2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben işe giderken hergün mutlaka fondoten allık ruj sürmeden gitmezdim..ama artık yok yapmıycamen azından düzelene kadar sadece çene bölgemde var sanki oraya yuva yaptı sivilceler

ben işe giderken hergün mutlaka fondoten allık ruj sürmeden gitmezdim..ama artık yok yapmıycamen azından düzelene kadar sadece çene bölgemde var sanki oraya yuva yaptı sivilceler

yok yaa..öle hergün fondoten mondoten asla sürmem..bu yaşta cildimi mahvedemem
Ancaa düğün olcakta sürcem hatta bişey diyimmi...düğüne giderkende bazen sadece pudra sürüyorum..fondoten sürmeyi sevmiyorum nedense

Bende allıksız ruh gibi oluyorum ben bi allık bide hafiften mavi yada yeşil göz kalemi çekiyorum gözüme. Evlenmeden önce far rimel rujda kullanırdım şimdi haftasonları kullanıyorum. Far sürmeden rimel sürmekte güzel oluyor da akşam temizlemeye üşeniyorum. Gerçi makyaj temizleme mendilim bitti pazartesi görümcemde kaldım bebeğin ıslak mendilinden verdi o kadar güzel temizledi ki. Çünkü içinde katkılı kokulu bişey yok bende dün 4 lü paket olarak aldım rimelde sürücem rahatça

ELFFİİİ BEN ONU ÇOĞUNLUKLA YAPARIM :)) SADECE RİMEL GERÇEKTEN GÜZEL OLUYOR..HELEKİ KİRPİKLERİN UZUNSA

BEN MAKYAJ TEMZ.MENDİLİNİ BEĞENMEDİM YA..HEMEN KURUYOR..BENDE ISLAK MENDİLLE HEM DAHA ÇABUK HEMDE DAHA KOLAY TEMİZLİYORUM...

sürme canım zaten en mantıklısı sürmemek ama işte ben bi ikitane sivilce olsa gözüme hoş görünmüyo hemen kapatmak için sürüyodum oda gözenekler tıkanıyo daha çok sivilce oluşuyo

ben disari ciksam hep fondeten allik ruj kalem ve rimel sürmeden cikmam valla

kötü aslinda ama cildimi temizliyorum haftada 2 kez peeling yaparim benimde hep sivilce cikiyor du genelde dogm.kontrl hapi kullandiktan sonra cildim düzeldi simdi biraktim yine cikiyor arada.

Bende geçenlerde peeling kremi aldım...bide vucud fırçası alıcam...
Kaşlarımı aldırdığım bi kadın var...güzellik salonu gibi biyer...
Orda gördüm aldım..
Hafta 2 kere mi dedi3 mü ne:44: Onu burnuna sür banyodan sonra...fırçala iyice dedi...
Onunda varmış öyle kaybolmuş....

He bide kızlar kayısı yağı bana hiç yaramadı daha çok sivilcem oldu.Yağlı cikde yağ sürersem olacağı bu Annem kız kardeşlerim çok memnunlar bana yaramadı. Erkek kardeşimde sürmüş onunda cildi yağlı onunda sivilcesi çoğalmış

Gül suyu alıcam onunla silicem yüzümü bide limonla temizlicem

günaydın kızlar. Ben geldim. Sabah biraz yoğun başladı ama şimdi sakin geçiyor gün. Geçmişi okuyamadım daha.

Bu arada akşam stickerımın fotografını çektim profilime ekledim evim bölümüne. Bakabilirsiniz

maskeler yüz temizleme jelleri kimyasal madde içerdiği için cilde hiç iyi gelmiyor zararlı ..en güzeli cildi içerden temizlemek bol yeşillik yemek meyve yemek bol su içmek cildi güzel olan bayanların sırrı bence bu

az yiyormussun insan acikiyor bende calisirken öyleydim cekmecemde hep biskivü bulundururdum. yemege kadar ufak ufak atistirirdim.

bende de şöyle bir durum var; eğer güne çok yiyerek başlıyorsam sıkı bir kahvaltıyla gün boyunca açlığım gitmiyor, sürekli bir şeyler atıştırıyorum. Ama güne daha hafif başladıysam acıkmıyorum sadece yemiş olmak için yiyorum.

ay kizlar bugün burada hava 26 derece baya bir sicak bende biraz yürüyüs yapicam.

yarin büyük bir eglence parkina gidiyoruz. Luna park baya bir büyükmüs

benim esim cok merakli böyle luna parklara falan :)

Aynen benimde öyle. Çok güzel bi kahvaltı yaptım öğlene kadar acıkmam dedim şimdiden biraz acıktım azıcık atıştırsaydım aç olmazdım şimdi.

BEN GÜLSUYU VE BEBE PUDRASYILA MASKE YAPIYODUM ÖNCEDEN...

YADA LİMON +PUDRA

PUDRA CİLDİ YUMUŞLATIYOR, GÜLSUYU TEMİZLİYOR, LİMONDA SİVİLCELERİ KURUTUYOR
AMA BIRAKTIM ARTIK MASKE FALAN UĞRAŞMIYOM..ZATEN ÇOK ŞÜKÜR ESKİSİ GİB YOKARADA ÇIKIYOR :))

BEKARKEN BİSÜRÜ MASKE YAPIYODUM UNUTTUM Bİ ÇOĞUNU..HEE BİDE KİL MASKESİDE YAPARDIM

az yiyormussun insan acikiyor bende calisirken öyleydim cekmecemde hep biskivü bulundururdum. Yemege kadar ufak ufak atistirirdim.

normalde benimde atıştırmalıklarım olur da ..bitceği tutmuş...
Dolabımızda bitek zeytin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…