2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

oy oy planlara dalmışınız yine kızlar. ben de burda takılıyorum ama aklım işlerde. toparlayım şunları da geleyim.

Öyle mi diyorsun cnm?? Benim doğumgünüm ondan sonra zaten. Hele ben öyle bişeyler yapayım da o yapmasın o zaman sorarım ben ona

Dene bişey kaybetmezsin sonuçta eşin için yapacaksın. Ondan bekle ama beklediğini belli etme bakalım uğaşıcakmı eşinde

Eşim bana askerdeyken çok güzel bir kutu hazırlamıştı içine gül yaprakları koymuş mektup yazmış kırmızı kalpli kalpli çiçek şeklinde bişey koymuş bide beyaz swatch saat almıştı canım benim ya okadar mutlu olmuştumki askerde zordur bu tarz şeyler hazırlamak

Bende annem için hediye bakıyorum anneler günü yaklaşıyo
Kayseri'ye mi yollayacaksın cnm?
biz gldik nasılsınızzzzzzzzzz
Hoşgeldin fatmaa. Biz iyiyiz sizi sormalı??
Dene bişey kaybetmezsin sonuçta eşin için yapacaksın. Ondan bekle ama beklediğini belli etme bakalım uğaşıcakmı eşinde

Ay hadi deneyeyim bu sefer. Ama şimdi şöyle birşey var burda doğumgünleri hep beraber kutlanır, yani biz hiç yapmadık ama mesela eltimin kaynımınkiler öyle oldu. Herkesi bi eve topluyorlar süpriiiz pasta vs. geçip gidiyor. Şimdi benden de öyle yapmamı beklerler. Nasıl olacak bu iş?

zuzu hediye denizi sitesine gir site içindeki arama motoru yerine plaket yaz. çıkıyo.ilerleyen sayfalarda ama.

O zaman bir gün önceden hazırla öyle bi süpriz. doğum günü olduğu günde toplu şekilde kutlarsınız

Son düzenleme:

ay ben 1 değil 2 değil 3 hediye alıcammm:111::111:

belkide yanına giderimzuzu niye 3 hediye kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…