Maşallah elfim sizeGünaydın Kızlar
Çok mutlu bir şekilde uyandım bi baktım bi not. not:2 buzdolabına git gittim üzerinde not 3 : makinenin kapağını aç tv sehpasına git. akşam bulaşık makinesini çalıştırıp yattım kapattım makinayı tv sehpasına gittim not4: hava durumuna bak ve not 1 e ilerle. yanında bi tane daha vardı not1 i bulamadıysan çok uğraşma çantama bak ama biraz düşün bakalım. koştum çantasını açtım not 1 :canım aşkım yazmaya kelimeler yetmez seni nasıl sevdiğimi aşkımı anlatamadım uyandığımda gözlerime bak, hissetmen daha iyi olur.
Öptüm sarıldım çok mutlu oldum
benim vapur kaçtı sanırım yarenim, artık o bana naz yapıyo ben de kıyamayıp yapıyorum istediklerininigarcım ben evlendiğimiz ilk günden itibaren herşeye bulaştırdım kocişimin elini. naz yaptım, işve yaptım, cilve yaptımşimdi alıştı, apartmanın merdivenlerini siler, evde temizlik yapar, mutfağa girer. hem güzel yemek yaptığı zaman kendisinin de hoşuna gidiyor, gururlanıyor kuzum benim bu kadar cilveli bir eşi olunca neyi neden yaptığını bile anlamıyor
zuzum benimkisi de benzer cevap verdi, sen asla okadar erkeğin içinde çalışamazsınnektarrr gelince okursun...
sen burdayken ben çok uzaklarda olurum belkim
sabah eşime dedim, aşkım maaşı super bi iş olsa yemeği yolu herşeyi olsa ama 10 erkek çalışanla beni aynı işyerinde çalıştırırmısın..ben onlardan sorumlu olucam,yetkili kişi benim...
durdu durdu..cık dedi izin vermem
neden dedim,parası çok çok iyi ama!!...yerim parasını,herşey para değil dedi
ben zaten öyle çok romantik erkekle napardım bilmiyorum, yok şiir okuyan felan istemezdim..ben de yapmam çünkügünaydın zuzum. kız hemen dövdün kocişini ya. yazık değil mi adama? herkesin sevgisini gösterme şekli farklı. biz hatunlar genelde benzer şeyler istiyoruz ama onların karakterleri farklı işte. yazıktır yeme hakkını kocişinin. maalesef hepsinin içinde bir romeo yok
zuzum benimkisi de benzer cevap verdi, sen asla okadar erkeğin içinde çalışamazsın
neden dedim bana güvenmiyormusun sen? Klasik cevabı verdi "güveniyorum aşkım, çevreye güvenmiyorum" e dedim ben de güvenmiyorum çevreye sen de çalışamazsın o zaman.. Iyi sen bilirsin geç gelmelerimden şikayet etme o zaman dedi ya
Ben zaten öyle çok romantik erkekle napardım bilmiyorum, yok şiir okuyan felan istemezdim..ben de yapmam çünkü
Ben memnunum kocişimin azıcık odunHalinden.. bazen neyi nasıl yapıcağını düşünürken felan çok masum oluyo, kaba saba halini de seviyorum Eşim de yerine göre sevdiğini söyler, gösterir zaten Ama romeo mu, asla bir romeo olmaz kendisinden
Maşallah elfim size
benim vapur kaçtı sanırım yarenim, artık o bana naz yapıyo ben de kıyamayıp yapıyorum istediklerini
size de maşallah ki
zuzum benimkisi de benzer cevap verdi, sen asla okadar erkeğin içinde çalışamazsın
neden dedim bana güvenmiyormusun sen? klasik cevabı verdi "güveniyorum aşkım, çevreye güvenmiyorum" e dedim ben de güvenmiyorum çevreye sen de çalışamazsın o zaman.. iyi sen bilirsin geç gelmelerimden şikayet etme o zaman dedi ya
ben zaten öyle çok romantik erkekle napardım bilmiyorum, yok şiir okuyan felan istemezdim..ben de yapmam çünkü
ben memnunum kocişimin azıcık odunhalinden.. bazen neyi nasıl yapıcağını düşünürken felan çok masum oluyo, kaba saba halini de seviyorum eşim de yerine göre sevdiğini söyler, gösterir zaten ama romeo mu, asla bir romeo olmaz kendisinden
