2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hiç umudum yok ama kolay kurtulamıcak..zaten mesaiye kalıcam bugünde
gelincede hemen uyurum..o da avcunu yalasın:131:

canım kıyamamüzme tatlı canını git kendine güzel bi çiçek yaptır oda belki bozulurkuzum kaçta çıkıcan hafta sonu ne mesaisi mesaiye kaldığında para alabiliyomusun bari

canım kıyamamüzme tatlı canını git kendine güzel bi çiçek yaptır oda belki bozulurkuzum kaçta çıkıcan hafta sonu ne mesaisi mesaiye kaldığında para alabiliyomusun bari

işlerim iice sıkıştı..önümüzdki hafta son..çok sıkıştım...
Ve malesef ücretsiz mesai benimki

Size şimdiden ii tatiller kızlar.....
Pastayı pazartesi eklerim...

öpüldünüz bys:80:

zuzum kıyamam sana ya. bu kadar mesai hiç hoş olmuyor evli bir bayan için. üstelik bir de ücretsiz. o kadar kaldığının karşılığını alsan bari. ah şu patronlar

ben bugün için akşama güzel bir sofra hazırlamayı planlıyordum ya kızlar, sanırım biraz zor olacak, arabamız arıza yaptı, tamirci arkadaşla görüştüm 3-4 gibi getir dedi. e şimdi arabayı getirip de ben dönemem ki, mecbur beklicem başında. kociş kaçta gelir bilmiyorum ya. koşturmacalı bir gün olacak benim için bugün.

Çizelgende yarın 10. ayınız oluyor :) Sende yarın hazırla sofrayı

Yarın benimde nişan yıl dönümüm. Laleler açtı bizde emirgan korusuna gidicez.

canım 10. ayımız ayın 20.sinde olacak. bi de pazar günü gezmek istiyoruz, kociş yanımda olursa zaten hazırlatmaz özel birşeyler. o yanımda olunca çok uğraştırmıyor beni ev işleriyle. gezelim istiyor, ben de öyle tabii. bakalım belki yetiştiririm bugüne.

ohhh ne güzel gidin elele gezin canım. başbaşa, evden dışarıda vakit geçirmek iyi geliyor insana

slm kızlar,
nasıl sinirliyim anlatamam 11 den beri işyerindeyim gerizekalı müdür çağırdı haftasonu işim var sanki tuttu bide miasfir çağırdı habire çay yap,kahve yap onu getir götür çaycı kadını çağırmıyo gelsin bana yaptırmaktan zevk alıyo belim nasıl ağrıyo anlataamam dinlenmeye bile müsade yok yaa sözde evi biraz temizlcektm hiç halim kalmadı

canım benim yaa o nasıl müdür öyleen azından durumunu bilip ona göre daranmalı hamile kadın ayakta tutulur mu öyle çay getir götürle ben de nöbetçi idim hafta içi o yüzden giremedim hiç nete bu arada dişçiye diş taşı temizletmeye gitmiştim ne dese beğenirsiniz üstteki yirmilik dişlerim de çürümeye başlamış hamilelik düşünüyorsanız hele bir an önce aldırmanız lazım dedi alttakileri o kadar zorluklarla aldırdım ki operasyonla şimdi bunları hiç gözüm yemiyor. gerçi üsttekiler gömülü değil çıkmış durumda ama yine de canım sıkıldı. Çocuk çalışmalarına da dişleri halledene kadar ara vericez mecburen. Bu arada Fundacım stickerları attım albüme bak:82:

Son düzenleme:
Mesaj attım şimdi....

