2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende esimle hic ayri kamak istemiyorum. bizimde yazin ayri olucak hafta falan ben annemlerin yazligina gidicem oda antalya ya yigenini almaya gidecekler ins. cocugu verirlerde.

bu arada toplu alıntı yapmayı öğrendim
varkız lambamız ışığı ayarlanabilenler varya onlardankuzum tırsıyom ya denerim ama yinde kayınvaldem izin vermez sanırımçok vesvesedir kendisi aklı bende kalır

sinem sende orda yalnızsın kimsen yokya ondan eşine aşırı düşkünsün bende öyle eşim benim herşeyim

Anladım sinem,kötüymüş o tabii kardeşinin yanında olmak istemese çok normal..yazık olmuş, üzüldüm...insan evladını görmemesi çok kötü

Funda nasıl yaptın toplu alıntı...
Alıntı yap ı tıklayıp, kopyala yapıştır mı yapıyosun...

yok becanım alıntı yapın yanında bişey varya oraya tıklıyorum işaretliyo kimlerden alıntı yapacaksan onlarınkine tıkla sonra cevap ver de anlatabildimmi acaba

yok becanım alıntı yapın yanında bişey varya oraya tıklıyorum işaretliyo kimlerden alıntı yapacaksan onlarınkine tıkla sonra cevap ver de anlatabildimmi acaba

heee anladım kıss bende hep diğerlerinin ki normal alıntı oluyo bendeki bi garip diyodum Mersii:82:

Ben cevap yazdığımız yerde..varya alıntı yap ordan yapıyodum ama kimden yaptığımın ismi çıkmıyodu

rica ederim kuşumbende toplu alıntı yapamıyodum hepsine ayrı ayrı açıyodum oda sayfa kirliliği oluyodu

selam kızlar nasılsınız... arada geliyorum buraya ama son zamanlarda pek yazamadım...

offf patron yanımdaydı yeni gitti. bir sürü çalışma yap,mail at falan...

süperr napıyon? hoşgeldin. nasıl gidiyor iş görüşmeleri???

ben bugün su konusunda çok yavaşladım. bir şişem bitti ve 3 bardak içtim. öğleden sonra hızlanmam lazım. 5'e kadar en az 2 lt. bitmeli

ama dün ben hiç su içmedim ya...akşam çay yaptım hepsini ben içtim belki 4-5 kupa çay
ay dedim noluyo bana yeter artık

ama dün ben hiç su içmedim ya...akşam çay yaptım hepsini ben içtim belki 4-5 kupa çay
ay dedim noluyo bana yeter artık

bizde eşim sever çayı. akşamları da o demler hep. ben de ona eşlik etmek için bir bardak içerim o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…