günaydın kızlarrrrr
dün akşam domatesli bulgur pilavımı yaptım, çok beğendi kocacııımmmbi de sevdi beni böyle güzel güzel, benim karım ne güzel yemekler yaparmış da, yemediklerimi yedirirmiş de diye
öyle bir geçer zaman ki'yi izledim sinir oldum sonunda, biri şu Ali kaptanı bi versin bana yaaaa
ellerine sağlık yarenaynasıl yetiştiriyosun eve gidip bide okadar yemeği ozamana acıkmıyomusunuz canım..ya sorma bende deli oldum hele cemileye tecavüz etti ya izlemek istemedim
funda 10 kere beğenmek isiyorum bunu
canım ben 5'te çıkıyorum ya işten zamanım oluyor kociş gelene kadar. bir de ben yemekleri genelde düdüklüde yapıyorum, süper hızlı oluyoralıştım artık koşuşturmaya. dün akşam dalmışım zaten kızlara 7'den sonra başladım yemeklere. dizi başladığında yemiş kaldırmıştık sofrayı da
Günaydın Kızlar
ne çok şey yazmışsınız hepsini okudum.. Çok yorgunum uykusuzum dün eşim ile görümcem işe gitti bende görevi eşimden devraldım hastaneye gittim taburcu edicez dediler çıkış işlemleri için koşuşturdum eşim yok görümce yok görümcemin eşi ile ben çıkışını tamamladık sonra görümcemin evi giriş kat diye oraya götürelim dedik yürüyemiyor bile. herkes gitti tek kaldım çorba yaptım yemek yaptım sütlaç istedi yaptım görümcemin evini topladım süpürge açtım kayınvalidemin durumu kötü zor kalkıyor kalktıktan sonra geri yatması çok zor kaç kere ağladı. birazda nazlı. bugün benim annem bakacak aklım hep orda nasıl olacak diye.
ay canm yaa..çok geçmiş olsun , hepinize
iki dünür anlaşıyormu barii...
merak ettim kendi milletinden kimse yokmu bakabilecek...
Günaydın Kızlar
ne çok şey yazmışsınız hepsini okudum.. Çok yorgunum uykusuzum dün eşim ile görümcem işe gitti bende görevi eşimden devraldım hastaneye gittim taburcu edicez dediler çıkış işlemleri için koşuşturdum eşim yok görümce yok görümcemin eşi ile ben çıkışını tamamladık sonra görümcemin evi giriş kat diye oraya götürelim dedik yürüyemiyor bile. herkes gitti tek kaldım çorba yaptım yemek yaptım sütlaç istedi yaptım görümcemin evini topladım süpürge açtım kayınvalidemin durumu kötü zor kalkıyor kalktıktan sonra geri yatması çok zor kaç kere ağladı. birazda nazlı. bugün benim annem bakacak aklım hep orda nasıl olacak diye.
günaydın kızlar. funda yok mu bir arkadaşın gelip bir hafta senle kalabilcek? Ya da eşinin ailesinden bri gelse senle sizde kalsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?