benim akşam için hiç bir fikrim yok :44:Akşama ne yemek varrr :44::44::44:
benim akşam için hiç bir fikrim yok :44:
benimkisi 11-12 gibi gelcek..aynı durumdayımmm. Belki sizden fikir alırım diye bi sorayım dedim. Kociş de erken gelicek 7 gibi falan :26:
benimkisi 11-12 gibi gelcek..
ay Ayşee o avatarlara bayılıyorum, ben de 2-3 tane kaydetmiştim topitopuma değiştirecektim benden önce davranmışsın
gorjuss, sadece gözleri var ağzı burnu yok onuntesadüf gördüm ben de çok hoşuma gitti şunun suratına bak naa nası bişi bu
Benim eski yemeklerim duruo az bişi z.yağlı patlıcanım ve pattes pürem var
gorjuss, sadece gözleri var ağzı burnu yok onun
benim de kuru patlıcan dolmam var ama sıkıldım yani, bu akşam yemem onu atmaya da kıyamıyorum :44:
canım ben düzleştiriciyi tamamen çıkarttım hayatımdan, en son kırıklarımı aldırmaya gittiğimde kuaförüm her gün fön çek ama düzleştirme demişti..hiç uzatamazsın demişti.. kullanmıyorum artık.. saçlarım da belime geldi sayılır 4-5 cm kaldı.. maşayı da çok sık yapmam..zaten zamanım kalmıyo..Kızlar pazar günü saçımı düzleştirmek istemedim maşa yapmak istiyordum maşada işyerinde kalmıştı diye google a hemen düzleştirici ile saç kıvırma yazdım japon bi kızın videosu vardı izledim hemen kendi saçıma yaptım ne kadar güzel oldu maşadan daha güzel oldu sanki dalgalı fön çektirmiş gibi oldu.
eşim yapma yakarsın yüzünü dedi git kuaföre yok dedim kendim yapıcam sizde izleyin bence
annem yapıyo onu, ama iyi fikir Ayşeyesinler o gorjuss :)))
bi yerde artan yemeklerin buzluğa koyulup sonra tekrar çıkarıp yendiğini okumuştum. Tadı nası olur bilmiyorum ama istersen bi dene ben de hiç yemek atmaya kıyamıyorum yaa. O yüzden mümkünse 1 günlük yapıorum artanı çok zor yeniyor bizim evde :26:
canım ben düzleştiriciyi tamamen çıkarttım hayatımdan, en son kırıklarımı aldırmaya gittiğimde kuaförüm her gün fön çek ama düzleştirme demişti..hiç uzatamazsın demişti.. kullanmıyorum artık.. saçlarım da belime geldi sayılır 4-5 cm kaldı.. maşayı da çok sık yapmam..zaten zamanım kalmıyo..
bir de akşamdan fön çeken, maşa yapanlara hep çok özenmişimdir yaa, benimki sabaha cadı gibi oluyo :26:
bir kırık seansı daha yapmalıyım ama, sağlıklı görünmesi iyi oluyo
annem yapıyo onu, ama iyi fikir Ayşe
misafir gelince çıkartır çözerim :13:
teşekkür ederim elfimmNektar kına gecendeki fotoda görmüştüm saçlarını çok güzel maşallah
Ben saçıma hiç bişey yapmasamda dalgalı duruyor haftaiçi yapmıyorum ama haftasonu dışarı çıkınca yapıyorum sadece. Benimde kırıkları aldırma zamanı geldi bide saçıma bi kaç paket sarı attırmak istiyorum saçım açık kestane. Ama cesaret edemiyorum hiç boya yok saçımda
ben kendim fön çekiyorum, kuaföre ben de gidemem haftada 3 defa fön içinben neredeyse haftada 2 3 kere düzleştiriyorum ama gliss saç spreyli sıkıyorum düzleştirirken fazla kırık falan olmuyo nektar fön çekemiyorum süreklide kuaföre gidemem fön için yine en mantıklısı saç düzleştiricisisaçların dalgalımı canım
güzel menü Ayşecim, ama ben üşenirim akşam bunları yapmayaAkşama ne yemek yapacağımı buldum fırında köfteli patates yapıcam yanına da pirinç pilavı.
Ama şu pilav işini oldum olası beceremedim kızlar yaa. Sizce pirincin markası önemli mi iyi pilav olması için? Nasıl yaparsınız pirinç pilavını bana bi anlatın bi zahmet :44:
Akşama ne yemek yapacağımı buldum fırında köfteli patates yapıcam yanına da pirinç pilavı.
Ama şu pilav işini oldum olası beceremedim kızlar yaa. Sizce pirincin markası önemli mi iyi pilav olması için? Nasıl yaparsınız pirinç pilavını bana bi anlatın bi zahmet :44:
Akşama ne yemek yapacağımı buldum fırında köfteli patates yapıcam yanına da pirinç pilavı.
güzel menü Ayşecim, ama ben üşenirim akşam bunları yapmaya
zaten eve gidiyorum çok aç oluyorum..kolay bişi bulmam lazım
benim pilav yapma tarifimi yazim, herkes farklı yapar genelde:
pirincimi yıkarım, tencerede tereyağını eritir pirinçlerimi biraz kavururum
sonra da ketılda ısıttığım suyu dökerim
2 su bardağı pirince 3 su bardağı su
yalnız suyunu kaynar koyuyorum, koyduğun anda kaynamaya başlaması lazım öyle olunca lapa olmuyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?