2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet ama onda yoğun olmuyo diye biliyorum ve pembemsi bi adet oluyomuş

bir sonraki ay yine bukadar erken gelirse doktora git Fundam :44:

tamam canım zaten eğer bir sonraki ayda bu şekilde olursa düzensizlik olmuş olur dimi..hiç böyle olmazdı..şaşırdım..hele yüüzmde sivilceler falan çıkmaya başlamıştı:18:

merhaba kızlar, evimden katılıyorum size domatesli bulgur pilavı yapmaya karar verdim. ben sevmem bulgur pilavını. kocişe sordum o da karım yaparsa yerim dedi. domatesli yapmak istiyorum, daha önce yapanınız var mı yada güvenilir bir tarif alabileceğim herhangi bir site falan?

bu arada burda hava gayet güzel, üzüldüm sizin adınıza

Patlama kıs :)) gelir birazdan eşin...

Funda bence hamilesin :d

hem o hem de az önce bir teelfon aldım. Geleceğimizle ilgili oturup büyük kararlar vermemiz gerekiyor kariyerimiz için:S Şimdiye kadar aile kanatlarından çıkıp eşinin kanatlarına geçen sirken ülke degişikligi bile yapabilir :S

tamam canım zaten eğer bir sonraki ayda bu şekilde olursa düzensizlik olmuş olur dimi..hiç böyle olmazdı..şaşırdım..hele yüüzmde sivilceler falan çıkmaya başlamıştı:18:

canım stres yapma bence. böyle mevsim değişikliklerinden falan erken ya da geç gelebiliyor. bünyen etkilenmiştir havalardan. yüzünde sivilce falan da çıktıysa hamilelikle ilgili değildir bence. havaların dengesizliği bünyemize de yansıyor

hayırdır canım, yurtdışından iş teklifi falan mı var? eşin için de geçerli mi yoksa tek başına mı yapman gereken bir değişiklik bu???

hayırdır canım, yurtdışından iş teklifi falan mı var? eşin için de geçerli mi yoksa tek başına mı yapman gereken bir değişiklik bu???

şu an için ayrıntı yok ama öncelik eşim için. Ama benim de oraya kaymam söz konusu. Eşim geldi ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar

inşallah canım ya bebek için daha çok erken canım tabi olursa severiz minişiama işte kendimizi biraz daha toparlamamız lazımannemde bulgur pilavını domatesli biberli falan yapardı bazen etde koyardı çok lezzetli oluyor

en iyi adet düzenleyici olarak hayıt otu okumuştum nette, istersen bi araştır canım..

site bilmiyorum da, ben bulgurları çok az kavuruyorum tereyağında, biraz salçayla sonra suyunu ekliyorum..
tavada da kabukları soyulmuş, küp küp doğranmış domateslerimi çeviriyoruym biraz bulgurun içine atıyorum.. bukadar
et bulyon yakışıyor bulgur pilavına bir de canım

bebiş için erken gerçekten canım. o yüzden çok dikkatli olmak gerekiyor, bu iş de bize düşüyor maalesef. erkek tarafı çok da dikkatli olmuyor bu konuda maalesef hoş siz kendi evinizdeydiniz değil mi? bizim kendi evimiz olsaydı 365. gün bebişi yapardım ben

daha 1 yıl bile olmadı canım 1 yıldan sonra düşünmeye başlıycaz inşallah ..ay kendimi hiç böyle düşünemiyorum
portakal ağacı: sebzeli bulgur pilavı canım bak bu siteye güvenirim ben burdan yapabilirsin..

bende mantarli bulgur pilavi yapicam et yapicam birde salata

insan ne pisirecegini bilmiyor ya.

benim de ilk baktığım site bu oldu ama ben bunu düşünmüyorum canım. buldum bir tarif birazdan banyoya gircem. sonra başlıcam bakalım. yarın nasıl olduğunu söylerim.

herkese iyi akşamlar

bende mantarli bulgur pilavi yapicam et yapicam birde salata

insan ne pisirecegini bilmiyor ya.

ben de türlü, bulgur pilavı ve cacık yapcam. biz bir de her gün işe yemek götürüyoruz canım. inan bana çok sinir bozucu bir durum

canım ben domatesli biberli (bazen patlıcan) yaparım....
önce biberleri yağda kavururum hafif ölünce bulguru koyarım biraz kavururum sonradadomatesleri atarım...yine kavururum , sonra suyunu ekler pişiririm bukadar basit...

bizde istiyoruz ama olmuyor (( 1 sene 2 ay korundum aralikta biraktim korunmayi simdi de bekliyoruz 4 ay oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…