2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yarenaycım ben bilerek satın almadım üzerimde diktirdim ama kiraladım sonra geri verdim.

Of yaa bi arkadaşım geldi iki saat oturdu gitti üstünede patrondan azar işittik

bugün gerçekten herkes çok çalışmış anlaşılan ben de geldim eve kahvemi içtim master chefi izliyorum. birazdan bulaşıkları yerleştirip yemeği yapmaya başlıcam.

selam ben geldimm

ayy cok yoruldum kizlar dolaplari sildim mutfagin ama yorgunluktan ölüyorum simdi dus aldim uzanim biraz kocis gelmeden

Kızlar kızlar yine döktürmüşsünüz gündüz girdim ama sadece o sayfayı okuyup çıktım. Bugün çarş. eşimin izin günü ya gezdik bugün. Tabi felaaaaket bi yağmur vardı bu havada nasıl gezeceksek!! Alışveriş merkezine gittik eşime bişeyler aldık akşama kayınvalidem balık almış oraya yemeğe yetişcez diye bana bişey bakamadık. Yemekten sonra tekrar bu sefer başka bi alışveriş merkezine çıktık. Üffff hiçbişey bulamadım yaaa, bi üstüme oturan kot yokkkk. Çanta ve babet aldım kot kaldı yine. Yarın çeker koyarım cicilerimi )

Fundacım bence de kalabilirsen evinde kal çoğu zaman zuzumun dediği en mantıklısı. Zaten bi gün kalsan alışırsın ama baktın olmuyor kayınvalidenlerde kalırsın o zaman:26:.

Yarın öğleden sonra görüşürüz artık, eşimi işe yollar öyle girerim öpüldünüz iyi gecelerrr.

güle güle kullan canım cicileriniresimlerini bekliyoruz ttatlımcanım bakalım artık duruma göre ayarlayacağım inşallah eşim gitmez

heyoo millett
günaydııınnnn

yine yine yine yinee zor kalktım yatakten..Allah'ıma yalvarıyorum pazar günü öyle uyuyumki doyayım uykuya sabahın köründe kalkmayım

ama yinede iyiyim

Hıhh alın işte sabah sabah su içeyim hadi dedim...
Karnım ağrıdı wc ye gidiyorum

Ben yine öğleden sonra yarım lt ye talibim

zuzucum başlarda biraz rahatsız ediyor ama alışıyorsun zamanla. pes etme devam et

ben 2 bardak suyumu içtimşişkinliğimde gittibu aralar yüzüme hiç makyaj yapmadan gidiyorum işe cildim tam istediğim gibi olana kadar makyaj yok

Ay yarenay valla sabah su içince hemen wc ye çıkıyorum yaa
....

Funda ben herzaman makyaj yapmam, arada bir erken kalkarsam
Canım isterse, yüzüm solgunsa falan...

Hoş günlük makyajımda far rimel
bazende allık

parlatıcı çoğunlukla sürerim makyaj yapmasam bile, çünkü dudaklarım kuruyunca yalıyorum bu seferde çatlıyo, onun için sürerim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…