- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
beni de bu aralar tatil telaşı sardı. kociş diyor ki 2 hafta kullanalım, ilk haftayı ailelerin yanında geçirelim, sonraki hafta için de Çeşme taraflarında bir otel ayarlayalım. hem İzmir'de ev de araştırma şansımız olur. aslında mantıklı geldi ama kararsız kaldım. :44:
çok geçmiş olsun zuzum :26: şükür kimseye bişi olmamış
akşamının güzel olmasına sevindim, ben gelmeden silme pastanın resmini, yarın işte değilim öğlen bakarım ben
çiçek almış mı kociş
İlk tatiliniz olabilir ama son değildir canım öyle düşünme. Bizde ev alma derdindeyiz iyi anlıyorum sizi.
yarenaycım valla eşin iyi düşünmüş tatil size çok iyi gelecektir hem dinlenmiş olursunuz..bizde öyle 2 hafta izin alıcaz daha doğrusu ben 2 hafta eşim 1 hafta alıcak yazın düğünümüz varya eşim düğün günü gelicek ben 1 hafta önceden gidip kalıcam 1 haftada tatile gidicez ama karar vermedik daha nereye gideceğimize
niye ilk ve son tatiliniz olsunki canım daha gençsiniz öyle düşünme bence
Mesaj attım şimdi....
Hani benim çiçeğim( hani özel günlerde alıyodun! Yine bana hayal kırıklığı ( çok küsüm sana çok (geç kalmış çiçeğimi istiyorum (
yazdım
canım planlarımıza göre bu sene evi alabilirsek, bir sene daha Kıbrıs'tayız. sonraki yaz taşınma ve eşya derdimiz olacak. e ondan sonra da bebiş istiyorum ben. o yüzden bu seneden sonrası çok kritik bizim için. bizim birkaç parça dışında eşyamız yok. sizler ev kurdunuz bilirsiniz ne kadar masraflı olduğunu. o yüzden bu sene tatil için en ideal zaman, sonrası çok karışık gidecek yani:18::18::18:
hep zorla oldu zaten
üzülme canım zamanla alışır evlilik yıl dönümünüzde alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?