teşekkür ederim elfimmbenim de saçlarım açık kestane ve boya yok, boyatmak istiyorum 1-2 ton açmak felan ama eşim yapma diyo.. bir de gittiğim her kuaförde saçının rengi çok değişik, doğal bozma beyazlayınca boyamaya bıkacaksın diyolar vazgeçiyorum.. :26:
ben kendim fön çekiyorum, kuaföre ben de gidemem haftada 3 defa fön için
çok düz de yapmıyorum hem, hafif böyle düzeltiyorum işte.. evet saçlarım dalgalı(
güzel menü Ayşecim, ama ben üşenirim akşam bunları yapmaya
zaten eve gidiyorum çok aç oluyorum..kolay bişi bulmam lazım
benim pilav yapma tarifimi yazim, herkes farklı yapar genelde:
pirincimi yıkarım, tencerede tereyağını eritir pirinçlerimi biraz kavururum
sonra da ketılda ısıttığım suyu dökerim
2 su bardağı pirince 3 su bardağı su
yalnız suyunu kaynar koyuyorum, koyduğun anda kaynamaya başlaması lazım öyle olunca lapa olmuyo..
ben de öyle yapıyorum ama genelde pirincimin ortası çok az da olsa tam pişmemiş oluyor sinirleniyorum o zaman. Akşam bi daha denicem bakalım.
Benim saçlarım da çokk az dalgalıdır. Hani bazı dalgalı gibi saçlar olur ya hiçbişeye benzemez, onladan işte. Fön çekmeye ben de üşenirim bazen düzgün görmediğim yerleri fönle hafifçe düzeltirim yeter.
BENCEDE HİÇ BOYATMA HATTA BEN BOYA VAR ZANNETTİM ÇOK HOŞ RENGİ..KENDİ KENDİNE FÖN ÇEKEBİLİYOSAN VALLA BRAVO CANIM
en küçük ocağın en kısık ayarına al suyunu ekleyince Ayşe, inş olur canım bu defa :26:Ben de öyle yapıyorum ama genelde pirincimin ortası çok az da olsa tam pişmemiş oluyor sinirleniyorum o zaman. Akşam bi daha denicem bakalım.
Benim saçlarım da çokk az dalgalıdır. Hani bazı dalgalı gibi saçlar olur ya hiçbişeye benzemez, onladan işte. Fön çekmeye ben de üşenirim bazen düzgün görmediğim yerleri fönle hafifçe düzeltirim yeter.
ben de iyi yaparım elfim pilavı :78:Nektar tarifimiz aynı :)) Kaynanam çok beğeniyor valla sen anlıyon pilavdan diyo :))
teşekkür ederim canımmBENCEDE HİÇ BOYATMA HATTA BEN BOYA VAR ZANNETTİM ÇOK HOŞ RENGİ..KENDİ KENDİNE FÖN ÇEKEBİLİYOSAN VALLA BRAVO CANIM
Ben göremedim ki siziii
Pirinç Pilavı Tarifi | Oktay Usta Yemek Tarifleri
Benim tarifimle aynıpirinç pilavını herkes yapamaz canım üzülme zamanla deneye deneye öğreneceksin maşallah zaten sende çok beceriklisin
iyi akşamlar, kolay gelsin canım :81:Kızlar ben işimin başına döneyim iyi akşamlar hepinize
resimlerimizi eklemiştik bir ara profilimize, sen sonra geldin galiba canım :44:
benim akşam için hala aklımda bişi yok
zuzuuuuuş nerdesiiiin
resimlerimizi eklemiştik bir ara profilimize, sen sonra geldin galiba canım :44:
benim akşam için hala aklımda bişi yok
ayşecim pilavın ortasınında pişmesi için kapağını hiç açmaman lazım ve suyu ekledikten sonra bi kere karıştırıp bi daha pişene kadar karıştırmaman lazım. Ayrıca geniş bi tencerede yap
düşünüyorum ama hep eliyorum, et, tavuk istemiyorum.. sebzem yok.. domates salatalık hariçevdeki yemeklik malzemeleri gözünün önünde canlandır
yarından sonra 7 ye kalıyosun demeye getirmiş yaniay canım noter, vergi dairesi geberdim...
Bugün 6 da çıkıyorum patron git dedi...
Yarından itibaren sıkı yönetim var,işler birikti
eklerim ben yarın senin için bir kaç foto canım, sonra kaldırırım nolucak kiiolabilir cnm neyse sağlık olsun belki sonra denk gelir görürüm
walla nektar sen güzel makarnalar yapıosun pratik kolay bişey olsun istediin için diyorum makarna falan yapabilirsin
Kremalı patatesi de henüz denemedim krema almadım çünkü
iyi akşamlar, kolay gelsin canım :81:
bu arada kızlar kremalı patatesi denediniz mii :92:
sağol tatlım heveslendim bugün güzel yapıcam inşşş. :)))
canımcım yarım saat tuzlu sıcak suda ıslat biraz beklesin nasıl olsa vaktin var sonra suyunu süz sıvıyağ ve biraz tereyağ koy geniş bi tava olsun iyice kavur acele etme su koymak için sonra ben 1 e 2 su koyarım 1 bardak pirince 2 bardak su ..suyunu koyduktan sonra kısık ateşte pişir pirinç suyunu çekince altını kapat dinlenmeye bırak..yarın yorumlarını bekliyorum
inşallah bu sefer olacak ayşe
eklerim ben yarın senin için bir kaç foto canım, sonra kaldırırım nolucak kiigör beni
canımcım yarım saat tuzlu sıcak suda ıslat biraz beklesin nasıl olsa vaktin var sonra suyunu süz sıvıyağ ve biraz tereyağ koy geniş bi tava olsun iyice kavur acele etme su koymak için sonra ben 1 e 2 su koyarım 1 bardak pirince 2 bardak su ..suyunu koyduktan sonra kısık ateşte pişir pirinç suyunu çekince altını kapat dinlenmeye bırak..yarın yorumlarını bekliyorum
inşallah bu sefer olacak ayşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?