- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
merhabalar canım :) bebişimiz iyi teyzesi teşekkürler... kızımız gelicek kısmetse... EZGİ ismi demerhaba ezgim. bebiş nasıl? cinsiyet? isim?
bugün gerçekten herkes çok çalışmış anlaşılanBen de geldim eve kahvemi içtim master chefi izliyorum. Birazdan bulaşıkları yerleştirip yemeği yapmaya başlıcam.
Nispetmi yapıyosun üleennn
Kızlar kızlar yine döktürmüşsünüz gündüz girdim ama sadece o sayfayı okuyup çıktım. Bugün çarş. eşimin izin günü ya gezdik bugün. Tabi felaaaaket bi yağmur vardı bu havada nasıl gezeceksek!!Alışveriş merkezine gittik eşime bişeyler aldık akşama kayınvalidem balık almış oraya yemeğe yetişcez diye bana bişey bakamadık. Yemekten sonra tekrar bu sefer başka bi alışveriş merkezine çıktık. Üffff hiçbişey bulamadım yaaa, bi üstüme oturan kot yokkkk . Çanta ve babet aldım kot kaldı yine. Yarın çeker koyarım cicilerimi )
Fundacım bence de kalabilirsen evinde kal çoğu zaman zuzumun dediği en mantıklısı. Zaten bi gün kalsan alışırsın ama baktın olmuyor kayınvalidenlerde kalırsın o zaman:26:.
Yarın öğleden sonra görüşürüz artık, eşimi işe yollar öyle girerim öpüldünüz iyi gecelerrr.
günydıııııııııııııııınnnnnnnn
günaydınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?