1 gece dene belkim korkmazsın..gece lambanız yokmu..benim akşamda gecede açık olur gece lambası
Benim öle bi ihtimalim olsa ben kalırdım yaa...zaten kaynana üstte..bi yatmaya inerdim...
Hoş eminimki kendi annemde kayınvalidemde illa yalnız kalma diye ısrar ederdi..heleki kendi annem uff çok korkar
bende esimle hic ayri kamak istemiyorum. bizimde yazin ayri olucak hafta falan ben annemlerin yazligina gidicem oda antalya ya yigenini almaya gidecekler ins. cocugu verirlerde.
Anladım sinem,kötüymüş o tabii kardeşinin yanında olmak istemese çok normal..yazık olmuş, üzüldüm...insan evladını görmemesi çok kötü
Funda nasıl yaptın toplu alıntı...
Alıntı yap ı tıklayıp, kopyala yapıştır mı yapıyosun...
yok becanım alıntı yapın yanında bişey varya oraya tıklıyorum işaretliyo kimlerden alıntı yapacaksan onlarınkine tıkla sonra cevap ver de anlatabildimmi acaba
anladım sinem,kötüymüş o tabii kardeşinin yanında olmak istemese çok normal..yazık olmuş, üzüldüm...insan evladını görmemesi çok kötü
Funda nasıl yaptın toplu alıntı...
Alıntı yap ı tıklayıp, kopyala yapıştır mı yapıyosun...
heee anladım kıss bende hep diğerlerinin ki normal alıntı oluyo bendeki bi garip diyodumMersii:82:
Ben cevap yazdığımız yerde..varya alıntı yap ordan yapıyodum ama kimden yaptığımın ismi çıkmıyodu
selam kızlar nasılsınız... arada geliyorum buraya ama son zamanlarda pek yazamadım...
ama dün ben hiç su içmedim ya...akşam çay yaptım hepsini ben içtim belki 4-5 kupa çay
ay dedim noluyo bana yeter artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?