2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayakkabı işi riskli canım görerek al..bende cesaret edemem açıkcası

evet aynen öyle. Bazen mağazada bile öyle oluyor, denedğim ayakkabı orda tam olurken eve geliyorum bol gelmiş ya da sıkmış falan..

mesela ben 36 numara giyerim canım kardeşim doğum günüm için ayakkabı almıştı gönderdi dar olduayakkabıyı kalıba verdim şimdi tam oluyo

Ay kızlar benim midem küçüldü mü ne
Pazardan beri ne yesem midem sindiremiyor, 2 akşamdır sorun yaşıyorum yaa..nasıl sıkıyor midem beni sanki 1 kazan yemek yemiş gibi oluyorum, halbuki aynı ölçülerde yiyorum hep:44:
Soda da içemiyorum ben ,daha da şişiriyo beni:26:

mesela ben 36 numara giyerim canım kardeşim doğum günüm için ayakkabı almıştı gönderdi dar olduayakkabıyı kalıba verdim şimdi tam oluyo

kalıplar değişiyo bazen yaa...
Ben 38 gişyiyorum, küçükmüş senin ayaklar :)))
annem de 36 giyer :))

ne güzelll 36 numara ayağım olsun isterdim :))) Benimkiler de zuzu gibi 38 numara. Ayakkabıya göre bazen 37 ya da 39 da olabiliyor

Bazen bende de oluyor o, mesela dün akşam yemek yerken zar zor nefes alarak yedim ama karnım aç yemek istiyorum midemde yer yok gibi hissediyorum. Yemekten sonra bile kolay kolay derin nefes alamadım bi süre nedense :26:

kızlar o bendede oluyo midelerimizde sorun olabilirhazımsızlık sorunu çok yaşıyorum hele eskiden daha çoktu nefes alamıyodum resmenbulgurlu falan şeyler yediğimdede karnım davul gibi şişiyo

cnm evet lanet bi yer orası bu mağazaların saati bakımından adamlar memur gibi açıyor kapatıyor bu ne rahatlık yaaa

valla sorma canım ya. geldiğimizden beri üstümüze başımıza birşey alamadık sırf bu yüzden. cumartesi günleri 1'de kapatıyorlar, pazar günleri açmıyorlar şaka gibi yaaaa

öpüldünüz hepiniz bana müsade matematiğe başlayayım yine, pazar günü sınavım var ve benim daha bi sürü eksiğim var. Uğrarım belki bi yarım saat bi saat sonra byyyyyyyyyyyy

bugün herkesin çok işi var galiba. ıssız kalmış topiğimiz ben toparlanmaya başlıyorum kızlar. görüşmek üzere herkese iyi akşamlar

kalıplar değişiyo bazen yaa...
Ben 38 gişyiyorum, küçükmüş senin ayaklar :)))
annem de 36 giyer :))
ben de 36 giyerim

kendime mola verdim, mutfak dolaplarını silsem tam rahatliycam ama yoruldum
yarına mı bıraksam napsam.. iş birikmiş evde, bu hafta hep temizlikle geçecek sanırım :))

elfi naptı acaba bugün..?
nasıl geçti misafir felan

:yarenay erkencisin kıs, nereye toplanıyon

Ay bende dışardan geliyorum gene çok yoruldum ayaklarım koptu püff (
kocişde 8 le gel diyo (8,30 da evde oluyorum) ,bakalım işlerimi hafifleteyim barik

:yarenay erkencisin kıs, nereye toplanıyon

Ay bende dışardan geliyorum gene çok yoruldum ayaklarım koptu püff (
kocişde 8 le gel diyo (8,30 da evde oluyorum) ,bakalım işlerimi hafifleteyim barik
geç gittiğinde sabahları da geç gidiyomusun işe zuzu
böyle çok yorulursun yaa :26:

hastaneden çıkmışlarmıydı ki:44:

Nektar niye yorusun kendini kızım yavaş yavaş yap, sanki biyere mi yetişcen
Bırak onuda yarın yaparsın

Mutfak dolapları gerçekten dert yaa, lake yaptırdık biz de, en ufak izi belli ediyor. Ben de ne zamandır silemedim. Sadece ocağın üstündeki dolabı sık sık siliyorum yağ olduğu için. Çok sıkıcı ama ya üffffffffffffffffff
Bence yorma o kadar kendini cnm yavaş yavaş yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…