2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

duş alıp geldimmmm... sen soğan eklemiyor musun canım??? benim bulduğum tarifte soğan var da.

bizde istiyoruz ama olmuyor (( 1 sene 2 ay korundum aralikta biraktim korunmayi simdi de bekliyoruz 4 ay oldu.

canım benim hiç sıkma canını. bebiş bu canı istediği zaman gelir, sizi dinlemez hiç stres yapma tatlım daha hapın etkisi vardır. Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah. bakalım biz ne zaman çalışmalara başlıcaz

soğan seviyorsanız ekle canım...
Ben soğan koymadım hiç

Kötü olmaz ama biber soğan domates...hatta 1 tane de küçük küp doğranmış patlıcanda atabilirsin....ben çok severim öle ımhh...

Ha bide domatesi rendeleme, doğra biraz belli olsun içinde

Yarenay biz bu yaz değil, bidahaki yaz çalışmalara başlıcaz allah ın izniyle

canım türlü yapcam, onun içinde patlıcan olacağı için pilava koymayı düşünmüyorum. ama başka bir zaman yaptığımda aklımda olacak emin ol.

Allah herkese hayırlı zamanda, hayırlısını nasip etsin canım. umarım istediğiniz zamanlarda sorunsuz alırsınız bebişinizi kucağınıza. biraz uzayınca stres oluyor çünkü herkeste ister istemez.

ben kendimden tırsıyorum bir gün mantığımı bırakıp kalbimi dinlicem diye ama bakalım zaman gösterecek herşeyi

hayirlisiolur ins. bende düsünüyorum hapin etkisi daha devam ediyor diye.ins, canim

siz ne zamana düsünüyorsunuz.

BUARALAR ŞİMDE HEP İMA EDİYO, DİLE GETİRİYO BAZEN....
ANNEMİ OLCAN SEN DİYE SEVİYO BENİ

BENDE DİYORUM BABAMI OLMAK İSTİYOSUN SEN...TIK YOK ÖLE BAKIYO SURATIMA

AMA EN BÜYÜK KOZUM BU, EV OLMADAN ÇOCUK YAPMICAM (RABBİM VERİRSE O AYRI)

canım bizim durumlar biraz karışık. biz şuan KKTC'deyiz. ev için biraz para biriktirip dönmeyi planlıyoruz. ne olacağıını zaman gösterecek. biz de duruma göre bebiş meselesini düşüncez. şuan ne desek yalan olur yani. ama ben 27 yaşındayım, çok da beklemek istemiyorum açıkçası.

haftaya esimin dogum günü kizlar yaa

bir gömlek aldim gecen gün birde spor ayakkabisi alim diyorum.

baska ne süpriz yapsam acaba.

evet yas cok gecmeside iyi degil. kktc maaslar euro mu ? kazanc sanirim daha iyi

bizde 3 sene sonra türkiye ye dönmeyi düsünüyoruz allah nasip ederse ins.

ben sogan yesil biber kirmizi biber sarimsak hepsini kavuruyorum sonra dometes rendeliyorum icine ve birazda biber salcasi ekliyorum güzel oluyor. sogan tat veriyor.

neyse bacilar ;

ben cikim yemek yapmaya baslim yavas yavas yoksa kocam ac kalicak

:)))

öpüldünüz

iyi aksamlaer sizlere

byeeeee

Allah gönlümüze göre versin canım. ev olmadan çocuk sahibi olmak gerçekten riskli. tabii herşeyin hayırlısı Allah'tan.

evet yas cok gecmeside iyi degil. kktc maaslar euro mu ? kazanc sanirim daha iyi

bizde 3 sene sonra türkiye ye dönmeyi düsünüyoruz allah nasip ederse ins.

yok canım euro değil ama Türkiye'den daha iyi. bir de burda harcayacak yerin ve zamanın olmadığından daha rahat biriktirebiliyoruz.

ben de daldım yine ya. kociş işten çıktı bile. hemen yemek başına. iyi akşamlarrrr

haftaya esimin dogum günü kizlar yaa

bir gömlek aldim gecen gün birde spor ayakkabisi alim diyorum.

Baska ne süpriz yapsam acaba.

yakın arkadaşlarınız varsa, onları davet et süpriz olsun....eşin işten gelince :)))

başbaşa kutlamak istersende..güzel bi sofra hazırla o işten gelmeye yakın ışıkları kapat...yollarına mum yak yemek masasına kadar ve sende orda bekle :)))

çok klasik oldu :))))

birikim olmasi iyi canim ilerisi icin

allah gönlünüze göre versin hersin hayirlisi herkes icin.

gecen sene öyle yaptim 4 te geliyor isten pancurlariindirdim camdan baktim geliyor merdivenlere gül yapraklari döktüm kolidorun ortasina pastayi koydum.

sasirdi valla hosuna gitti aksama dogruda annesi babasi kardesi ve bir arkadasi geldi

bu senede bilmiyorum ne yapsam diye ya burada yabanciyim halen daha türkiyede olsam herseyi biliyorum ediyorum. ama burada simdilik evde kutluyorum 2. olucak

benim dogum günümde esim bir kutlama yapmadi cünkü babanesi oleli 4 gün olmustu ama hediye olarak büyük altin almisti bana

aksama kadarhic kutlamim diyorum unutmus gibi yapim ama sonra baskalri arkadaslari kutlayacak falan diyecek aa hatirlamadi bak görüyormusun sonra da evde birseyler yapim pastaydi falanfilan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…