2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy sorma yaaa eşimin taraftada var öyle bişey....babanesinin bile d.gününü kutladık hep beraber toplaşıp
benim d.günümde de öyle oldu...annemler kaynanalar eşimin babeleri hepsi vardı
...
geçenlerde babanelerin evlilik yıldönümüydü ya..bizide yemeğe davet ettiler..orda babanesi diyoki şakayla karışık, sıra bizdeymiş..yani bizim yıldönümümüzdede onları çağırcakmışız
eşim de dedi (zorla) olur falan nolcak gelin

üff evet yaa ama bu bi gün önceden ya da işte tam gece 12 de falan kutlama yapılabilir o zaman başbaşa oluruzzzz

İnsaf yaaaaaaaaaaaaaa yağma artık yeter içim şişti yağmur ve kapalı hava görmekten

uff hiç sevmiyom şu dogum günü işlerini ama benimkini kutlasınlar hep

Benimde mayısta hem kardeşmin doğum günü hemde anneler günü ay ne yapsam bileiyorum tabi kayınvaldeyede hediye almak lazım battı balık yan giderayy ben balık dedim ıyy:104::104:

haftaya carsamba benimde esimin dogum günü kizlarr

bir gömlek aldim birde pasta yaparim güzel bir yemek yaparim.

Canım yaaaa uzakta olmak zor oluyordur değil mi

canım biz annemle arkadaş gibiyiz ben ilk çocuğum annem bana çok düşkündür bende anneme öyle..ilkkez gurbete çıktım üniversiteyide memlekette okuyunca..buraya alıştım oyönden bi sorun yokta canım tek sıkıntı özlem işte

ne alıcaksınız....ben kendi anneme ayakkabı..kayınvalidemede bi üst falan alayım diyorum

ayşee...:)) eşimgillerde şu da var :))
yılbaşında hepsine hediye almak zorunda kaldım..selam versen hediye isticekler
kayınvalidem öle değil o da sinir oluyor..ama babaneler hep bekliyor ya...
yılbaşı olsun hediye bayram olsun hediye d.günü olsun hediye..bizde alıyoz işte gönlü olsun napalım:97:

onlarda sana alıyolardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…