Günaydın Kızlar
Çok mutlu bir şekilde uyandım bi baktım bi not. not:2 buzdolabına git gittim üzerinde not 3 : makinenin kapağını aç tv sehpasına git. akşam bulaşık makinesini çalıştırıp yattım kapattım makinayı tv sehpasına gittim not4: hava durumuna bak ve not 1 e ilerle. yanında bi tane daha vardı not1 i bulamadıysan çok uğraşma çantama bak ama biraz düşün bakalım. koştum çantasını açtım not 1 :canım aşkım yazmaya kelimeler yetmez seni nasıl sevdiğimi aşkımı anlatamadım uyandığımda gözlerime bak, hissetmen daha iyi olur.
Öptüm sarıldım çok mutlu oldum
SİZE MAŞALLAH
BU DA BENİM KENDİ EŞİME
günaydınnnn
Günaydın Fatma ve mini mini şekerimiz :) Karnını sevesim geldi :)))
günaydın zuzum. kız hemen dövdün kocişini ya. yazık değil mi adama? herkesin sevgisini gösterme şekli farklı. biz hatunlar genelde benzer şeyler istiyoruz ama onların karakterleri farklı işte. yazıktır yeme hakkını kocişinin. maalesef hepsinin içinde bir romeo yok
Günaydın Fatma ve mini mini şekerimiz :) Karnını sevesim geldi :)))
Maşallah size fatmacım
Bende bugün çok zor uyandım çok soğuktu üşüdüm hiç kalkmak istemedimbi fırtına bi yağmur berbat bi hava var
burda kar var 15 cm olmuştur kesin 3-4 gündür yagıyo
burda kar var 15 cm olmuştur kesin 3-4 gündür yagıyo
canım maşallah yiğidinesen söyledikçe ben titriyorum burda ya. nasıl bir yerdir orası? Allah beni düşürmesin ben ölürüm oralarda:18::18:
kuzay kutbuna 1 cm yakınlıktaD:... hala yagıyo ... bende hiç sevmem sogugu ama kader işde göbeğine düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?