2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ama dün ben hiç su içmedim ya...akşam çay yaptım hepsini ben içtim belki 4-5 kupa çay
Ay dedim noluyo bana yeter artık

o sayılmaz su içiceksinay ben hiç çay içemem eşim bayılır bir demliği içer nerdeysebende ona eşlik etmek amacıyla 1 bardak anca

tamm içerim birazdan , şuan sıusamadım..bide şişem boş zor geliyo şimdi kalkmak :))

valla biz severiz çayı
gündüz pek içmem ama akşam yemeklerden sonra illakii, olmazsa olmazımız
çay içmeince sanki dilim damağıma yapışıyor çok susuyorum anca çay kesiyo beni

keşke bende sevsem en azından kocişe zorla çay yapmış olmamben sevmediğim için yapmak zoruma gidiyo :76:

zuzucum su içmek için susamayı beklersen alışamazsın. ben gözümün önüne koyuyorum şişeyi, gördükçe içiyorum. bir de susayınca çay yerine su iç akşamları. arayı kapatırsın işte.

ayşe ve nektar anca teşrif ettiler
yenimi kalktınız

...

aa funda valla severek yaparım hatta erken gidersem milföy çubuklarından yapıcam çay olana kadar, kociş sevindirik olur...
bide böle bişey var, eşim çayın yanında mutlaka bişeylerde atıştırcak, çerez olur bisküvi olur kek kurabiye..ne varsa evde

daha 9 aydır hiç sadece çy götürmedim önüne...illa bişeyler olcak,,,
hiç üşenmez gider alır gelir :))

yok canım akşam için sölediğini yapamam çünkü öyle yaparsam sadece karnım şişer susuzluğum gitmezki ... 1 bardak bile olsa mutlaka çayımı içicem

ama şimdi kalkıyorum tamm..üff gideyim de doldurayım bari

daha 9 aydır hiç sadece çy götürmedim önüne...illa bişeyler olcak,,,
hiç üşenmez gider alır gelir :))

bizimki kek pasta türü yemez cips çerez olmassa olmazı yanında onları yerbende yiyodum sonra baktım cildim bozuluyo yemiyorum ben arada diyorumki gıcıklığa bitane versene diyorum

bende temizlik yaptim hava cok sicak valla terden öldüm simdi biraz dinlenim dedim yesil cay iciyorum sonrada mutfak dolaplarini dökücem vesilicem.

bizimki kek pasta türü yemez cips çerez olmassa olmazı yanında onları yerbende yiyodum sonra baktım cildim bozuluyo yemiyorum ben arada diyorumki gıcıklığa bitane versene diyorum

benimki seçmez hiç, çayın yanında ne verirsen ver fark etmez. ben cips ve çerez delisiyim. sanırım aldığım kilolar da bu yüzden. bekarken de çok yerdim ama o zaman daha hareketliydim. şimdi ancak ev işi yapıyorum

alıştınız mı evliliğe ben hale alışmaya çalışıyorum

ben çok çabuk alıştım sanki ya. kendimden beklemezdim bu kadarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…