2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Maşallah elfim size

benim vapur kaçtı sanırım yarenim, artık o bana naz yapıyo ben de kıyamayıp yapıyorum istediklerini
size de maşallah ki

zuzum benimkisi de benzer cevap verdi, sen asla okadar erkeğin içinde çalışamazsın
neden dedim bana güvenmiyormusun sen? klasik cevabı verdi "güveniyorum aşkım, çevreye güvenmiyorum" e dedim ben de güvenmiyorum çevreye sen de çalışamazsın o zaman.. iyi sen bilirsin geç gelmelerimden şikayet etme o zaman dedi ya
ben zaten öyle çok romantik erkekle napardım bilmiyorum, yok şiir okuyan felan istemezdim..ben de yapmam çünkü
ben memnunum kocişimin azıcık odun halinden.. bazen neyi nasıl yapıcağını düşünürken felan çok masum oluyo, kaba saba halini de seviyorum eşim de yerine göre sevdiğini söyler, gösterir zaten ama romeo mu, asla bir romeo olmaz kendisinden

ay yazık benim kocişim mahrum kalmasın bende kocişimi övüyüm bariacayip becerikli tamirat işlerinde falan bide çok pratik zeki ay seviyorum ben onudün evde baya bi tamirat işlerini yaptı geçenlerdede duvar kağıdımı sırf ben sıkıdım diye söktü duvarı boyadımutfakta benim işlerimi kolaylaştıracak pratik çözümler bulur..daha çok övmeyim nazar değmesin

hayırlısı olsun nektar..başka bi işe bakar artık
Aynen benimkinden de romeo olmaz asla
Dediklerinede katılıyorum...çok fazla romantizm istemiyorum..ama arada romantik süprizler fena olmaz hanii
Ama o dediğinin aynısı eşimdede oluyor..işte o hali daha ormantik oluyor

Hatta okadar ormantiktir ki, evlenme teklifini bilem ormanda etti
Tarzanım benim

başta işi sıkı tutmak önemli canım. çünkü cicim aylarında veriliyor ipler ellerine. kıyamıyoruz tabi, şımartmak istiyoruz. sonra da ipin ucu kaçıyor. ben yavaş yavaş alıştırdım ki içinde de varmış Allah'tan, çok zorlanmadım. her yemek yaptığında övdüm, ilk zamanlar mutfağı savaş alanına çevirse de kızmadım, sonra yavaş yavaş temiz yapmayı ya da bırakmayı alıştırdım şuan gerçekten isterse gayet temiz birşekilde yapıyor herşeyi

EVET BENDE ÇOK ÖVMEMEYE DİKKAT EDİYORUM

ŞİŞİRMİYİM ŞİMDİ SİZİ

çok romantiklik bayar dozunda olmalı bence

yarenay..benimki dün neler yapmış....
Evi toplamış, çamaşırları toplamış, katlamış, yerleştirmiş

Ama onunki çıkar işi...ama çok üşüyodum duşu göze alamadım olmadı...

Birazdan da derim bulaşık makinası boşalcak çok işim var evde..belkim akşama da makinayı boşaltır

EVET BENDE ÇOK ÖVMEMEYE DİKKAT EDİYORUM

ŞİŞİRMİYİM ŞİMDİ SİZİ

ben nazara çok inanıyorum zuzu kendi kendimize nazarım değiyodün anneme bi olay anllattım işte şöyleyiz böyleyiz falan sonra annem maşallah de kızım dedisonra akşam üstü canımı sıkan bi durum oldu annemi aradım dedimki benim cidden kendimize nazarım değiyo dedim..sonra eve gittiğimizde birbirimizin gönlünü aldık

Dün annemler geldi birlikte yemek yedik çay içtik derken ev dağıldı resmen mutfağı topladım kaldı öyle. Sabahta conversimi aradım bütün ayakkabıları dağıtttım akşam dizi var benim çok işim var yine

zuzu alemsin vallayazık kız oda çalışıyo biz yine çok yorulmuyoruz şahsen ben okadar yorulmuyorum

Evet bizede değiyor gerçekten...

Arada bir k.validem okuyup üflüyo bizi

zuzuş çok tatlısınnn
bizim kocişlerin ortak ormantik yönleri var sanki

canım ben tüm gün evde dantelli cicişlerle dolaşsam benimkisi yine mutfakta bişi yapmaz
mutfak işini sevmiyo, sadece tüketim kısmında o
ama ev işlerine yardım etmeye başlaması da büyük başarı bence, şimdilik yetiniyorum :78:

çok kötüsün akşama duşu göze al bari ama

zuzu alemsin vallayazık kız oda çalışıyo biz yine çok yorulmuyoruz şahsen ben okadar yorulmuyorum

valla ben yoruluyom bacıı
Onunkide vücut işi, oda yoruluyor ama yardım ediyor yinede...ben gelene kadar çamaşırları toplayıp katlamış okdardan bişicik olmaz
Başka şeye geldiği zaman hiç yorgunum demiyo valla

zuzuş çok tatlısınnn
bizim kocişlerin ortak ormantik yönleri var sanki

çok kötüsün akşama duşu göze al bari ama

evet evet galiba var ormantik ikisinde de

:44:ay valla dizi de var ama,sabahda tekrarlayıp durdu, üşümezsem alırık duş artıkın
aman napayım ya..bugün yarın olmasa..perşembe hiç kaçışım yok gell cumalayalım diyoyarın cuma kocanı cumaya hazırlamıcakmısın diyo

zaten cuma d.günüm ya...perşembe gecesi 12den sonra kutlarık:89::89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…