hastaneden çıkmışlarmıydı ki:44:
Nektar niye yorusun kendini kızım yavaş yavaş yap, sanki biyere mi yetişcen
Bırak onuda yarın yaparsın
yok canım...giriş saatlerim hiç değişmez hiçç
Mutfak dolapları gerçekten dert yaa, lake yaptırdık biz de, en ufak izi belli ediyor. Ben de ne zamandır silemedim. Sadece ocağın üstündeki dolabı sık sık siliyorum yağ olduğu için. Çok sıkıcı ama ya üffffffffffffffffff
Bence yorma o kadar kendini cnm yavaş yavaş yaparsın
benim de camlar aynı durumdaOffff yağmur bastırdı yine. Benim camlar ne zaman silinecek bit artık yağmur bittt, yaz geldi ayıp yaa
kötü senin şartların çok zuzum ya
lake daha kolay temizleniyo ama Ayşem, inş bir gün kendi evim olursa ben de lake istiyorum :101:
benim de camlar aynı durumdaöff hiç bitmiyo ev işleri yaa
bekarken hiç bişi bilmiyomuşum, anneme yardım ediyodum çok iş yaptım sanıyodum, bir de bazen söyleniyodum
oysa annem nekadar çok şey yapıyomuş
evet canım farkettim ben de, ama onun 2. aydan itibaren çok büyüdü göğüsleri
herkesde öyle olmaz bence ya :26:
bir de saçlarını kestiriyo hep manyak
yaşlılar der ki, hamileyken saçını kestirirsen çocuğun ömründen kesiyomuşsun
Ay hiç duymamıştımmmmmm. Aklımda bulunsun walla
Bence de olmaz, dimi ama yani hiç öylesini görmemiştim de garip geldi. Hamile topiğine sordum demiştim ya, bize ne milletin göğsünden neden merak ettin bu kadar diyorlarAlla allaaa merak da mı edemicez yani :44:
cevaba baksadece kendi topikindekilere mi cevap veriyolar acaba
bir de şu yorumu yapmıştı ya iyice soğudum bu kadından ben
Jadeyi izliyorumişe başlamadan önce de izlerdim
pembe dizi olduğu için pek bişi kaçırmamışım
ağlaması da sahteAllahım lafa bak yaaBen iki üç haftadır neredeyse hiç tv açmıyorum gündüzleri. Haberlerden sonra dizi saatinde açıyorum.
aa niye bukadar erken oluyosun acaba, 4-5 gün normal de 10 gün? :26:ayşecim biz mutfak dolaplarını membran yaptırmıştık..silinmesi okadar kolayki beyaz olmasına rağmen hiçte kirlenmiyo doğru düzgün silmiyorum bileanneminki ne kapaktı bilmiyorum ama canım çıkardı resmen yağ çözler cifler herşeyi denerdim..benim komple temizliğim duruyo bitane kadın ayarlasamda beraber yapsak diye düşünüyorum..
esra erolu ben oldu olası sevmem onun ilk çıktığı zamanı hatırlıyorumda evrim geçirdi resmenbide dikkat ettinizmi bacakları çarpık
kızlar benim daha 10 günüm vardı bi baktım hasta olmuşum ya
aa niye bukadar erken oluyosun acaba, 4-5 gün normal de 10 gün? :26:
arkadaşımın da böyleydi, doğum kontrol hapından olabiliyomuş :26:
sen doğum kontrol hapı kullanıyomusun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?