2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nerdesiniz kızlarrrr...

hadi bugün açık büfe sıcak içecekler benden toplanın bakalımmmm

nerdesiniz kızlarrrr...

Merhaba kızlarr ben geldim.
Yarenay bi sıcak çikolata rica ediyim ben
Ben de kalktım (ay bugün ne çok uyudum bilemezsiniz 12.30a geliodu zor kalktım) mutfak dağınıktı akşamdan oraları bi toparladım. Kahvaltımı ederken de geçmişi okudum geldim kimsecikler kalmamış. Kolay gelsin hepinize kızlarrr

saol cnm:)
hepsini yapıyorumda stres burnumun dibinde duruyo valla bide onu atsam başımdan hiç sorun kalmıcak desene

yemeğimi yedim, annem en sevdiğim tatlıdan göndermiş..koca bi kase
onuda yedim..ağır geldi hepsi, ay uyucam şimdi okadar uykum geldiii:106:

benim de nasıl uykum var anlatamam. akşama 3 tencerem var yıkancak bi de fırın tepsisi. yemek de yok. o kadar zor geliyor ki düşünmesi bile

ay merak ettim şimdi evlenme teklifini canımiyi olmuş canımcım senin için bi değişiklik olmuş.. bende ne yapayım canım iyiyim yalnız hava çok soğuk ya üşüyorumkalında giydim ama

Ayy çok hoştu beni sıradan bi yemek yiceimize inandırdı dışarda ama dedi özel olsun istedim rixosun bi restaurantında rezervasyon yaptırmış neyse gittik yemeğimizi tatlılarımızı yedik çok güzeldi. Sonra garson geldi terasımız da çok güzel efendim kahvelerinizi terasta içmek istermisiniz dedi tabi ben hemen aa evet güzel olur dedim dışarıya bi çıktık ankara bulvar manzaralı terasta süper bi masa hazırlanmış üstünde güller çiçekler, süslü mumlar... Orda dedim noluyo die işte sonra hoş bi konuşma yaptı ve teklif etti
nerdesiniz kızlarrrr...

Ayy benimki türk kahvesi olsunn

oo cnm çok romantikmiş valla

waowsüpermiş canımcım allah mutluluğunuzu daim etsin
bende bi espresso alıyım

ayşe anketimize katıldığınız için teşekkür ederim dedi oldu sanırım
seninki geldimi

cnm ben de katıldım bu sefer de eşim adına katıldım
Bana sos geleli 2-3 hafta oldu balzamikli yolladılar hatta geçenlerde teşekkür maili atmıştım ona da cvp yazmışlar çok naziksiniz fln diye. İnş. bu sefer de gelir çok sevinirim.
zuzucum kühne'nin bi hediyeli anketi var da ondan bahsediyoruz

nasıl buldum ama herkes bitti demişti anketiyi yapmışın beğendinmi peki sosu bende gelirse denerim sürekli alırım soslarla aram iyidirzuzu kühne sos veriyo

fundacım sayfada biri eski bir link bulmuşsun anket bitti demiş bilemedim :26: aman neyse canım gelirse gelir gelmezse canı sağolsun
Ben beğendim nar ekşili sirke gibi bi tadı var, ben de çok severim sos kullanmayı

fundacım sayfada biri eski bir link bulmuşsun anket bitti demiş bilemedim :26: Aman neyse canım gelirse gelir gelmezse canı sağolsun
Ben beğendim nar ekşili sirke gibi bi tadı var, ben de çok severim sos kullanmayı

bitse canım anketimizin süresi bitmiştir yazar katıldığınız için teşekkür ederiz demez bittiysede bitsin şansımızı denedik

Ayşe hangi linkti sizin takip ettiğiniz ya...kampanyalar falan
kopyalarmısın bidaha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…