canım ben domatesli biberli (bazen patlıcan) yaparım....
önce biberleri yağda kavururum hafif ölünce bulguru koyarım biraz kavururum sonradadomatesleri atarım...yine kavururum , sonra suyunu ekler pişiririm bukadar basit...
bizde istiyoruz ama olmuyor(( 1 sene 2 ay korundum aralikta biraktim korunmayi simdi de bekliyoruz 4 ay oldu.
bizde istiyoruz ama olmuyor(( 1 sene 2 ay korundum aralikta biraktim korunmayi simdi de bekliyoruz 4 ay oldu.
duş alıp geldimmmm... Sen soğan eklemiyor musun canım??? Benim bulduğum tarifte soğan var da.
Canım benim hiç sıkma canını. Bebiş bu canı istediği zaman gelir, sizi dinlemezHiç stres yapma tatlım daha hapın etkisi vardır. Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah. Bakalım biz ne zaman çalışmalara başlıcaz
duş alıp geldimmmm... sen soğan eklemiyor musun canım??? benim bulduğum tarifte soğan var da.
canım benim hiç sıkma canını. bebiş bu canı istediği zaman gelir, sizi dinlemezhiç stres yapma tatlım daha hapın etkisi vardır. Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah. bakalım biz ne zaman çalışmalara başlıcaz
Yarenay biz bu yaz değil, bidahaki yaz çalışmalara başlıcaz allah ın izniyle
canım bizim durumlar biraz karışık. biz şuan KKTC'deyiz. ev için biraz para biriktirip dönmeyi planlıyoruz. ne olacağıını zaman gösterecek. biz de duruma göre bebiş meselesini düşüncez. şuan ne desek yalan olur yani. ama ben 27 yaşındayım, çok da beklemek istemiyorum açıkçası.
soğan seviyorsanız ekle canım...
Ben soğan koymadım hiç
Kötü olmaz ama biber soğan domates...hatta 1 tane de küçük küp doğranmış patlıcanda atabilirsin....ben çok severim öle ımhh...
Ha bide domatesi rendeleme, doğra biraz belli olsun içinde
BUARALAR ŞİMDE HEP İMA EDİYO, DİLE GETİRİYO BAZEN....
ANNEMİ OLCAN SEN DİYE SEVİYO BENİ
BENDE DİYORUM BABAMI OLMAK İSTİYOSUN SEN...TIK YOK ÖLE BAKIYO SURATIMA
AMA EN BÜYÜK KOZUM BU, EV OLMADAN ÇOCUK YAPMICAM(RABBİM VERİRSE O AYRI)
evet yas cok gecmeside iyi degil. kktc maaslar euro mu ? kazanc sanirim daha iyi
bizde 3 sene sonra türkiye ye dönmeyi düsünüyoruz allah nasip ederse ins.
haftaya esimin dogum günü kizlar yaa
bir gömlek aldim gecen gün birde spor ayakkabisi alim diyorum.
Baska ne süpriz yapsam acaba.
Allah gönlümüze göre versin canım. ev olmadan çocuk sahibi olmak gerçekten riskli. tabii herşeyin hayırlısı Allah'tan.
yok canım euro değil ama Türkiye'den daha iyi. bir de burda harcayacak yerin ve zamanın olmadığından daha rahat biriktirebiliyoruz.
yakın arkadaşlarınız varsa, onları davet et süpriz olsun....eşin işten gelince :)))
başbaşa kutlamak istersende..güzel bi sofra hazırla o işten gelmeye yakın ışıkları kapat...yollarına mum yak yemek masasına kadar ve sende orda bekle :)))
çok klasik oldu :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?