2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

geldim tekrarrr.
Humus yaptım az bişey
Geçen gün de közlenmiş biber yapmıştım sarımsaklı falan dolapta duruyor
Mezelerim yazır ama yemeğim yok :44:

humusu nasil yapiyorsun canim ?

ilk defa yaptım sinemcim bi bardağa yakın haşlanmış nohutum vardı onların kabuklarını soyup ezdim. Bir kasede limon, zeytinyağı, tahin, tuz ve toz kırmızı biberi karıştırıp sos gibi yapıp nohutlara döktüm karıştırdım hepsini. Sonra baktım kuru oldular o sostan biraz daha yaptım ekledim göz kararı attım kafadan. Hı bi de ezilmiş sarımsak var sosunda. zeytinyağında kırmızı biberi kızdırdım üstüne gezdirdim biraz da kıyılmış maydonoz ekledim üstüne süs olarak.
tadı güzel oldu bence

Ayşecim sana denemek bedavadan bişey geldimi

geçenlerde ilk defa dove saç bakım seti geldi deneme boyu aynı anda bi de çamaşır deterjanı yollamışlar bi tablet şeklinde bi de sıvı ama poşet içinde tek kullanımlık deneyip yorumarınızı yazın demişlerdi.
Ben aklıma geldikçe yorum yazarım oraya.

ay ne güzel canım peki sen toplamda kaç tane yorum yazdınki ben yazıyorum ama bişey gelmiyo

Ispanak aldım da kim yıkayacak off yaa

Ben de geçen gün meğerse eşim ıspanak yermiş bunu öğrendim
Ispanaklı börek falan hiç sevmez, geçenlerde konuşuyorduk hiç sebze yemiyorsun falan diye çıkıştım ama ben ıspanak yerim ki dedi yanında yoğurt olcakmış mutlaka ama.
Görücez bakalım yarın pazar var ilk işim ıspanak alıp pişirmek olucak yemesin ben ona sorarım

hadi gözün aydın bayılırım ıspanağa yanında mutlaka sarımsaklı yoğurt olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…