benim iş meselem konuşulmuşiyi ki çıkmışım diyorum aradım az önce, hafta sonu tekrar ara diyo yaa alamiycam ben bu maaşımı
ben su içmeyi kestim yine, 1-2 bardak anca içiyorumdur
Günaydın demeyi özledimtünaydın diyim
aynen canım, eşimi göndericem cuma günü maaşımı almayatünaydın cnmminsanı canından bezdiriyorlar yaa ayıp yaptıkları
aynen canım, eşimi göndericem cuma günü maaşımı almaya
hafta içi yine kayınvalidemlere gitmemiz gerekiyogece kalıcakmışız
eltim de izin almış 10 gün, ben gitmesem olmaz şimdi
kıyamamay nektarr sana nasıl özeniyorum şuanda bilemezsinşöyle bir hafta tatil yapsam nasıl güzel gelirdi
ay nektarr sana nasıl özeniyorum şuanda bilemezsinşöyle bir hafta tatil yapsam nasıl güzel gelirdi
Bu ayakkabı nasıl kızlar sizce
Eki Görüntüle 180481
güzelmiş bence fundacım dantelli şeyleri oldum olası severim (pek kullanmasam da)
kız bu yıl dantelli şeyler moda
arkadaşlarımla buluşurum evet, ihmal ettim işe girdim gireli :)))Artık gezersin nektar
aradım şimdi, daha çok ağrısı varmış şimdiBen de o maaşımı alamadığım yere kimlerle kimlerle gittim ben suratım yumuşak biraz diye başkalarını da yolladım ona rağmen uğraştırdılar baya. İNş. çabucak halleder kurtulursun. Kayınvalideye de gitmek gerek artık kadıncağız ayağını kırmış
çok uyanıkmışBugün ya da yarın alışverişe çıkıcaz bir bakayım o zaman şu dantellere ben
Çalışan bayanlar siz rastlayamazsınız da kanald d'de bana her şey yakışır programı var ya. Dün eşim diyor ki 100 tl bütçemiz olsun ikimizin de, en az parayı kim harcayıp alışveriş yapcak hadi yarışalım diyor. Uyanığa bak bana az harcatıcak haa rüyasında görür o100 tl de neymiş hem adamlara 1000tl bütçe veriliyor :))
arkadaşlarımla buluşurum evet, ihmal ettim işe girdim gireli :)))
aradım şimdi, daha çok ağrısı varmış şimdi
e seke seke yürümeye çalışıyo o da yaayoruyo kendini
napsın ama evde 3 bekar kaynım, kayınpederim
bugün ya da yarın alışverişe çıkıcaz bir bakayım o zaman şu dantellere ben
çalışan bayanlar siz rastlayamazsınız da kanald d'de bana her şey yakışır programı var ya. Dün eşim diyor ki 100 tl bütçemiz olsun ikimizin de, en az parayı kim harcayıp alışveriş yapcak hadi yarışalım diyor. Uyanığa bak bana az harcatıcak haa rüyasında görür o100 tl de neymiş hem adamlara 1000tl bütçe veriliyor :))
walla hep diyorum helal olsun kadına 5 erkek evlat bir de eşiay yazıkkk 4 erkekle başetmek kolay diil walla
bak kuşum bakbende ayakabı alacam bi ayakkabıya doysaydım
Ben netten takip diyorum sen hiç merak etmeamma uyanıkmış ha
walla hep diyorum helal olsun kadına 5 erkek evlat bir de eşi
büyütmüş, yetiştirmiş
ben gidip süpürge açsam-vileda yapsam iyi olucak
gelirim sonra
kolay gelsin kızlar
ya bizim de alışveriş yapmamız lazım ama mesai saatlerimiz aynı burdaki mağazalarla, sinir oluyorum vallla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?