2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dur bakalım inşallah biz bugün diziyi tam izleyebiliriz:94:

bugün daha salı, bu akşam radevunu aksatma, yoksa isyan çıkabilir
çarşamba mola, perşembe kutlarsınız o bambaşka olur :89: :89: cicişli felan

Ay bende iyice saldım bide pazartesi gelmeyebilirimde k.valide ameliyat olacak ya. En iyisi bende çalışam işler bitsin

Bugün daha salı, bu akşam radevunu aksatma, yoksa isyan çıkabilir
çarşamba mola, Perşembe kutlarsınız o bambaşka olur :89: :89: Cicişli felan

ay o da öyle diyor
Belki cicilerinide giyersin hıı,olmazmı diyo çocuk çocuk

Evet benimde muhtasarlarım var bende onları bitireyim, kdv lere hiç başlamadım daha
Görüşürük..hepimize kolay gelsin:80:

Günaydın tatlılarım Fundacım öncelikle fotoları çekemediğimi söyleyim bu akşam inşallah. Çünkü dün akşam eşimle dışardaydık eve gittiğimizde saat 11e geliodu geç olmuştu.

elfi ne kadar güzel canım yaa herkesin görmek isteyeceği cinsten bi sürpriz. bana eşimin çıkma dönemimizde yaptığı bi sürprizi hatırlattı. O da evinin değişik yerlerine hoş kartlara kendi yazdığı şiirler ile farklı çiçekler saklamıştı bana sorular sormuştu bizimle ilgili her doğru cevabımda beni o çiçeklere yönlendirdi yanında şiirler çok romantikti

SİZE MAŞALLAH
BU DA BENİM KENDİ EŞİME

zuzucum, benimki istediği zaman çok romantik olsa da evlendikten sonra o eski romantizmini yitirdi diyebilirm

günaydın canım olsun akşam çekersin önemli değil tatlımakşamın nasıl geçti luxxorcum
seninki dahada hoşmuş sorular falan sormasıherzaman olması sıkarda arada bir hoş olur

günaydın canım olsun akşam çekersin önemli değil tatlımakşamın nasıl geçti luxxorcum
seninki dahada hoşmuş sorular falan sormasıherzaman olması sıkarda arada bir hoş olur

Eveet canı istediği zaman çok tatlı oluyor. Mesela evlenme teklifim de çok güzeldi benim Akşam güzeldi fundacım ya başka bi evli çift var arkadaşlarımız onlarla oturduk yemek yedik tavla oynadık sohbet-muhabbet güzel geçti değişiklik oldu. Sen nasılsın ne var ne yok?

sen ne yapıyosun nasıl gidiyo hamilelik ..iş yerinde bi sıkıntı var mı

valla işte pek ii sayılmayız canım halsizlik,bulantılar bitmedi hala
iş yeri desen lanet adamı biliyosunuz az çok sürekli laf sokmaları zaten bitmiyo napim arada oturup ağlıyorum falan ama mecbur yapacak bişe yok.

ay merak ettim şimdi evlenme teklifini canımiyi olmuş canımcım senin için bi değişiklik olmuş.. bende ne yapayım canım iyiyim yalnız hava çok soğuk ya üşüyorumkalında giydim ama

canım hamilelikte çok fazla stres yapmamaya gayret et bebek çok etkilenirmiş mesela hamileliği sakin geçen annelerin bebekleri daha sakin olurmuşağlama canım ya densiz ne diyo yine

canım hamilelikte çok fazla stres yapmamaya gayret et bebek çok etkilenirmiş mesela hamileliği sakin geçen annelerin bebekleri daha sakin olurmuşağlama canım ya densiz ne diyo yine

ayy benimki inşallah çok stresli bi bebiş olmazvalla cnm onun laf sokmaları hiç bitmez zaten ama arada insanın zoruna gidiyo işte ya bu deveyi güdecez yada burdan gidecez en sonu bakalım ne olacak

9:ayy benimki inşallah çok stresli bi bebiş olmazvalla cnm onun laf sokmaları hiç bitmez zaten ama arada insanın zoruna gidiyo işte ya bu deveyi güdecez yada burdan gidecez en sonu bakalım ne olacak

9:ayy benimki inşallah çok stresli bi bebiş olmazvalla cnm onun laf sokmaları hiç bitmez zaten ama arada insanın zoruna gidiyo işte ya bu deveyi güdecez yada burdan gidecez en sonu bakalım ne olacak

Sağlıklı bir cenin psikoloji için yapılması gerekenleri şöyle sıralayabiliriz:
Çocuk sahibi olmak için ebeveynler istekli olmalı,
Ebeveynler, düzenli olarak doktor kontrolünden geçmeli,
Anne, alkol ve diğer toksinlerden uzak durmalı,
Aile olarak ortak zaman geçirmeli,
Anne, stres ve sıkıntılı ortamdan mümkün olduğunca uzakta bulunmalı,
Anne ve baba, bebeği tam olarak kabullenmeli,
Annenin hamilelik dönemi boyunca psikolojisi sağlıklı ve huzurlu olmalı,
Anne ve baba, bebek konusunda cinsiyet beklentisine girmemeli,
Hamilelik süresince anne mümkün olduğunca sakin bir ortamda bulunmalı,
Annenin çevresinde, çocuğun sakinleşebileceği sesler oluşturulmalı,
Anne, aşırı fizikî faaliyetlerden kaçınmalı,
Anne, aşırı korku ve endişeden uzak durmalı,
Bilhassa 5. aydan itibaren anne, karnındaki bebeğe yeri geldiğinde konuşarak, yeri geldiğinde dokunarak alâka ve muhabbet mesajları vermeli,
Anne dengeli beslenmeli,
Anne, ağır ve stresli işlerde çalış-mamalı.
BÖYLE Bİ YAZI BULDUM BELKİ FAYDALI OLUR

ya heryerim ağrıyor bugün benim. akşam kociş de erken gelmez biraz ona şımarayım ama şımartılmaya ihtiyacım var benim yaaaa:85::85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…