2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aynı durumdayımmm. Belki sizden fikir alırım diye bi sorayım dedim. Kociş de erken gelicek 7 gibi falan :26:
benimkisi 11-12 gibi gelcek..
ay Ayşee o avatarlara bayılıyorum, ben de 2-3 tane kaydetmiştim topitopuma değiştirecektim benden önce davranmışsın

Benim eski yemeklerim duruo az bişi z.yağlı patlıcanım ve pattes pürem var

tesadüf gördüm ben de çok hoşuma gitti şunun suratına bak naa nası bişi bu
gorjuss, sadece gözleri var ağzı burnu yok onun
Benim eski yemeklerim duruo az bişi z.yağlı patlıcanım ve pattes pürem var

benim de kuru patlıcan dolmam var ama sıkıldım yani, bu akşam yemem onu atmaya da kıyamıyorum :44:

Kızlar pazar günü saçımı düzleştirmek istemedim maşa yapmak istiyordum maşada işyerinde kalmıştı diye google a hemen düzleştirici ile saç kıvırma yazdım japon bi kızın videosu vardı izledim hemen kendi saçıma yaptım ne kadar güzel oldu maşadan daha güzel oldu sanki dalgalı fön çektirmiş gibi oldu.

eşim yapma yakarsın yüzünü dedi git kuaföre yok dedim kendim yapıcam sizde izleyin bence

gorjuss, sadece gözleri var ağzı burnu yok onun

benim de kuru patlıcan dolmam var ama sıkıldım yani, bu akşam yemem onu atmaya da kıyamıyorum :44:

yesinler o gorjuss :)))

bi yerde artan yemeklerin buzluğa koyulup sonra tekrar çıkarıp yendiğini okumuştum. Tadı nası olur bilmiyorum ama istersen bi dene ben de hiç yemek atmaya kıyamıyorum yaa. O yüzden mümkünse 1 günlük yapıorum artanı çok zor yeniyor bizim evde :26:

Son düzenleme:
canım ben düzleştiriciyi tamamen çıkarttım hayatımdan, en son kırıklarımı aldırmaya gittiğimde kuaförüm her gün fön çek ama düzleştirme demişti..hiç uzatamazsın demişti.. kullanmıyorum artık.. saçlarım da belime geldi sayılır 4-5 cm kaldı.. maşayı da çok sık yapmam..zaten zamanım kalmıyo..
bir de akşamdan fön çeken, maşa yapanlara hep çok özenmişimdir yaa, benimki sabaha cadı gibi oluyo :26:
bir kırık seansı daha yapmalıyım ama, sağlıklı görünmesi iyi oluyo

annem yapıyo onu, ama iyi fikir Ayşe
misafir gelince çıkartır çözerim :13:

Son düzenleme:
Nektar kına gecendeki fotoda görmüştüm saçlarını çok güzel maşallah
Ben saçıma hiç bişey yapmasamda dalgalı duruyor haftaiçi yapmıyorum ama haftasonu dışarı çıkınca yapıyorum sadece. Benimde kırıkları aldırma zamanı geldi bide saçıma bi kaç paket sarı attırmak istiyorum saçım açık kestane. Ama cesaret edemiyorum hiç boya yok saçımda

ben neredeyse haftada 2 3 kere düzleştiriyorum ama gliss saç spreyli sıkıyorum düzleştirirken fazla kırık falan olmuyo nektar fön çekemiyorum süreklide kuaföre gidemem fön için yine en mantıklısı saç düzleştiricisi saçların dalgalımı canım

Akşama ne yemek yapacağımı buldum fırında köfteli patates yapıcam yanına da pirinç pilavı.

Ama şu pilav işini oldum olası beceremedim kızlar yaa. Sizce pirincin markası önemli mi iyi pilav olması için? Nasıl yaparsınız pirinç pilavını bana bi anlatın bi zahmet :44:

teşekkür ederim elfimm benim de saçlarım açık kestane ve boya yok, boyatmak istiyorum 1-2 ton açmak felan ama eşim yapma diyo.. bir de gittiğim her kuaförde saçının rengi çok değişik, doğal bozma beyazlayınca boyamaya bıkacaksın diyolar vazgeçiyorum.. :26:

ben kendim fön çekiyorum, kuaföre ben de gidemem haftada 3 defa fön için
çok düz de yapmıyorum hem, hafif böyle düzeltiyorum işte.. evet saçlarım dalgalı (

güzel menü Ayşecim, ama ben üşenirim akşam bunları yapmaya
zaten eve gidiyorum çok aç oluyorum..kolay bişi bulmam lazım

benim pilav yapma tarifimi yazim, herkes farklı yapar genelde:
pirincimi yıkarım, tencerede tereyağını eritir pirinçlerimi biraz kavururum
sonra da ketılda ısıttığım suyu dökerim
2 su bardağı pirince 3 su bardağı su
yalnız suyunu kaynar koyuyorum, koyduğun anda kaynamaya başlaması lazım öyle olunca lapa olmuyo..

baldo pirinç kullan canım pirincini sıcak suda en az 1 saat beklet pişirirkende iyice kavur pirinci..beyaz olması için 1 2 damla suyuna limon damlat püf noktalar

Kendi yaptığım pilavın tarifini vereyim

2 su bardağı pirinç
şehriye
3 su bardağı kaynar su
tuz
Tavuk bulyon
Yağ

Yağı göz kararı koyuyorum sonra şehriyeyi atıp kavuruyorum üzerine yıkanmış pirinci tavul bulyonu birazda tuzu atıp karıştırıyorum 2 dk . kadar sonra suyu ekleyip altını kısıyorum en kısıkta. kapağını hiç açmıyorum bi süre. Göz göz oluyor zaten pişmiş demektir

bulyonu unutmuşum, ben tavuk bulyon sevmediğimden et bulyon kullanıyorum
bir de kavururken tuzunu ekliyorum, o da lapa olmaması için kavururken konulmalı

Ben de öyle yapıyorum ama genelde pirincimin ortası çok az da olsa tam pişmemiş oluyor sinirleniyorum o zaman. Akşam bi daha denicem bakalım.

Benim saçlarım da çokk az dalgalıdır. Hani bazı dalgalı gibi saçlar olur ya hiçbişeye benzemez, onladan işte. Fön çekmeye ben de üşenirim bazen düzgün görmediğim yerleri fönle hafifçe düzeltirim yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…