2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok ter bi miden var

Yarenayyy nerdesin kıss.....

Ay arsede giremiyor...
Hele ajikal iiice unuttu

Hanımlar benim biraz ders çalışmam lazım. hiç istek de yok :s Ama zorunluyum ayın 17 sinde seminer var :s 14ünde de görümcem evleniyor :S Bu iki haftada bitirmem lazım. Beni motive edin nooooluurrrr

Sinemmm zeytin de kalmamış kıss :)))
neyse son 25dk..şeker attım ağzıma onla oyalayım ağzımı :)))

hanımlar benim biraz ders çalışmam lazım. Hiç istek de yok :s ama zorunluyum ayın 17 sinde seminer var :s 14ünde de görümcem evleniyor :s bu iki haftada bitirmem lazım. Beni motive edin nooooluurrrr

yaparsın canom korma..daha var zamanın , ne boşla nede çok sık
Hadi bakalım azcık dersini çalış sonra gel ama

Bence önüne hedef koy...şu saate kadar yada şu konuya kadar çalışıcam de falan..
Sonra gel buraya rekorunu yaz :))
hadi bakem

tamam zuzum gelip buraya skorumu yazacam. Aldım gazımı :))) biraz çalışayım sonra görüşürüz kızlar. Öğlen çok yemek yemeyin, bol su için

bugün biraz yoğun geciyor benim kızlar. 1 lt. su içtim şimdiye kadar. 3. şişemi dolduruyorum şimdi. ne zaman gelirim bilmiyorum, size hoş sohbetler

Ay kızlar benim kociş tutturdu kadayıf dolması...
Annemi aradım söledim o yapıcak..zaten ondan başkası yapamaz..annemin meşhurdur kadayıf dolması

Fundam bilirmisin

Ay kızlar benim kociş tutturdu kadayıf dolması...
Annemi aradım söledim o yapıcak..zaten ondan başkası yapamaz..annemin meşhurdur kadayıf dolması

Fundam bilirmisin

bilirim canımcım ay çok güzel oluyoama nasıl yapıldığını bilemiyorum tadı çok güzel dışarda yemiştim
diyar bakırın burma kadayıfıda çok güzelhastayım canım nasıl tatlı çekti

1 ay sonraevlilik yıl dönümümüz kızlar

vay anasını 1 yılı devirecegiz yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…