evet ama onda yoğun olmuyo diye biliyorum ve pembemsi bi adet oluyomuş
bir sonraki ay yine bukadar erken gelirse doktora git Fundam :44:
Patlama kıs :)) gelir birazdan eşin...
Funda bence hamilesin :d
Patlama kıs :)) gelir birazdan eşin...
Funda bence hamilesin :d
tamam canım zaten eğer bir sonraki ayda bu şekilde olursa düzensizlik olmuş olur dimi..hiç böyle olmazdı..şaşırdım..hele yüüzmde sivilceler falan çıkmaya başlamıştı:18:
hem o hem de az önce bir teelfon aldım. Geleceğimizle ilgili oturup büyük kararlar vermemiz gerekiyor kariyerimiz için:S Şimdiye kadar aile kanatlarından çıkıp eşinin kanatlarına geçen sirken ülke degişikligi bile yapabilir :S
hoşgeldin sinem. Ne kursuna gidiyorsun sen? Ya da okula mı gidiyorsun?
hayırdır canım, yurtdışından iş teklifi falan mı var? eşin için de geçerli mi yoksa tek başına mı yapman gereken bir değişiklik bu???
canım stres yapma bence. böyle mevsim değişikliklerinden falan erken ya da geç gelebiliyor. bünyen etkilenmiştir havalardan. yüzünde sivilce falan da çıktıysa hamilelikle ilgili değildir bence. havaların dengesizliği bünyemize de yansıyor
en iyi adet düzenleyici olarak hayıt otu okumuştum nette, istersen bi araştır canım..tamam canım zaten eğer bir sonraki ayda bu şekilde olursa düzensizlik olmuş olur dimi..hiç böyle olmazdı..şaşırdım..hele yüüzmde sivilceler falan çıkmaya başlamıştı:18:
merhaba kızlar, evimden katılıyorum sizedomatesli bulgur pilavı yapmaya karar verdim. ben sevmem bulgur pilavını. kocişe sordum o da karım yaparsa yerim dedi. domatesli yapmak istiyorum, daha önce yapanınız var mı yada güvenilir bir tarif alabileceğim herhangi bir site falan?
bu arada burda hava gayet güzel, üzüldüm sizin adınıza
inşallah canım ya bebek için daha çok erken canım tabi olursa severiz minişiama işte kendimizi biraz daha toparlamamız lazım annemde bulgur pilavını domatesli biberli falan yapardı bazen etde koyardı çok lezzetli oluyor
bebiş için erken gerçekten canım. o yüzden çok dikkatli olmak gerekiyor, bu iş de bize düşüyor maalesef. erkek tarafı çok da dikkatli olmuyor bu konuda maalesefhoş siz kendi evinizdeydiniz değil mi? bizim kendi evimiz olsaydı 365. gün bebişi yapardım ben
merhaba kızlar, evimden katılıyorum sizedomatesli bulgur pilavı yapmaya karar verdim. ben sevmem bulgur pilavını. kocişe sordum o da karım yaparsa yerim dedi. domatesli yapmak istiyorum, daha önce yapanınız var mı yada güvenilir bir tarif alabileceğim herhangi bir site falan?
bu arada burda hava gayet güzel, üzüldüm sizin adınıza
daha 1 yıl bile olmadı canım 1 yıldan sonra düşünmeye başlıycaz inşallah ..ay kendimi hiç böyle düşünemiyorum
portakal ağacı: sebzeli bulgur pilavı canım bak bu siteye güvenirim ben burdan yapabilirsin..
bende mantarli bulgur pilavi yapicam et yapicam birde salata
insan ne pisirecegini bilmiyor ya.
merhaba kızlar, evimden katılıyorum sizeDomatesli bulgur pilavı yapmaya karar verdim. Ben sevmem bulgur pilavını. Kocişe sordum o da karım yaparsa yerim dedi. Domatesli yapmak istiyorum, daha önce yapanınız var mı yada güvenilir bir tarif alabileceğim herhangi bir site falan?
Bu arada burda hava gayet güzel, üzüldüm sizin adınıza
bebiş için erken gerçekten canım. o yüzden çok dikkatli olmak gerekiyor, bu iş de bize düşüyor maalesef. erkek tarafı çok da dikkatli olmuyor bu konuda maalesefhoş siz kendi evinizdeydiniz değil mi? bizim kendi evimiz olsaydı 365. gün bebişi yapardım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?