2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

BENCEDE HİÇ BOYATMA HATTA BEN BOYA VAR ZANNETTİM ÇOK HOŞ RENGİ..KENDİ KENDİNE FÖN ÇEKEBİLİYOSAN VALLA BRAVO CANIM

sağolun kızlar sizin yaptığınızdan bi farkı yok benimkinin de ama anneminki gibi olmuyor işte
Limon da sıkarım hatta çok azcık şeker de koyarım annem öyle yap demişti

Ayşecim pilavın ortasınında pişmesi için kapağını hiç açmaman lazım ve suyu ekledikten sonra bi kere karıştırıp bi daha pişene kadar karıştırmaman lazım. Ayrıca geniş bi tencerede yap

benim eşim asla pilav yemezdi annesi lapa yapıyo ama benim pilavımı yiyortane tane oluyor plavım asla lapa olmaz diride olmaz suyunu iyi ayarlaman lazım canım

en küçük ocağın en kısık ayarına al suyunu ekleyince Ayşe, inş olur canım bu defa :26:
Nektar tarifimiz aynı :)) Kaynanam çok beğeniyor valla sen anlıyon pilavdan diyo :))
ben de iyi yaparım elfim pilavı :78:

BENCEDE HİÇ BOYATMA HATTA BEN BOYA VAR ZANNETTİM ÇOK HOŞ RENGİ..KENDİ KENDİNE FÖN ÇEKEBİLİYOSAN VALLA BRAVO CANIM
teşekkür ederim canımm kuafördeki fönle alakası yok benim çektiğin fönün ama idare ediyorum

resimlerimizi eklemiştik bir ara profilimize, sen sonra geldin galiba canım :44:

benim akşam için hala aklımda bişi yok

olabilir cnm neyse sağlık olsun belki sonra denk gelir görürüm

walla nektar sen güzel makarnalar yapıosun pratik kolay bişey olsun istediin için diyorum makarna falan yapabilirsin
Kremalı patatesi de henüz denemedim krema almadım çünkü

Son düzenleme:

bende sıcak suda bekletirim tuz atarım kırılmasın diye...
Tencerede de suyunu koymadan yine tuzla iyice kavururum...suyunu koyduktan sonra bidaha karıştırmam...

Ama kaynanam hem suyunu iyice çekmeden hemen kapatıyor, hemde karıştırıp duruyor yaa..bide benim yaptığım pilava yapınca bunu delleniyomda sesimi çıkartamıyom:95::95:

evdeki yemeklik malzemeleri gözünün önünde canlandır
düşünüyorum ama hep eliyorum, et, tavuk istemiyorum.. sebzem yok.. domates salatalık hariç
havuç çorbası yapim kremalı, yanına ne yapıcam bilmiyorum, eve gidince gelir bişi aklıma inş

ay canım noter, vergi dairesi geberdim...
Bugün 6 da çıkıyorum patron git dedi...
Yarından itibaren sıkı yönetim var,işler birikti
yarından sonra 7 ye kalıyosun demeye getirmiş yani

eklerim ben yarın senin için bir kaç foto canım, sonra kaldırırım nolucak kii gör beni

Son düzenleme:
sağol tatlım heveslendim bugün güzel yapıcam inşşş. :)))

canımcım yarım saat tuzlu sıcak suda ıslat biraz beklesin nasıl olsa vaktin var sonra suyunu süz sıvıyağ ve biraz tereyağ koy geniş bi tava olsun iyice kavur acele etme su koymak için sonra ben 1 e 2 su koyarım 1 bardak pirince 2 bardak su ..suyunu koyduktan sonra kısık ateşte pişir pirinç suyunu çekince altını kapat dinlenmeye bırak..yarın yorumlarını bekliyorum
inşallah bu sefer olacak ayşe

1 e 2 mi :44:
1 e 1.5 koyarım ben, yani 2 bardağa 3 bardak su
hep öyle okudum nette de..çok sulu olmuyo mu Fundam

eklerim ben yarın senin için bir kaç foto canım, sonra kaldırırım nolucak kii gör beni

Nektarcım teşekkür ederimmmmmmm ama yarın koyma yarın eşim izinli nete giremem ben perş.hatırlatırım ben de unutmazsam o zaman koyarsın
Olcak funda bu sefer olcak haydee
Bu arada bize 1 bardak pirinç bile çok gelio elimdeki en küçük bardakla yaparım ben pilavı ertesi gün ısıtılmış pilavı hiç sevemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…