2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarrrrr

dün akşam domatesli bulgur pilavımı yaptım, çok beğendi kocacııımmm bi de sevdi beni böyle güzel güzel, benim karım ne güzel yemekler yaparmış da, yemediklerimi yedirirmiş de diye

öyle bir geçer zaman ki'yi izledim sinir oldum sonunda, biri şu Ali kaptanı bi versin bana yaaaa

ellerine sağlık yarenaynasıl yetiştiriyosun eve gidip bide okadar yemeği ozamana acıkmıyomusunuz canım..ya sorma bende deli oldum hele cemileye tecavüz etti ya izlemek istemedim

günaydın dememişimgünaydın kızlarrrrrrrrr

HİNT MİTOLOJİSİNDE KADININ YARADILIŞI
Tanrı, yaprağın hafifliğini
ceylanın bakışını
güneş ışığının kıvancını
sisin gözyaşını aldı
rüzgarın kararsızlığını
tavşanın ürkekliğini buna ekledi
onların üzerine taşların sertliğini
balın tadını
kaplanın yırtıcılığını
ateşin yakıcılığını
kışın soğuğunu
saksağanın gevezeliğini
kumrunun sevgisini kattı
bütün bunları karıştırdı, eritti ve kadın yaptı
YARATTIĞI KADINI ,ERKEĞE ARMAĞAN ETTİ

HİNT MİTOLOJİSİNDE ERKEĞİN YARATILIŞI
Tanrı, kaplumbağanın yavaşlığını
boğanın bakışını
fırtına bulutlarının kasvetini
tilkinin kurnazlığını
boranın dehşetini aldı
sülüğün yapışkanlığını
kedinin yaramazlığını
hindinin kabarışını
gergedan derisinin sertliğini onlara ekledi
bunların üzerine ayının kabalığını
bukalemunun şıpsevdiliğini
sivrisineğin vızıltısını kattı ve erkeği yarattı

YARATTIĞI ERKEĞİ, ADAM ETSİN DİYE KADINA VERDİ

KADINLAR SEVİNMESİN, ERKEKLER ALINMASIN, HAYAL ÜRÜNÜDÜR ANCAK BİRAZ DA GERÇEK GİBİ :)))))

günaydın kızlar....

ay sormayın o sonunda eşim ne küfürler etti ne küfürler:26: ulen mete nerde kaldın diyo
okadar sinir olduki bidaha izlemicen bu diziyi dedi tabi o öle sansın

valla diyo bizim buralarda çekilseydi bu dizi yemin ederim gider döverdim o adamı diyo
...
........ haysiyetsiz adam...varya alıcaksın o adamı bağlıcaksın bi ağaca..salcaksın üzerine bütün sapık adamları ozman görsün tecavüz neymiş

ellerine sağlık yarenaynasıl yetiştiriyosun eve gidip bide okadar yemeği ozamana acıkmıyomusunuz canım..ya sorma bende deli oldum hele cemileye tecavüz etti ya izlemek istemedim

canım ben 5'te çıkıyorum ya işten zamanım oluyor kociş gelene kadar. bir de ben yemekleri genelde düdüklüde yapıyorum, süper hızlı oluyor alıştım artık koşuşturmaya. dün akşam dalmışım zaten kızlara 7'den sonra başladım yemeklere. dizi başladığında yemiş kaldırmıştık sofrayı da

Günaydın Kızlar
ne çok şey yazmışsınız hepsini okudum.. Çok yorgunum uykusuzum dün eşim ile görümcem işe gitti bende görevi eşimden devraldım hastaneye gittim taburcu edicez dediler çıkış işlemleri için koşuşturdum eşim yok görümce yok görümcemin eşi ile ben çıkışını tamamladık sonra görümcemin evi giriş kat diye oraya götürelim dedik yürüyemiyor bile. herkes gitti tek kaldım çorba yaptım yemek yaptım sütlaç istedi yaptım görümcemin evini topladım süpürge açtım kayınvalidemin durumu kötü zor kalkıyor kalktıktan sonra geri yatması çok zor kaç kere ağladı. birazda nazlı. bugün benim annem bakacak aklım hep orda nasıl olacak diye.

biz çok acıkıyoruz eve gidince hemen hazırlıyorum yiyoruz..dün hastayım diye eşim yaptı yemeğisofrayıda kaldırdı

ay canm yaa..çok geçmiş olsun , hepinize
iki dünür anlaşıyormu barii...
merak ettim kendi milletinden kimse yokmu bakabilecek...

maşallah sana gelinim olurmusun

ay canm yaa..çok geçmiş olsun , hepinize
iki dünür anlaşıyormu barii...
merak ettim kendi milletinden kimse yokmu bakabilecek...

Çok sık gelip gitmiyor annemler bize o kadarda sıkı fıkı değiller umarım bi sorun çıkmaz.

Kaynanamın akrabaları hep uzak. Kızına sadece bir gün izin verdiler eşime yarım gün izin verdiler aynı yerde çalışıyorlar çok lanet bi yer. Ben kendi annem ameliyat oldu diye izin alabildim. Sık sık gittiğimiz halası var eşimin. O da torununa bakıyor herkesin bi işi var yani. annemde kardeşimi okula göndermiş hazırlanıyormuş.

maşallah sana canım. ne güzel bakmışın kayınvalidene. Allah bozmasın aranızı. Annenle problem olmaz canım merak etme hiç. senin gibi merhametli bir evlat yetiştirdiğine göre annen de merhametlidir, hasta bir kadınla problem yaşamaz bence.

Akşamda bir sürü misafir geldi. diziyide izleyemedim bi 10 gün çekicem galiba.
3 makine çamaşır birikti hastaneden gelir gelmez hepimiz üstümüzü attık kirliye. Kaynanam çok titiz dün koltuğa oturmuyo üstünü değiştirmeden biraz dinlenmeside gerekiyordu gazete serdim altına sonra kıyafetlerini çıkardım tek tek poşete koydum yeni pijamalar giydirdim. Paraya bile dokunmaz el yıkama hastalığı var saatlerce yıkayabilir elini sıkılmadan.

Yarenaycım düğün zamanında biraz sıkıntılar olmuştu ama evlendikten sonra dünürler daha iyi anlaştılar gibi. Annem kendisi teklif etti dedi ben bakarım diye. Öyle olsa annem istemezdi galiba ya sık sık arıcam artık

kızlar canım çok sıkkın ya önümüzdeki hafta istanbul fuarı var ve eşiminde gitme durumu var 1 hafta sürecek fuarben tek başıma evde kalamamki1haftada kayınvaldemlerde kalmak istemiyorum ya 1 hafta çok uzun bi süre:95:ne yapıcam ben ya:18:

günaydın kızlar. funda yok mu bir arkadaşın gelip bir hafta senle kalabilcek? Ya da eşinin ailesinden bri gelse senle sizde kalsa?

günaydın kızlar. funda yok mu bir arkadaşın gelip bir hafta senle kalabilcek? Ya da eşinin ailesinden bri gelse senle sizde kalsa?

hiç sorma canımcım ya hiç arkadaşım yokki bitane var oda evli çocuğu oldu yeni ..eşimin akrabasından hiç kafa dengi kimse yok görümcem var onunda okulu var sabahın köründe kalkıp okula gidiyorayy çok zor bu gurbett:96:keşke gitmese

unuttum ya sormayı sen ne yaptın iş değişikliği yurtdışı falan diyodun ne oldu canım tam anlamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…