ay yazık benim kocişim mahrum kalmasın bende kocişimi övüyüm bariacayip becerikli tamirat işlerinde falan bide çok pratik zeki ay seviyorum ben onu dün evde baya bi tamirat işlerini yaptı geçenlerdede duvar kağıdımı sırf ben sıkıdım diye söktü duvarı boyadı mutfakta benim işlerimi kolaylaştıracak pratik çözümler bulur..daha çok övmeyim nazar değmesin
hayırlısı olsun nektar..başka bi işe bakar artık
Aynen benimkinden de romeo olmaz asla
Dediklerinede katılıyorum...çok fazla romantizm istemiyorum..ama arada romantik süprizler fena olmaz hanii
Ama o dediğinin aynısı eşimdede oluyor..işte o hali daha ormantik oluyor
Hatta okadar ormantiktir ki, evlenme teklifini bilem ormanda etti
Tarzanım benim
başta işi sıkı tutmak önemli canım. çünkü cicim aylarında veriliyor ipler ellerine. Kıyamıyoruz tabi, şımartmak istiyoruz. Sonra da ipin ucu kaçıyor. Ben yavaş yavaş alıştırdım ki içinde de varmış allah'tan, çok zorlanmadım. Her yemek yaptığında övdüm, ilk zamanlar mutfağı savaş alanına çevirse de kızmadım, sonra yavaş yavaş temiz yapmayı ya da bırakmayı alıştırdımşuan gerçekten isterse gayet temiz birşekilde yapıyor herşeyi
çok romantiklik bayar dozunda olmalı bence
EVET BENDE ÇOK ÖVMEMEYE DİKKAT EDİYORUM
ŞİŞİRMİYİM ŞİMDİ SİZİ
yarenay..benimki dün neler yapmış....
Evi toplamış, çamaşırları toplamış, katlamış, yerleştirmiş
Ama onunki çıkar işi...ama çok üşüyodum duşu göze alamadım olmadı...
Birazdan da derim bulaşık makinası boşalcak çok işim var evde..belkim akşama da makinayı boşaltır
ben nazara çok inanıyorum zuzu kendi kendimize nazarım değiyodün anneme bi olay anllattım işte şöyleyiz böyleyiz falan sonra annem maşallah de kızım dedi sonra akşam üstü canımı sıkan bi durum oldu annemi aradım dedimki benim cidden kendimize nazarım değiyo dedim..sonra eve gittiğimizde birbirimizin gönlünü aldık
iş durumundanmı eş durumundan mı ordasın
dün annemler geldi birlikte yemek yedik çay içtik derken ev dağıldı resmen mutfağı topladım kaldı öyle. Sabahta conversimi aradım bütün ayakkabıları dağıtttım akşam dizi var benim çok işim var yine
Evet bizede değiyor gerçekten...
Arada bir k.validem okuyup üflüyo bizi
iş durumundan 2 senedr burdayım eşimden eş durumundan hburda
hayırlısı olsun nektar..başka bi işe bakar artık
Aynen benimkinden de romeo olmaz asla
Dediklerinede katılıyorum...çok fazla romantizm istemiyorum..ama arada romantik süprizler fena olmaz hanii
Ama o dediğinin aynısı eşimdede oluyor..işte o hali daha ormantik oluyor
Hatta okadar ormantiktir ki, evlenme teklifini bilem ormanda etti
Tarzanım benim
canım ben tüm gün evde dantelli cicişlerle dolaşsam benimkisi yine mutfakta bişi yapmazbaşta işi sıkı tutmak önemli canım. çünkü cicim aylarında veriliyor ipler ellerine. kıyamıyoruz tabi, şımartmak istiyoruz. sonra da ipin ucu kaçıyor. ben yavaş yavaş alıştırdım ki içinde de varmış Allah'tan, çok zorlanmadım. her yemek yaptığında övdüm, ilk zamanlar mutfağı savaş alanına çevirse de kızmadım, sonra yavaş yavaş temiz yapmayı ya da bırakmayı alıştırdımşuan gerçekten isterse gayet temiz birşekilde yapıyor herşeyi
çok kötüsünyarenay..benimki dün neler yapmış....
Evi toplamış, çamaşırları toplamış, katlamış, yerleştirmiş
Ama onunki çıkar işi...ama çok üşüyodum duşu göze alamadım olmadı...
Birazdan da derim bulaşık makinası boşalcak çok işim var evde..belkim akşama da makinayı boşaltır
zuzu alemsin vallayazık kız oda çalışıyo biz yine çok yorulmuyoruz şahsen ben okadar yorulmuyorum
zuzuş çok tatlısınnn
bizim kocişlerin ortak ormantik yönleri var sanki
çok kötüsünakşama duşu göze al bari ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?