2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sirken seni bulmuşken hemen soruyum canım duvar boyasına sim katmışın nasıl oldu..bu ara çok kişide duyuyorum moda falan mı pırıl pırıl hoş olurmuki kız

kızlar su içmeleriniz nasıl gidiyor, ben daha içmedim hiç ama onun yerine 1 bardak çay içtim oda sayılıyor mu

yok şekerim valla o saylanmaz ben de doktora çok sıvı tüketiyorum demiştim ama dedi ki suyun yerini hiçbirşey tutmaz, kendi sıktığın meyve suyu bile. o yüzden saylanmaz çay falan ben ilk 0,5 lik şişemi bitirdim ikinciyi içiyorum

HADİ YA

MAŞALLAH YARENAY YA MAŞALLAH TÜTÜTÜTÜ

AMA BENDE YARIM LİTRELİK ŞİŞEYİ ÖĞLEDEN SONRA BİTİRİYORUM ZORLADA OLSA :) ÖĞLENE KADAR SU İÇEMİYORUM İŞTE İÇSEM BELKİ BENDE 1 LT. TAMAMLARIM ,AMA İÇEMİYOMKARNIM AĞRIYO SONRA

sirken seni bulmuşken hemen soruyum canım duvar boyasına sim katmışın nasıl oldu..bu ara çok kişide duyuyorum moda falan mı pırıl pırıl hoş olurmuki kız

Ben salonda iki duvarıma uygulattım. çok fazla abartı olmasın diye 2 şişe sim kattırdım. Sadece güneş ışığı vurduğunda ya da avizeleri açtığımızda belli oluyor. Ben aslında duvar kağıdı istiyordum ama hem kullanışı zor olacaktı hem biz bir duvarda pencere kapattık orası için riskli dediler. Bir de maliyeti düşününce bize simli boya daha kolay geldi :))) 2 şişesine 10 lira mı ne verdim düşün :))))

Eğer sim uygulayacaksanız praktiker, bauhause gibi yerlerde boya bölümündeki görevlilere sor onlar seni yönlendirirler. Bir de uygularken fazla hava akımı olmaması gerekiyor; simlerin boyayla homojen olarak iyice karışıtılması gerekiyor.

Biz çok sevdik gelenlerin de hoşuna gidiyor. B uarada aklıma gelmişken seçecegin boya rengie göre de sim degişiyor. Gümüş sim mi yoksa altın sim mi diye...

zuzu bizimdiyetisyen mecbur 2,5 lt içeceksiniz dedi, içiyorum günde , valla şmdi sabahtan beri 1 lt bitti, öğleden sonra akşam çıkışa kadarda 1 lt bitiriyorum, evdede yarım lt içiyorum , öyle kolay oluyoki, alışıyosun bir süre sonra zaten

sirken simli boya nasıl yaa çok merak ettim :82:

görümcem yaptırmışta canım görmedim daha..sizde yapın dedi eşim hayır dedisevmiyo öyle simli falan şeyleri..sade olsun diyo..güzel olmuştur eminim canım güle güle kullan

Canım benim salonumda var da. Profilimde ev fotograflarım var ordan bakabilirsin.

sirken ben çok merak ettim resim falan varmı baksak ? veya google den simli boya diye bakaym bir varmı ?
ama sende uygulamayı resim gösterirsen daha sevinirim.
biz Haziran gibi ev alıcaz inşallahta şimdi onun için hazırlık yapıyorum :))

YARIM GÜNDE 1 LT.HAAA

Selam kızlarrr. Bugün biraz daha erken kalktım Eşim uyandırdı, ne ayıp bu saate kadar yatılır mı diyor gıcık!!H.sonu işe gittim erken kalktım dün de annem uyandırdı hastaneye gidioz diye erken kalktım sayılır, 3 günün yorgunluğunu atıyorum dedim
Canım bir makarna istiyor anlatamam. Dün akşam paketin birazını yaptım bitirdim. Akşam da yemeğin yanına biraz yaptım onu da neredeyse hepsini ben yedim. Hala istiyorummmmmm. Yok dayanamıcam ben gidiyorum yapmaya.

Hıı bi de şu sim olayı gerçekten ilginçmiş sirken fotolarda pek seçilmiyor ama aklıma gelen ilk şey orantılı dağılır mı boyanın içinde olmuştu, hava akımı olmazsa düzgün olur diyorsun yani aklımda bulunsun belki ilerde düşünürüm.

Ya havalar kapalı olunca ben çok su içemiyorum dün mesela 1lt falan içmişimdir. Bugün de sabah kalkınca bi bardak içtim, hava yine uyuz, bugün de çok içemem

canım aslında bir alışsan susamaya başlarsın emin ol. ben 1 lt. yi bitirdim bile. 3. şişemi doldurdum. ama şunu fark ettim şişe gözümün önünde olunca daha rahat içiyorum. görünce susadığımı hissediyorum.

vauwww ne kadar çalışkan olmuş bizim hatunlar

nerdesiniz kızlar hadi içecek vakti, açık büfe buyrunnn

hay allah razı olsun :)))
canım nasıl bi çay istiyo anlatamam oyüzden içeyim ..2 bardak aldım ben

şimdi yine işime döneyim, tekrar uğrarım

benim iş meselem konuşulmuş iyi ki çıkmışım diyorum aradım az önce, hafta sonu tekrar ara diyo yaa alamiycam ben bu maaşımı

kızlar su içmeleriniz nasıl gidiyor, ben daha içmedim hiç ama onun yerine 1 bardak çay içtim oda sayılıyor mu

ben su içmeyi kestim yine, 1-2 bardak anca içiyorumdur

Günaydın demeyi özledim tünaydın diyim

Nektar sigortalımı çalışıyodun orda...inşallah imzalamamışsındır bordrunu,öyle tehdit edip alabilirsin belkim :)))

yok zuzum, sigortamı yapmamıştı henüz
2 ay çalıştım ya.. yapılacaktı ama eminim o konuda da oyaliycaktı beni bayağı
ayy iyi ki çıkmışımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…