2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Evlilik yıl dönümü yaklaşanlar bizlerede yapacaklarını söylesinlerde bizede fikir olsun. Bizim şimdilik sadece hediyelerimiz belli birbirimize saat alıcaz :)

Fotoğraflarımızdan bir slayt gösterimi yapıcam ben fon olarak en bizim şarkımız çalacak. Öyle bi cd de yapmayı düşünüyorum bide bi kalp şeklinde bi pasta alabilirim

ELFİİ ZOR YAA UĞRAŞAMAM ONU SARMAKLA BOŞVER :)))

...

bende saat almak istiyorum...eşim spor saatleri çok seviyor , hani suyun bilmem kaç metresine kadar dayanıklı olanlar varya onlardan :))
ama onlarda çok pahalı para biriktircem...her ay vergi iademi koycam kenara eşime sölemicem :)
50 dün koydum kenara :))
mayısda alcam 50 bide haziranda alcam 50
işte 150 ye bulursam alcam

bide hani kupalar oluyor ya..yılın en iyi kocasına falan onlardan alıcam espirikli olsun azcıkda :)))

27 haziran yıldönümümüz....6 temmuzda eşimin d.günü...
yandımki ne yandım:18:

acaba saati evlilik yıldönümünde kupayı da doğumgünündemi versem:44:
arealarında 9 gün var

Kesinlikle öyle yap saati yıldönümünde ver kupayıda doğum gününde.

Biz saat konusunda baya bi salıvericez benim istediğim saat 295 tl eşimde araştırıyor hala kendisine nasıl bi saat alayım diye.

Selam kızlaaaar nasılsınız bakalım? Ben dişimi çektirdim üstteki yirmiliğimi ama hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür annemin yanına geldim yine de tek kalmayım evde diye ama çok mutlu oldum zor geçmemesine.. Evlilik yıldönümleri yaklaşmış yaaa işe bakın bizim de evleneli 7 ay olmuş ne çabuk geçiyor zaman. Kızlar bi hediye sitesi vardı kişiye özel hediyeler hazırlıyorlar o kadar romantik ki ben ordan eşime evlenmeden önce güzel hediyeler almıştım uygun fiyatlı. Mesela üzerinde sizin resminizin olduğu çikolatalar, ya da size özel takvimler, 2009 yılın sevgilisi oscarı aldım mesela aşkıma altında ismi yazıyor sitenin adını yazmak yasaktır sanırım ama reklama girmeden şöyle söyleyebilirim adeta hediyeler için bir fabrika gibi deyim siz anlayın

Kesinlikle öyle yap saati yıldönümünde ver kupayıda doğum gününde.

Biz saat konusunda baya bi salıvericez benim istediğim saat 295 tl eşimde araştırıyor hala kendisine nasıl bi saat alayım diye.

valla canım ben en fazla şu satten sonra 200 tl biriktirebilirim :)

hoş kociş inşallah sormaz vergi iadesi almıyomusun diye:18:
arada der fiş parasını alınca şuraya verelim diye:18:

hiç anlamadım luxxor
bitane daha site vardı

hediyeler sanki denizde yüzüyo gibi

geçmiş olsun buarada iyi geçmsine sevindim canm

bizimde 27 haziran, ne yapacağımızı planladık ama ikimizinde hediyeleri süpriz olacak
biz 1 ci evlilik yıldönümümüzde düğün tazeliycez yani tekrar düğün gibi tüm yakınlarımızı yemekte toplayıp eğlenicez. ben beyaz elbise giyicem sevgilim yine smokin giyecek. eğlenicez yani.
ben hediye olarak play station alıcam ona , tabi haberi yok çünkü benim en sevmediğim ve kesinlikle krşı çıktığım birşeydi. çookk şaşıracak onun ne alacağını bilmiyorum :82:

tünaydınnn kızlar. Öğle yemekleri yenmiştir artık afiyet olsun hepicinize

Ya laptopımın bluetoothu açılmıyor. Her şeyini doğru yapıyorum ama yok bir türlü bluetooth simgesi çıkmıyor. Atamadım fotoğrafları (( Netten çantayı buldum ama ayakkabıyı bulamadım bu çantanın pudra pembesini aldım. Ayakkabım da denim babet, üstü fiyonklu ay onu çok beğendim ama yaaa

luxxor geçmiş olsun cnm iyi geçmesine sevindim benim de korktuğum gibi olmamıştı. Kurtulduk çok şükür. Artık sızlamıyor diğer dişlerim gerçekten o rahatsız ediyormuş beni

luxxor geçmiş olsun canım , darısı başıma inşallah bende kurtulsam şu 20 liklerden

ayşe güle güle kullan :82:

arsee ben başbaşa olsun isterim kıss....

o akşam yemeğe çıkıcaz sonra eve gelip pasta kescez
kociş öyle istiyor, tabii bi değişiklik olmazsa....

belki yemekten sonra bara falan gideriz bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…