evet evet galiba var ormantik ikisinde de
:44:ay valla dizi de var ama,sabahda tekrarlayıp durdu, üşümezsem alırık duş artıkın
aman napayım ya..bugün yarın olmasa..perşembe hiç kaçışım yokgell cumalayalım diyo yarın cuma kocanı cumaya hazırlamıcakmısın diyo
zaten cuma d.günüm ya...perşembe gecesi 12den sonra kutlarık:89::89:
evet evet galiba var ormantik ikisinde de
:44:ay valla dizi de var ama,sabahda tekrarlayıp durdu, üşümezsem alırık duş artıkın
aman napayım ya..bugün yarın olmasa..perşembe hiç kaçışım yokgell cumalayalım diyo yarın cuma kocanı cumaya hazırlamıcakmısın diyo
zaten cuma d.günüm ya...perşembe gecesi 12den sonra kutlarık:89::89:
Bugün daha salı, bu akşam radevunu aksatma, yoksa isyan çıkabilir
çarşamba mola,Perşembe kutlarsınız o bambaşka olur :89: :89: Cicişli felan
Günaydın Kızlar
Çok mutlu bir şekilde uyandım bi baktım bi not. not:2 buzdolabına git gittim üzerinde not 3 : makinenin kapağını aç tv sehpasına git. akşam bulaşık makinesini çalıştırıp yattım kapattım makinayı tv sehpasına gittim not4: hava durumuna bak ve not 1 e ilerle. yanında bi tane daha vardı not1 i bulamadıysan çok uğraşma çantama bak ama biraz düşün bakalım. koştum çantasını açtım not 1 :canım aşkım yazmaya kelimeler yetmez seni nasıl sevdiğimi aşkımı anlatamadım uyandığımda gözlerime bak, hissetmen daha iyi olur.
Öptüm sarıldım çok mutlu oldum
SİZE MAŞALLAH
BU DA BENİM KENDİ EŞİME
Günaydın tatlılarımFundacım öncelikle fotoları çekemediğimi söyleyim bu akşam inşallah. Çünkü dün akşam eşimle dışardaydık eve gittiğimizde saat 11e geliodu geç olmuştu.
elfi ne kadar güzel canım yaa herkesin görmek isteyeceği cinsten bi sürpriz. bana eşimin çıkma dönemimizde yaptığı bi sürprizi hatırlattı. O da evinin değişik yerlerine hoş kartlara kendi yazdığı şiirler ile farklı çiçekler saklamıştı bana sorular sormuştu bizimle ilgili her doğru cevabımda beni o çiçeklere yönlendirdi yanında şiirler çok romantikti
zuzucum, benimki istediği zaman çok romantik olsa da evlendikten sonra o eski romantizmini yitirdi diyebilirm
günaydın canım olsun akşam çekersin önemli değil tatlımakşamın nasıl geçti luxxorcum
seninki dahada hoşmuş sorular falan sormasıherzaman olması sıkarda arada bir hoş olur
sen ne yapıyosun nasıl gidiyo hamilelik ..iş yerinde bi sıkıntı var mı
Eveet canı istediği zaman çok tatlı oluyor. Mesela evlenme teklifim de çok güzeldi benimAkşam güzeldi fundacım ya başka bi evli çift var arkadaşlarımız onlarla oturduk yemek yedik tavla oynadık sohbet-muhabbet güzel geçti değişiklik oldu. Sen nasılsın ne var ne yok?
valla işte pek ii sayılmayız canım halsizlik,bulantılar bitmedi hala
iş yeri desen lanet adamı biliyosunuz az çok sürekli laf sokmaları zaten bitmiyo napim arada oturup ağlıyorum falan ama mecbur yapacak bişe yok.
canım hamilelikte çok fazla stres yapmamaya gayret et bebek çok etkilenirmiş mesela hamileliği sakin geçen annelerin bebekleri daha sakin olurmuşağlama canım ya densiz ne diyo yine
canım hamilelikte çok fazla stres yapmamaya gayret et bebek çok etkilenirmiş mesela hamileliği sakin geçen annelerin bebekleri daha sakin olurmuşağlama canım ya densiz ne diyo yine
9:ayy benimki inşallah çok stresli bi bebiş olmazvalla cnm onun laf sokmaları hiç bitmez zaten ama arada insanın zoruna gidiyo işte ya bu deveyi güdecez yada burdan gidecez en sonu bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?