2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfim şimdiden geçmiş olsun canım. umarım çabucak kavuşur sağlığına.

Sağol Yarenaycım 1 haftada toparlanır safra kesesi alınacak ama işte bi kere bıçak değecek ne olursa olsun çokta korkuyor.

Sonrasını düşünmek bile istemiyorum 1 ay misafir eksik olmaz herhalde.Allahtan bahar temizliği yapmamışız :))

geçmiş olsun canım, benim annemin de safra kesesi ameliyatı olması gerekiyo da hep erteliyo korktuğu için

Sağol canım..Benim annem oldu ama sonrasıda kötü. Yediklerini sindiremiyor kilo aldı.

Son düzenleme:
İlacı yok bitki ilaçları kullanıyo. Çok kokoş kız benim annem. Hep zayıftı yeni kilo aldı çıldırıyor. :))

off ya ben de bitsin artık bugün hatta bu hafta istiyorum. hafta sonum çoooook güzel geçsin, dinleneyim istiyorum. bu hafta temizlik yapmamaya karar verdim. bakalım durabilecek miyim

off ya ben de bitsin artık bugün hatta bu hafta istiyorum. hafta sonum çoooook güzel geçsin, dinleneyim istiyorum. bu hafta temizlik yapmamaya karar verdim. bakalım durabilecek miyim
ben de bu hafta sonu çok bişi yapmiycam, yazlıklarımı çıkartıcam ama
süpürge açar öyle bi silerim etrafı okadar

haftaya yaparım artık :26:

Offffffffffffffffffffffff canım çok sıkıldı kızlar yaaa çerçevemi kırdım Bendeki bu sakarlık ne olacak bilmiyorum Bu saate kadar da ancak ortalığı toparlayabildim, ilk defa geliyorlar evime malum evin her yeri gezilecektir Daha kek vs. yapmaya başlayamadım bile. Öğrencim de aramadı gelmeyecek heralde. Ama dil kursundan aradılar, yarın başlıyormuşum heyecanlandım yaaaa

elficim geçmiş olsun şimdiden kavyınvalidene. Fragmanı izledim ben de, bu çocuk çok tatlı yaaa osmannn

Hayırlı olsun yeni işin canım :81:
poğaçanın hamurunu bari hazırlasaydın temizliğe başlamadan önce :26:

Hayırlı olsun yeni işin canım :81:
poğaçanın hamurunu bari hazırlasaydın temizliğe başlamadan önce :26:

poğaça yapmıcam yaa vazgeçtim canım sıkkın onunla uğraşamıcam kek, tavukgöğsü eşim de kuru pasta alıcak pastaneden üf yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…