Kayseri'ye mi yollayacaksın cnm?
Hoşgeldin fatmaa. Biz iyiyiz sizi sormalı??
Ay hadi deneyeyim bu sefer. Ama şimdi şöyle birşey var burda doğumgünleri hep beraber kutlanır, yani biz hiç yapmadık ama mesela eltimin kaynımınkiler öyle oldu. Herkesi bi eve topluyorlar süpriiiz pasta vs. geçip gidiyor. Şimdi benden de öyle yapmamı beklerler. Nasıl olacak bu iş?
ayy sorma yaaaeşimin taraftada var öyle bişey....babanesinin bile d.gününü kutladık hep beraber toplaşıp
benim d.günümde de öyle oldu...annemler kaynanalar eşimin babeleri hepsi vardı
...
geçenlerde babanelerin evlilik yıldönümüydü ya..bizide yemeğe davet ettiler..orda babanesi diyoki şakayla karışık, sıra bizdeymiş..yani bizim yıldönümümüzdede onları çağırcakmışız
eşim de dedi (zorla) olur falan nolcak gelin
uff hiç sevmiyom şu dogum günü işlerini ama benimkini kutlasınlar hep
Bence de
Benimde mayısta hem kardeşmin doğum günü hemde anneler günü ay ne yapsam bileiyorumtabi kayınvaldeyede hediye almak lazım battı balık yan gider ayy ben balık dedim ıyy :104::104:
ohooooo funda sanırım battın sen canım gelecek ay
sorma canım valla battımki ne battımolsun be annem için değer ona çok güzel bir hediye alıcamm özledimmi ne yine ya
Canım yaaaauzakta olmak zor oluyordur değil mi
ne alıcaksınız....ben kendi anneme ayakkabı..kayınvalidemede bi üst falan alayım diyorum
ayşee...:)) eşimgillerde şu da var :))
yılbaşında hepsine hediye almak zorunda kaldım..selam versen hediye isticekler
kayınvalidem öle değil o da sinir oluyor..ama babaneler hep bekliyor ya...
yılbaşı olsun hediye bayram olsun hediye d.günü olsun hediye..bizde alıyoz işte gönlü olsun napalım:97:
aksama ne pisiriyorsunuz kizlarrr ??
kizlarr
anneler günü ne zaman ???
Mayisin ilk haftasimiydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?