kızlar su içmeleriniz nasıl gidiyor, ben daha içmedim hiç ama onun yerine 1 bardak çay içtim oda sayılıyor mu
sirken seni bulmuşken hemen soruyum canım duvar boyasına sim katmışın nasıl oldu..bu ara çok kişide duyuyorum moda falan mıpırıl pırıl hoş olurmuki kız
görümcem yaptırmışta canım görmedim daha..sizde yapın dedi eşim hayır dediben salonda iki duvarıma uygulattım. çok fazla abartı olmasın diye 2 şişe sim kattırdım. Sadece güneş ışığı vurduğunda ya da avizeleri açtığımızda belli oluyor. Ben aslında duvar kağıdı istiyordum ama hem kullanışı zor olacaktı hem biz bir duvarda pencere kapattık orası için riskli dediler. Bir de maliyeti düşününce bize simli boya daha kolay geldi :))) 2 şişesine 10 lira mı ne verdim düşün :))))
eğer sim uygulayacaksanız praktiker, bauhause gibi yerlerde boya bölümündeki görevlilere sor onlar seni yönlendirirler. Bir de uygularken fazla hava akımı olmaması gerekiyor; simlerin boyayla homojen olarak iyice karışıtılması gerekiyor.
Biz çok sevdik gelenlerin de hoşuna gidiyor. B uarada aklıma gelmişken seçecegin boya rengie göre de sim degişiyor. Gümüş sim mi yoksa altın sim mi diye...
zuzu bizimdiyetisyen mecbur 2,5 lt içeceksiniz dedi, içiyorum günde , valla şmdi sabahtan beri 1 lt bitti, öğleden sonra akşam çıkışa kadarda 1 lt bitiriyorum, evdede yarım lt içiyorum , öyle kolay oluyoki, alışıyosun bir süre sonra zaten
sirken simli boya nasıl yaa çok merak ettim :82:
zuzu bizimdiyetisyen mecbur 2,5 lt içeceksiniz dedi, içiyorum günde , valla şmdi sabahtan beri 1 lt bitti, öğleden sonra akşam çıkışa kadarda 1 lt bitiriyorum, evdede yarım lt içiyorum , öyle kolay oluyoki, alışıyosun bir süre sonra zaten
sirken simli boya nasıl yaa çok merak ettim :82:
sirken baktım ama fotoda görünmüyo simler :82:
HADİ YA
MAŞALLAH YARENAY YA MAŞALLAH TÜTÜTÜTÜ
AMA BENDE YARIM LİTRELİK ŞİŞEYİ ÖĞLEDEN SONRA BİTİRİYORUM ZORLADA OLSA :) ÖĞLENE KADAR SU İÇEMİYORUM İŞTE İÇSEM BELKİ BENDE 1 LT. TAMAMLARIM ,AMA İÇEMİYOMKARNIM AĞRIYO SONRA
kızlar su içmeleriniz nasıl gidiyor, ben daha içmedim hiç ama onun yerine 1 bardak çay içtim oda sayılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?