2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bak ama nektar zuzu böyle yazmış önce yanlış anladım sonra anlayınca çok güldüm
Dr ötkerinki nasıl oluyo hiç denemedim ben

şirineler sizi

dr. ö. çok daha kolay oluyo canım, dene istersen

sinemcim kolay gelsin canım :)))
benim de markete gidip gelmem lazım ama üşeniyorumm, hava da soğuk

kızlar ya şaka gibi valla 2 ay sonra 1 yılımızı doldurcaz. zaman ne kadar çabuk geçiyorrrr

düşününce birden çok heyecan yaptım ya

kızlar ya şaka gibi valla 2 ay sonra 1 yılımızı doldurcaz. zaman ne kadar çabuk geçiyorrrr

düşününce birden çok heyecan yaptım ya

Ben şimdiden düşünüyorum acaba o güne ne yapsam diye. eşim bana çok beğendiğim swatch un bi saati var onu alacak ben daha ne alacağımı bilmiyorum hediyeden ziyade o gün için neler yapsam

şirineler sizi

Dr. ö. çok daha kolay oluyo canım, dene istersen

Sinemcim kolay gelsin canım :)))
benim de markete gidip gelmem lazım ama üşeniyorumm, hava da soğuk

kızlar ya şaka gibi valla 2 ay sonra 1 yılımızı doldurcaz. Zaman ne kadar çabuk geçiyorrrr

Düşününce birden çok heyecan yaptım ya

ayyy bizede 3 ay varşaka maka 1 yıllık evli olcazinşallah hepimizin evlilikleri bir ömür sürer
Tamam nektar bi deneyim

Nektarcım yorgunum ya gözüme zor geldi sanırım :))

kıyamam bu aralar kayınvalidenin nazı sana neler yaptıracak bakalım ilk günden sütlaç felan

sabah kayınpederim telefon etti, eşime diyo ki Nigarı işe giderken bize bırak kalsın 2 gün
eşimsiz gitmek istemiyorum yaa cuma gitcem artık napim eşim de iş çıkışı gelicek yanıma..gece de kalıcaz, cumartesi de orda off
şu işten çıkma durumum nasıl denk geldi, şimdi diycekler evde oturuyo buraya gelmiyo

Ay evet tam üstüne gelmiş gitmesende olmazki olsun git yardıma ihtiyaçları vardır eşininde hoşuna gider

Nigarcım çok kötü denk gelmiş valla gitmezsen artık burnundan gelir neyse git bi kaç gün idare et kafanada takma bak eşim giderse ben 1 hafta kalıcam

Nigar kötü denk gelmiş neyse bir iki gün idare et canım kafanada takmaeşim fuara giderse ben 1 hafta kalıcam

Ben şimdiden düşünüyorum acaba o güne ne yapsam diye. eşim bana çok beğendiğim swatch un bi saati var onu alacak ben daha ne alacağımı bilmiyorum hediyeden ziyade o gün için neler yapsam

ben de elbise bakmaya başladım şimdiden. şöyle beyaz, uzun bir elbise istiyorum. yeniden gelin gibi hissedeyim kendimi. kociş hediye olarak bana ne alır bilmiyorum ama o bu aralar sipariş verip duruyor, 5+1 ses sistemi istiyormuş. lcd tvyi aldık ses sistemi lazımmış film keyfimiz için. her film izleyişimizde söylüyor. sanki apartmanda ne kadar açabilecekse sesi artık. benim hediyem belli yani. bakalım kociş ne alacak??? bir de kaç gündür bana İzmir'de Kordon boyunda bir akşam yemeği güzel olmaz mı diyip duruyor. umarım biletleri alıp gelmez eve

valla nektarcım gitmesen kesin söylenir laf. hiç hoş olmaz yani. gerçekten senin için ters zamana gelmiş işten ayrılman. ama bir de şu taraftan bak, kayınvalidenlerin gözüne girebilirsin bu zamanda. çünkü insanlar zor durumlarda kendilerine yardım edenleri hep ayrı tutarlar canım.

Ay evet tam üstüne gelmiş gitmesende olmazki olsun git yardıma ihtiyaçları vardır eşininde hoşuna gider

Nigarcım çok kötü denk gelmiş valla gitmezsen artık burnundan gelir neyse git bi kaç gün idare et kafanada takma bak eşim giderse ben 1 hafta kalıcam
evet kızlar bir şekilde idare edicem artık, eşim için
funda, okudum sabah.. 1 hafta kalma canım, bir-iki gün kal kayınvalidende, evinde kal bence de korkmuyosan çok :44:
ay beyaz elbise olayı süpermiş canım yaa, çok güzel bir fikir

onlar benim gözüme girmeye çalışıyolar, düğün sonrası okadar ağladım üzüldüm
şimdi el üstünde tutuyolar ama işte insan bir defa kırılınca eskisi gibi olamıyo.. eşim için herşey :)) eşim için hiç bişi olmamış gibi davranıyorum herkese.. cuma da eşim için gidicem artık napim o üzülmesin eşim aramadan ben arıyorum her gün anne nasıl oldun diye

Yarenay benimde aklımda beyaz elbise var :) hatta gelinliğim olsaydı onu giyerdim yine aynı şarkıda dans . güzel bi yemek

ayy iyice kafam karıştı 7 gün gözümde büyüyo ya inşallah gitmez:26:ayarlıycam bi şeklde korkmazsam dediğin gibi evde yatarım
Cidden beyaz elbise fikri harika evlilik yıldönümümüzde beyaz bir elbisede ben alıyımaffin sana yarenay:81:

kızlar, ben gidip mutfağımı toparlasam
sonra da mutfak dolaplarını silsem
sonra da ne pişireceğime karar versem
süper olucak

yalancı perde pilavı mı yapsam napsam, birde zeytin yağlı pirinçli havuç yemeği :44:

kolay gelsin size, gelirim sonra

Yarenay benimde aklımda beyaz elbise var :) hatta gelinliğim olsaydı onu giyerdim yine aynı şarkıda dans . güzel bi yemek

senin gelinliğin nerde ki elfim??? benim gelinliğim de annemlerin evinde yani İzmir'de.

oh oh maşallahh nektarcım. ya benim dolaplarım da gözümün içine bakıyorlar ama bir türlü bakamıyorum onlara ben. bu hafta sonu baksam iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…