2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzucum buda mükemmel. Bide sıcak içecek koyunca ortaya resim çıkan bardaklarda güzel

he heeee ben onuda yaptırdım bir tarafına kupa nın yine sevgiliykenki fotomuzu koydum bir tarafada davetiyemizin resmini koydurdum onada bayılmıştı, ilk başta bu ne yaa boş kupa oluyolar ama ben sabredip bişeyler içmesini beklemiştim, sonra çay içelimmi dedim, ama kupanla iç dedim içti şşkınlıktan gülme krizine girdi görünce :89:

fotolu nasıl oluyo du bakayım...
biliyorum zaten seninkinin d.gününde bayaa bamıştık bunlarda,,ordan kaldı aklımda zatii

arsee ben başbaşa olsun isterim kıss....

o akşam yemeğe çıkıcaz sonra eve gelip pasta kescez
kociş öyle istiyor, tabii bi değişiklik olmazsa....

belki yemekten sonra bara falan gideriz bilmiyom

amannn biz hafta içi zaten hep başbaşayız , bide hani he denirya düğünden bişey anlamadık keşke tekrar etme imkanımız olsa diye bizde öye düşündük bakalım

Merhaba kızlar luxxor hoş geldin tatlım ohh kurtulmuşun kolay geçmesine sevindim
Alisha çantan çok şirin çok beğendim ayakkabınıda bekliyoruz en kısa zamanda Arse süper düşünmüşünüz evlilik yıldönümü planları çok hoş ben ne yapacaksam hiç bilemiyorumzuzu bizde sizin gibi baş başa geçirmek istiyoruz kocacımla

kendime sinir oldum ama bunuda kocam benim doğum günümde yapmıştı , bizim zuzu falan bilirler anlatmıştım, sabah kalktığımda yatağımın üstüm komple gül yapraklarıyla doluydu, ve elimi neye attıysam not kağıtları vardı, diş macunu, priz, ayakkabı, ekmek ayna falan . ve hepsinde farklı dillerde seni seviyorum yazıyodu

Teşekkürler elfi arse ve fundacım. Ay bizde böyle sürprizler falan pek yapılmaz yaa özel günlerde. Eskiden ben yapardım ama ben de bıraktım artık. Eskidik mi ne :26::26: O sıcak su koyunca resim çıkan kupalardan eşim askerden gelirken getirmişti bana. Hiç kullanmadım ama öylece duruyor
Bizim de doğumgünleri yakın, eşiminki 14 mayısta ben de mi bişeyler yapsam

her saat başı gülü unutuyosun

Arsecim karı koca ne kadar romantiksiniz bende romantik olmak istiyorum yaaa

yok elfi tam tersine ikimizde acayip odunuzdur :86:
ama böyle özel şeylerde espirili yapıyoruz, mesela ayrıntıyı yazmıyorumya şöyleki, güller yatakta en çok onun yattığı taraftaydı ve ben biliyorumki bunu kesinlikle bilerek yaptı diye, sordum niye kendi tarafına gül fazlaydı diye,( ben gül reçeline bayılırım bu arada) benim tarafımdakilere bişey yapmazsın diye düşündüm diyo,çünkü ertesi gün reçel yapıcam onları dedi mesela yani bu anlattıklarımı, teşekkür etmek için aradığımda konuşuyoruz. Bu kadar romantiğiz yani

O demek kız çoktan ne yapacağını bulmuş olman gerekiyordu :)))

ay elfi diyorum ya bizde pek öyle sürprizler falan yoktur, şimdi sizden duyunca özeniyorum ama

ay bide evdesin benim vaktim olsa neler yapardım en sevdiği yemekler. Şık bi masa dekolteli bi elbise güzel bi müzik yemek sonrası dans. Sonra pasta falan...

her saat başı gülü unutuyosun
nasıl unuturum bizimki kulağımı kurutuyo her konusu açıldığında , çünkü güller goncagül değildi dedim sadece 1 kere, şimdi diyoki o senin gonca değil dediğin güllerle ben ne açılmamış goncaları tavlardım biliyomusun diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…