hiç umudum yok ama kolay kurtulamıcak..zaten mesaiye kalıcam bugünde
gelincede hemen uyurum..o da avcunu yalasın:131:
nasilsiniz nevar ne yok kizlar ?
canım kıyamamüzme tatlı canını git kendine güzel bi çiçek yaptır oda belki bozulur kuzum kaçta çıkıcan hafta sonu ne mesaisi mesaiye kaldığında para alabiliyomusun bari
Çizelgende yarın 10. ayınız oluyor :) Sende yarın hazırla sofrayı
Yarın benimde nişan yıl dönümüm. Laleler açtı bizde emirgan korusuna gidicez.
iyiyiz sinem sen ne yapıyosun ce deyip kaçıyosun hep
slm kızlar,
nasıl sinirliyim anlatamam 11 den beri işyerindeyim gerizekalı müdür çağırdı haftasonu işim var sanki tuttu bide miasfir çağırdı habire çay yap,kahve yap onu getir götür çaycı kadını çağırmıyo gelsin bana yaptırmaktan zevk alıyo belim nasıl ağrıyo anlataamam dinlenmeye bile müsade yok yaasözde evi biraz temizlcektm hiç halim kalmadı
üzme çocuğuMesaj attım şimdi....
Hani benim çiçeğim( hani özel günlerde alıyodun! Yine bana hayal kırıklığı ( çok küsüm sana çok (geç kalmış çiçeğimi istiyorum (
yazdım
sen cevabı beklemeden çıkmış oluyosun canımcım, ondan yazmıyoruz :26:yaziyorum bakiyorum siz kaptirmis gidiyorsunuz cevap gelmiyor pek yazdiklarima bende cikiyorum napim.
buadamın seninle alıp veremediği ne yaaslm kızlar,
nasıl sinirliyim anlatamam 11 den beri işyerindeyim gerizekalı müdür çağırdı haftasonu işim var sanki tuttu bide miasfir çağırdı habire çay yap,kahve yap onu getir götür çaycı kadını çağırmıyo gelsin bana yaptırmaktan zevk alıyo belim nasıl ağrıyo anlataamam dinlenmeye bile müsade yok yaasözde evi biraz temizlcektm hiç halim kalmadı
off yirmilik diş olayı çok kötü yaa, benim de aldırmam lazımmış üsttekileri ama gömülüler nasıl olucak bilmiyorumcanım benim yaa o nasıl müdür öyleen azından durumunu bilip ona göre daranmalı hamile kadın ayakta tutulur mu öyle çay getir götürleben de nöbetçi idim hafta içi o yüzden giremedim hiç nete bu arada dişçiye diş taşı temizletmeye gitmiştim ne dese beğenirsiniz üstteki yirmilik dişlerim de çürümeye başlamış hamilelik düşünüyorsanız hele bir an önce aldırmanız lazım dedi alttakileri o kadar zorluklarla aldırdım ki operasyonla şimdi bunları hiç gözüm yemiyor. gerçi üsttekiler gömülü değil çıkmış durumda ama yine de canım sıkıldı. Çocuk çalışmalarına da dişleri halledene kadar ara vericez mecburen. Bu arada Fundacım stickerları attım albüme bak:82:
buadamın seninle alıp veremediği ne yaa
boş ver işleri, eve gidince uzan, yarın toparlarsın etrafı canım yorma kendini
off yirmilik diş olayı çok kötü yaa, benim de aldırmam lazımmış üsttekileri ama gömülüler nasıl olucak bilmiyorum
canım benim yaa o nasıl müdür öyleen azından durumunu bilip ona göre daranmalı hamile kadın ayakta tutulur mu öyle çay getir götürleben de nöbetçi idim hafta içi o yüzden giremedim hiç nete bu arada dişçiye diş taşı temizletmeye gitmiştim ne dese beğenirsiniz üstteki yirmilik dişlerim de çürümeye başlamış hamilelik düşünüyorsanız hele bir an önce aldırmanız lazım dedi alttakileri o kadar zorluklarla aldırdım ki operasyonla şimdi bunları hiç gözüm yemiyor. gerçi üsttekiler gömülü değil çıkmış durumda ama yine de canım sıkıldı. Çocuk çalışmalarına da dişleri halledene kadar ara vericez mecburen. Bu arada Fundacım stickerları attım albüme bak:82:
üzme çocuğu
sen cevabı beklemeden çıkmış oluyosun canımcım, ondan yazmıyoruz :26:
nasılsın
Selam kızlarrrr. Ben de bugün ilk iş günüme başladım. 3 saat ders verdim geldim. Yarın da var, şimdilik c.tesi-pazar ama yeni gruplar açıldıkça verecekler bana.
Ayyy dün misafirlerim vardı ya, benim bit kadar oturma odama 11 kişi sığdıkama nası sığdık bi de bana sorun. Gerçi çocukları bi süre sonra başka odaya attık yoksa gürültüye ve sıkışıklığa daha fazla dayanamıcaktım Salona geçmek istemedik çünkü orda tv yok bi de orada ısıtıcı yok, o oda genelde serin oluyor biraz daha. Gittikten sonra odacığım resmen savaş alanına dönmüş haldeydi her yerden çekirdek, fıstık kabukları çıkıyordu malum çocuklarr, gece gece hemen açıcaktım makineyi ama üşendim. Az önce temizledim mutfağı da toparladım ohh bitti çok şükür
Luxxor fundadan önce ben baktım stickerlarına kelebekli olanı çok beğendim çok tatlııııgüle güle kullan. Bu arada bi ay önce falan ben de üstteki 20liği çektirdim. Beklediğim kadar korkunç diildi, hatta hiç korkunç diildi tek iğrençliği diş yerinden çıkarken o gıcırtıyı hissetmemdi. Ondan sonra ne ağrım oldu ne şişti bi tane daha var altta çekilecek onu da bi ara halletmem lazım ama işte yine de korkuyorum bu arada ikisi de neredeyse çıktı benim dişlerimin, ama çıkana kadar canıma okudular.
Sinemcim selam canım nasılsın nası gidiyor?iyyim tesekkürler
sen nasilsin ?
Ayy canım benim ya sağol rahatlattın bak beni şimdi çünkü yaşayan biliyor cidden, zen alttakiler daha zor olurmuş her zamanBu arada Alishacım ben seninle pek tanışamadım malum olmadığım için genelde, sen inglizce öğretmeni filan mısın?Ben memurum ama çok yoğun bi memurum maşallahım var hayırlı olsun yeni işin
Sinemcim selam canım nasılsın nası gidiyor?
evet cnm ing.öğretmeniyim. Senin memurluk hangi daldaay ne anlamsız soru oldu nası soracağımı bilemedim de bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?