırtına bi yağmur berbat bi hava var

canım maşallah yiğidine sen söyledikçe ben titriyorum burda ya. nasıl bir yerdir orası? Allah beni düşürmesin ben ölürüm oralarda:18::18:

kuzay kutbuna 1 cm yakınlıkta D:... hala yagıyo ...bende hiç sevmem sogugu ama kader işde göbeğine düştüm

Ay bende sabah çok üşüdüm ...klimayı açtım öle kalktım zar zor:2:
Uyusaydım şimdi yeni gelmiş olucaktım ne güzel

Benim bu iş arkadaşımı atalım oraya tam ona göre bi yer sürekli üşüyorum diyor ya üşüdüğüne değsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…