eşinin aileside istanbulda değilmi...
kendi ailen nerdeydi canım..
bide kendi kuzenlerinden (okula gitmeyen) yokmıu kimse, onu çağırsan..
unuttum ya sormayı sen ne yaptın iş değişikliği yurtdışı falan diyodun ne oldu canım tam anlamadık
ailem kayseride canımburda yalnızım ben kardeşim burdaydı öğretmendi tayinini istedi eş durumundan 2 ay önce gitti..sen olsan ne yapardın
ailem kayseride canımburda yalnızım ben kardeşim burdaydı öğretmendi tayinini istedi eş durumundan 2 ay önce gitti..sen olsan ne yapardın
funda ben yerine olsam 1 hafta kısa bir süre nolacak evde kalmaktan diyip ya kendimi cesaretlendirip evimde kalırdım ya da çok korkuyorsam gidip 1 hafta kayınvalidemlerde kalırdım.
1 hafta idare ediyim dimi canım evde çok sıkılırım canım ya kayınvaldem iyi anlayışlı biri ama insanın kendi evi gibi olmuyo..eşimde gitmeyi çok istiyor kırmayım dimi
Daha hiç bir şey net degil. Ama eşimin doktorasını orda yapması daha iyi olacak. Benim işim çok güzel çok memnunum. Ancak uzun süreli ayrılıkta ben burda o orda olmayacak. O yüzden benim de doktoramı oraya kaydırmak gibi bir düşünce var. Yaza kadar karar vermemiz gerekiyor.
Dün eve gittim biraz kötü oldum ya. Biz o evi o eşyaları alabilmek için ne kadar uğraşmıştık... Sonra yaz için araba almayı düşünüyorduk... Eğer y dışı olursa her şey askıda kalacak.
1 hafta idare ediyim dimi canım evde çok sıkılırım canım ya kayınvaldem iyi anlayışlı biri ama insanın kendi evi gibi olmuyo..eşimde gitmeyi çok istiyor kırmayım dimi
korkmuyorsan evinde kal canım....
Ailesiyle anlaşamıyomusun nedenistemiyosun...
kesinlikle böyle bir konu için eşini geri çevirme. Kayınvalidenle de kalırken dikkatli olursun bir şeycik olmaz.
en doğru ve en güzel kararı ikiniz verebilirsiniz canım geleceğiniz söz konusu..oturun eşinle artı ve eksilerini konuşun ona göre bi karar verin..EŞİN ne iş yapıyordu canım..bide düzeniniz tamamen bozulacak zor bi durum
1 hafta boyunca hiç gitmemezlik yapma tabiki...akşam oturmaya 2 kere git akşam oturmaya gecede orda kal...sonraki günlerde evinde kal...
Demesinler sonra 1 hafta yalnız kaldı da gelmedi...hem eşin de rahat olur..ama dediğim gibi mesela bi çarşamba git kal..bi cum git kal..geri günlerde evinde ol..işte bitti bile 1 hafta :)))
ben olsam kesin böle yapardım :)))
araştırma görevlisi cnm
yalnız uyuyabilsem hiç gitmem canım korkuyorum:78:
bende esimle hic ayri kamak istemiyorum. Bizimde yazin ayri olucak hafta falan ben annemlerin yazligina gidicem oda antalya ya yigenini almaya gidecekler ins. Cocugu verirlerde.
:44: Nasıı yanii, anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?