2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

eşinin aileside istanbulda değilmi...
kendi ailen nerdeydi canım..

bide kendi kuzenlerinden (okula gitmeyen) yokmıu kimse, onu çağırsan..

eşinin aileside istanbulda değilmi...
kendi ailen nerdeydi canım..

bide kendi kuzenlerinden (okula gitmeyen) yokmıu kimse, onu çağırsan..

ailem kayseride canımburda yalnızım ben kardeşim burdaydı öğretmendi tayinini istedi eş durumundan 2 ay önce gitti..sen olsan ne yapardın

unuttum ya sormayı sen ne yaptın iş değişikliği yurtdışı falan diyodun ne oldu canım tam anlamadık

Daha hiç bir şey net degil. Ama eşimin doktorasını orda yapması daha iyi olacak. Benim işim çok güzel çok memnunum. Ancak uzun süreli ayrılıkta ben burda o orda olmayacak. O yüzden benim de doktoramı oraya kaydırmak gibi bir düşünce var. Yaza kadar karar vermemiz gerekiyor.

Dün eve gittim biraz kötü oldum ya. Biz o evi o eşyaları alabilmek için ne kadar uğraşmıştık... Sonra yaz için araba almayı düşünüyorduk... Eğer y dışı olursa her şey askıda kalacak.

ailem kayseride canımburda yalnızım ben kardeşim burdaydı öğretmendi tayinini istedi eş durumundan 2 ay önce gitti..sen olsan ne yapardın

Eşim refakatçı olarak kaldı ilk kez ondan ayrı görümcemde yattım tek gece bile zorken 1 hafta çok olacak. Evde yalnız kalamayacağımdan görümcemde yattım eğerki evde yalnız kalabileceksen evinde kal

funda ben yerine olsam 1 hafta kısa bir süre nolacak evde kalmaktan diyip ya kendimi cesaretlendirip evimde kalırdım ya da çok korkuyorsam gidip 1 hafta kayınvalidemlerde kalırdım.

funda ben yerine olsam 1 hafta kısa bir süre nolacak evde kalmaktan diyip ya kendimi cesaretlendirip evimde kalırdım ya da çok korkuyorsam gidip 1 hafta kayınvalidemlerde kalırdım.

1 hafta idare ediyim dimi canım evde çok sıkılırım canım ya kayınvaldem iyi anlayışlı biri ama insanın kendi evi gibi olmuyo..eşimde gitmeyi çok istiyor kırmayım dimi

1 hafta idare ediyim dimi canım evde çok sıkılırım canım ya kayınvaldem iyi anlayışlı biri ama insanın kendi evi gibi olmuyo..eşimde gitmeyi çok istiyor kırmayım dimi

kesinlikle böyle bir konu için eşini geri çevirme. Kayınvalidenle de kalırken dikkatli olursun bir şeycik olmaz.

en doğru ve en güzel kararı ikiniz verebilirsiniz canım geleceğiniz söz konusu..oturun eşinle artı ve eksilerini konuşun ona göre bi karar verin..EŞİN ne iş yapıyordu canım..bide düzeniniz tamamen bozulacak zor bi durum

1 hafta boyunca hiç gitmemezlik yapma tabiki...akşam oturmaya 2 kere git akşam oturmaya gecede orda kal...sonraki günlerde evinde kal...
Demesinler sonra 1 hafta yalnız kaldı da gelmedi...hem eşin de rahat olur..ama dediğim gibi mesela bi çarşamba git kal..bi cum git kal..geri günlerde evinde ol..işte bitti bile 1 hafta :)))

ben olsam kesin böle yapardım :)))

korkmuyorsan evinde kal canım....
Ailesiyle anlaşamıyomusun nedenistemiyosun...

kesinlikle böyle bir konu için eşini geri çevirme. Kayınvalidenle de kalırken dikkatli olursun bir şeycik olmaz.

zuzucum anlaşabiliyorum sorun yok görümcem çok sinir bozucu yaşı küçük tam ergenlik zamanları insanı deli ediyo

1 hafta sabrediyim haklısın sirken:106:eşimi çok özlüycem ama

yalnız uyuyabilsem hiç gitmem canım korkuyorum:78:

yalnız uyuyabilsem hiç gitmem canım korkuyorum:78:

1 gece dene belkim korkmazsın..gece lambanız yokmu..benim akşamda gecede açık olur gece lambası

Benim öle bi ihtimalim olsa ben kalırdım yaa...zaten kaynana üstte..bi yatmaya inerdim...

Hoş eminimki kendi annemde kayınvalidemde illa yalnız kalma diye ısrar ederdi..heleki kendi annem uff çok korkar

bende esimle hic ayri kamak istemiyorum. bizimde yazin ayri olucak hafta falan ben annemlerin yazligina gidicem oda antalya ya yigenini almaya gidecekler ins. cocugu verirlerde.

:44: Nasıı yanii, anlamadım

kaynim esinden bosanmis sene falan oluyor cocugu hic göstermiyorlar arada hic bir sebep yokkene mahkemede görme hakki var kagitta yaziyor temmuz itibari ile görebilir hafta diye ama bunlar temmuz oldugunu cocugu alip götürüyorlar, 1,5 sene önce yazin gittigin de de 3 gün göstermisler ondansonra cocuk hasta oldu demisler göstermemisler. simdi tekrardan dava acildi temmuzda avukat pedalog ve babasi ile almaya gidecekler cocugu benim esimde kardesiyle beraber gitmek istiyor bakalim ins. sorunsuz görürler cocugu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…