çok geçmiş olsun tekrar Elfim :)))Günaydın Kızlar
ne çok şey yazmışsınız hepsini okudum.. Çok yorgunum uykusuzum dün eşim ile görümcem işe gitti bende görevi eşimden devraldım hastaneye gittim taburcu edicez dediler çıkış işlemleri için koşuşturdum eşim yok görümce yok görümcemin eşi ile ben çıkışını tamamladık sonra görümcemin evi giriş kat diye oraya götürelim dedik yürüyemiyor bile. herkes gitti tek kaldım çorba yaptım yemek yaptım sütlaç istedi yaptım görümcemin evini topladım süpürge açtım kayınvalidemin durumu kötü zor kalkıyor kalktıktan sonra geri yatması çok zor kaç kere ağladı. birazda nazlı. bugün benim annem bakacak aklım hep orda nasıl olacak diye.
hayırlısı olsun hakkınızda sirkencubin :)))Daha hiç bir şey net degil. Ama eşimin doktorasını orda yapması daha iyi olacak. Benim işim çok güzel çok memnunum. Ancak uzun süreli ayrılıkta ben burda o orda olmayacak. O yüzden benim de doktoramı oraya kaydırmak gibi bir düşünce var. Yaza kadar karar vermemiz gerekiyor.
Dün eve gittim biraz kötü oldum ya. Biz o evi o eşyaları alabilmek için ne kadar uğraşmıştık... Sonra yaz için araba almayı düşünüyorduk... Eğer y dışı olursa her şey askıda kalacak.
ayşe ve nektar anca teşrif ettiler
yenimi kalktınız
...
aa funda valla severek yaparımhatta erken gidersem milföy çubuklarından yapıcam çay olana kadar, kociş sevindirik olur...
bide böle bişey var, eşim çayın yanında mutlaka bişeylerde atıştırcak, çerez olur bisküvi olur kek kurabiye..ne varsa evde
benimki seçmez hiç, çayın yanında ne verirsen ver fark etmez. Ben cips ve çerez delisiyim. Sanırım aldığım kilolar da bu yüzden. Bekarken de çok yerdim ama o zaman daha hareketliydim. şimdi ancak ev işi yapıyorum
Ben çok çabuk alıştım sanki ya. Kendimden beklemezdim bu kadarını
kizlarrr evde yas pasta denediniz mi hicc ??????????ß
kizlarrr evde yas pasta denediniz mi hicc ??????????ß
ben de geçen sevdicekler gününde kalp şeklinde yaş pasta yapmıştım eşime (o zaman nişanlımdıkizlarrr evde yas pasta denediniz mi hicc ??????????ß
akşama ne yemeğiniz var kızlar.....
evet denedim köstebe pasta çok lezzetli oluyor
benim bulgur pilavım ve biraz türlüm kaldı. akşama pazı yapcam. artık kociş hangisini seçerse
d.ö. Den mi yaptın...
Yoksa tamamen kendi elinlemi :)))
kalpli yapp kalpliiiiii:81::81::81:
üzerinide çilekle süslersin...kıımıcı kıımıcıı
dr. ötkerin köstebek pastasını bir ara çok yapardım bennevet denedim köstebe pasta çok lezzetli oluyor
bende dün bezelye yedim...
akşamda ay burnuma bi pırasa yemeği koktuki sormayın..bide limonlu :)))
ay ne alaka, ben ki pırasadan öğğ derim:44:
şimdi hamile demeyin değilim çünkünisan 5 de oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?