2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bence de yeter canım sıkma canını hiç. öğrencinin gelmemesi iyi olmuş senin için.

bence de yeter canım sıkma canını hiç. öğrencinin gelmemesi iyi olmuş senin için.

Ayşecim çok sevindim yeni işin şimdiden hayırlı olsun
Ayşe benim bider biomen deracıne lerim geldi

ben ismimi söyledim ya şimdi diğer ayşe ye yazınca üstüme alıyorum

Sağol cnmm. Güle güle kullan bana da baya önce gelmişti hangisini kullandın dersen: hiçbirini öylece duruyorlar çekmecemde.

Adaşım sen yarenaysın artık alınma üstüne

Ben Türkiyedeyken arkadaşlarım bebek mamaları, bezleri falan alıyorlardı öyle sitelerden.

Ya ben buarada verdiğin linke tıkladım yazdım bişey olmadı kullanıcı adımı değişmek istiyorum

bilmem ki dün ben yazdım işte değiştirmek istiyorum diye, fazla sürmedi hemen değişmiş. O sayfada yazı yazan yerde iletişim yazıyor pembeyle oraya tıklayıp oradan yazdın dimi?

aslında bişeyi kullanmadan önce denemek çok mantıklı

bence de canım. işe yaramayan birşey bile olsa denemek için para veriyoruz sonuçta. firmalar kendilerine güveniyorlarsa göndersinler numune biz de bilelim işe yarıyor mu yaramıyor mu?

zuzum bugün mutlu olman gerekiyor canım sakin ol rahat ol bugünde biraz salla işleri yarın yoğunlaş

ay canm valla..sıkılıyorum dedim ya...akşam eve geldim 3 tane kaza haberi aldım
1. annemler bize gelirken otobüs bi kadına çarpmış...
2. eşimin dedesi arabayla, bi motor çarpışma
3. kaynım gelirken kaza atlatmışlar.....

Allah tan 3.de de bişey yok insanlarda çok şükür....

akşamım güzeldi ama :)) pastanın fotosunu yarın koyarım

çok geçmiş olsun zuzum :26: şükür kimseye bişi olmamış

akşamının güzel olmasına sevindim, ben gelmeden silme pastanın resmini, yarın işte değilim öğlen bakarım ben
çiçek almış mı kociş

günaydın kızlar..

zuzu haberlere üzüldüm ama hem can kaybı olmadığına, hem de akşamının iyi geçmesine çok sevindim. pastayı bekliyoruz, ne yazmış çok merak ettim. bir de herkes gibi çiçek olayını merak ediyorummmm

Geçmiş olsun zuzucum. Pastanın resmini buraya ekle bekliyoruz.

Evet ya çiçek almışmı eşin bende merak ettim :)

Bu arada herkese Günaydınnnnnnnnn

Bugün mutluyum iş çıkışı annemlere gidicem. K.Validem dediki sen gelince birlikte alışverişe çıkalım bi pijama takımı alayım kendime. Bende dedim ki kız kardeşim gelmiş pazar dönecek 1 ay oldu görmedim yarın onu görmeye gitmeyi düşünüyordum hmm tamam dedi. Kız kardeşim sakaryada okuyor 1 aydan fazla oldu görmedim gideyim annemide özledim

beni de bu aralar tatil telaşı sardı. kociş diyor ki 2 hafta kullanalım, ilk haftayı ailelerin yanında geçirelim, sonraki hafta için de Çeşme taraflarında bir otel ayarlayalım. hem İzmir'de ev de araştırma şansımız olur. aslında mantıklı geldi ama kararsız kaldım. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…