2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

olsun anladım ben soruyu, canım ben askeriyede sivil memur olarak çalışıyorum. Dolayısıyla normal memurla alakamız olmuyor, nöbetlerimiz haftasonu mesailerimiz filan olabiliyor. Hangi şehirdesin?Ben Ankaradayım

Hmm anladım cnm yengem de öyle jandarmada memur o tarz bişey heralde, ama onun normal mesai. Kolay gelsinn Antalya'dayım ben de

luxxor stickerların çoook tatlı duruyorlar güle güle kullan. bn de bugün klozetimi çekeyim profilimekoyayım bari :))))

20 yaş dişlerinden bir an evvel kurtulmak lazım... Evrimsel olarak köreldiğinden hem bir fonksiyonu yok hem de ne kadar bakım yapılırsa yapılsın ömürleri çok kısa oluyormuş. O kadar büyükler ki ağızdaki diğer dişlerin diziiimini bile bozuyorlarmış :s

Teşekkür ederim canım beğendiğine sevindim. Sende de klozet stickerımı var yoksa? onlar da çok hoşuma gidiyor benim hatta bi keresinde buzdolabı stickerı görmüştüm bayılmıştım ona da ilerde almayı düşünüyorum mutfağa renk katmak için.

Ben de çektireceğim işte sirkencim bakalım umarım sonrası sıkıntılı olmaz. Korkunun ecele faydası yok Görüşmek üzere kızlar sizlere iyi haftalar benim ne zaman girip ne zaman giremeyeceğim belli olmuyor artık topiğimize hafta içi.. Herkesi öptümmutlu kalın kocalarınızla kavga etmeyin

Günaydın gelincikler

herkese hayırlı, musmutlu bir hafta diliyorum

harika bir pazar günü geçirdim. keyfim pek yerinde. sabah erken kalktık, kahvaltımızı yaptık, pazara gittik kocişle. sonra eve geldik, balkon sefası yaptık. sonra o maça gitti ben de ütülerimi bitirdim. yemeklerimi hazırladım. kociş maçtan dönerken sinemaya bilet almış süpriz yapmış bana. hemen yemeklerimizi yiyip çıktık. rio'yu izledik. çok eğlenceliydi, çok beğendim. evimize gelince de yarım saat kitap okuyup 11'de yattık.

umarım herkes haftaya pozitif ve enerjik başlamıştır benim gibi

günaydınnn....

luxxor geçmiş olsun şimdiden, bence çektir kurtul canım..ne operasyonlar atlattın sen diş yüzünden bunumu atlatamıcan

ya bide bişey anlamadım..ayşe ye noldu iş falan mı değştirdi nedir hayırlı olsun flan denildi :)

nektar bugün yok dimi kızlar,girmez belkim

yarenaycım haftasonun güzel geçmiş canım sevindi

bende 8,30 da kalktım işe geldim dün ama 12de çıktım ,sonra kociş motorla gezdirdi beni..motor kullandım
dönemeçlerde toslucaktım hep ama kociş el attı
sonra eve geldik, bende bulgur köftesi yaptım bi yemişiz kocişle şiştik valla patlıcaktık

günaydın kızlar
güzel bir hafta sonu geçirdim umarım hepinizinki güzel geçmiştir
sinemcim haklısın ama sen hemen çıkıyosun çoğunda cevap yazıyorum bakıyorum sen yoksun çıkmışın bile.luxorcum koymuşun sticerlerını teşekkür ederim...çok hoş durmuş güle güle kullan fırsat bulursam bende tv ünitesinin oraya aldığımı ekleyim
ayşecim yeni işin hayırlı olsun canım ..zuzu fotoğrafları göremedik hala

funda bugün yine denedim, sonra deneyin diyo bana :)))
bide evden denicem, yüklüyemedim bitürlü

ya ne işine girdi ayşeeeeee:95:

Günaydın kızlar

zuzucum niye işe gittinki ne aciliyeti varmış

Benimde haftasonum çok güzeldi hava soğuktu ama yineden gittik emirgana. Heryerde laleler çok güzeldi bir sürü fotoğraf çektik eve geldik sonra kayınvalidemin eşyalarını hazırladık şu an ameliyatta aklım orda yarına izin alıcam

zuzucum şimdilik haftasonları dershanede başlamış. Daha sonra haftaiçleride gidecekmiş.

çok sıkışmıştım canım, ondan geldim dün...birazdan işlere gömülcem yine, bu hafta hep mesai (

kayınvalidenin Allah yardımcısı olsun, geçmiş ola inşallah

thanks kızlar :))

ayşeee hayırlı olsun , çok iymiş yaa sevindim , hadi gözünaydın:81:

herkes haftaya yoğun başlamış anlaşılan bizim de yoğun bu aralar. biraz da gergin ortalık. burda çok eleman var, o yüzden karışıyor herşey. patron bugün konuştu bizimle akşama toplantı var, gergin olacak iyice ortam. hadi hayırlısı bakalım

zuzucum bizim yoğun ve gergin gidiyor. en büyük müşterilerimizden biriyle hafta sonu problem yaşanmış, patronlar bağrışmışlar. hafta başı bize patladı maalesef. patronun yüzü gülmüyor. herkes hata yapcaz diye korkuyor. şimdi gitti patron müşteriyle toplantıya. bakalım dönüşte neler olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…