ben işe giderken hergün mutlaka fondoten allık ruj sürmeden gitmezdim..ama artık yok yapmıycamay yarenay valla sabah su içince hemen wc ye çıkıyorum yaa
....
Funda ben herzaman makyaj yapmam, arada bir erken kalkarsam
Canım isterse, yüzüm solgunsa falan...
Hoş günlük makyajımda far rimel
bazende allık
parlatıcı çoğunlukla sürerim makyaj yapmasam bile, çünkü dudaklarım kuruyunca yalıyorum bu seferde çatlıyo, onun için sürerim:18:
ben işe giderken hergün mutlaka fondoten allık ruj sürmeden gitmezdim..ama artık yok yapmıycamen azından düzelene kadar sadece çene bölgemde var sanki oraya yuva yaptı sivilceler
yok yaa..öle hergün fondoten mondoten asla sürmem..bu yaşta cildimi mahvedemem
Ancaa düğün olcakta sürcem hatta bişey diyimmi...düğüne giderkende bazen sadece pudra sürüyorum..fondoten sürmeyi sevmiyorum nedense
yok yaa..öle hergün fondoten mondoten asla sürmem..bu yaşta cildimi mahvedemem
Ancaa düğün olcakta sürcem hatta bişey diyimmi...düğüne giderkende bazen sadece pudra sürüyorum..fondoten sürmeyi sevmiyorum nedense
Açım yavru kuş
ahh bebisim kahvaltini yaptin mi öglene daha var.. :26:
canım 8 olmadan yapıyorum kahvaltı..
Kahvaltı da şu 1 bardak çay 1 dilim ekmek
az yiyormussun insan acikiyor bende calisirken öyleydim cekmecemde hep biskivü bulundururdum. yemege kadar ufak ufak atistirirdim.
bende de şöyle bir durum var; eğer güne çok yiyerek başlıyorsam sıkı bir kahvaltıyla gün boyunca açlığım gitmiyor, sürekli bir şeyler atıştırıyorum. Ama güne daha hafif başladıysam acıkmıyorum sadece yemiş olmak için yiyorum.
He bide kızlar kayısı yağı bana hiç yaramadı daha çok sivilcem oldu.Yağlı cikde yağ sürersem olacağı bu Annem kız kardeşlerim çok memnunlar bana yaramadı. Erkek kardeşimde sürmüş onunda cildi yağlı onunda sivilcesi çoğalmış
Gül suyu alıcam onunla silicem yüzümü bide limonla temizlicem
az yiyormussun insan acikiyor bende calisirken öyleydim cekmecemde hep biskivü bulundururdum. Yemege kadar ufak ufak atistirirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?