Hani benim çiçeğim ( hani özel günlerde alıyodun! Yine bana hayal kırıklığı ( çok küsüm sana çok (geç kalmış çiçeğimi istiyorum (

yazdım
üzme çocuğu

yaziyorum bakiyorum siz kaptirmis gidiyorsunuz cevap gelmiyor pek yazdiklarima bende cikiyorum napim.
sen cevabı beklemeden çıkmış oluyosun canımcım, ondan yazmıyoruz :26:
nasılsın

buadamın seninle alıp veremediği ne yaa
boş ver işleri, eve gidince uzan, yarın toparlarsın etrafı canım yorma kendini
off yirmilik diş olayı çok kötü yaa, benim de aldırmam lazımmış üsttekileri ama gömülüler nasıl olucak bilmiyorum

Merhaba nektarcım Bu arada zuzu özel gününüz neydi canım kaçırdım onu ben?:26:
Nektar benim alttakiler alındı işte ocak ve şubatta ama asıl gömülü ve yan duran diş felaketti yaa 45 dakika sürdü operasyon canım çıktı sonrasında buzkoymama rağmen bir şişti ki yanağım davul gibi zordu yani o yüzden üsttekiler basit olacaksa bile korkuyor insan. Sen de gecikmeden çektir madem ki ilerde daha büyük sıkıntı yaratmasın canım. Ben haftaya tüm cesaretimi toplayıp gideceğim elimi ne kadar çabuk tutarsam bebek için o kadar vakitten kazanırız

Ben de bugün evi süpürdüm temizlik yaptım dağ gibi ütüm birikmişti onu bitirdim tüm çamaşırları yıkadım yere göğe sığmadı valla hem balkona hem evdeki çamaşırlığa astım hepsi doldu

Selam kızlarrrr. Ben de bugün ilk iş günüme başladım. 3 saat ders verdim geldim. Yarın da var, şimdilik c.tesi-pazar ama yeni gruplar açıldıkça verecekler bana.
Ayyy dün misafirlerim vardı ya, benim bit kadar oturma odama 11 kişi sığdık ama nası sığdık bi de bana sorun. Gerçi çocukları bi süre sonra başka odaya attık yoksa gürültüye ve sıkışıklığa daha fazla dayanamıcaktım Salona geçmek istemedik çünkü orda tv yok bi de orada ısıtıcı yok, o oda genelde serin oluyor biraz daha. Gittikten sonra odacığım resmen savaş alanına dönmüş haldeydi her yerden çekirdek, fıstık kabukları çıkıyordu malum çocuklarr, gece gece hemen açıcaktım makineyi ama üşendim. Az önce temizledim mutfağı da toparladım ohh bitti çok şükür

Luxxor fundadan önce ben baktım stickerlarına kelebekli olanı çok beğendim çok tatlıııı güle güle kullan. Bu arada bi ay önce falan ben de üstteki 20liği çektirdim. Beklediğim kadar korkunç diildi, hatta hiç korkunç diildi tek iğrençliği diş yerinden çıkarken o gıcırtıyı hissetmemdi. Ondan sonra ne ağrım oldu ne şişti bi tane daha var altta çekilecek onu da bi ara halletmem lazım ama işte yine de korkuyorum bu arada ikisi de neredeyse çıktı benim dişlerimin, ama çıkana kadar canıma okudular.

Ayy canım benim ya sağol rahatlattın bak beni şimdi çünkü yaşayan biliyor cidden, zen alttakiler daha zor olurmuş her zaman Bu arada Alishacım ben seninle pek tanışamadım malum olmadığım için genelde, sen inglizce öğretmeni filan mısın?Ben memurum ama çok yoğun bi memurum maşallahım var hayırlı olsun yeni işin
iyyim tesekkürler

sen nasilsin ?
Sinemcim selam canım nasılsın nası gidiyor?

evet cnm ing.öğretmeniyim. Senin memurluk hangi dalda ay ne anlamsız soru oldu nası soracağımı bilemedim de bi an

evet cnm ing.öğretmeniyim. Senin memurluk hangi dalda ay ne anlamsız soru oldu nası soracağımı bilemedim de bi an

olsun anladım ben soruyu, canım ben askeriyede sivil memur olarak çalışıyorum. Dolayısıyla normal memurla alakamız olmuyor, nöbetlerimiz haftasonu mesailerimiz filan olabiliyor. Hangi şehirdesin?Ben Ankaradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…