2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Aaaaaaa babanneye o da değişikmiş Walla yılbaşında bi tek eşime hediye aldım yani babane ne yaaa
aksama ne pisiriyorsunuz kizlarrr ??

cnm ya ne pişirsem bilmiyorum dün pazara da çıkamadım. Ne zamandır kumpir yemiyoruz ama, hazır evde bütün malzemeler varken kumpir yapayım bari.

Ya kızlar ne dicem aklıma geldi şimdi. Ben sabah mide bulantısıyla uyandım ilk defa böyle bişey oldu, tuvalete gittim çıkarayım diye çıkmadı. Yatağa yattım tekrar başladı bulantı, neyse sonra dalmışım. Ya acayip tırsıyorum bebek falan olmasın allahım nolur daha çok erken

ay sorma pek sosyetik babanesi...bileziklerini takar takar kollarını sallandırı yeni gelin gibi

bak kumpiri iyi getirdin aklıma...garnitürüm vardı benim akşam fırına atayım patates bari..

ama fırında közlenirmi..ocaktamı közlesem:44:

ocakta nasıl olur ki? Fırına at ben öyle yapıyorum. Ama bi saat kadar sürüyor iyice pişmesi, patateslerim de büyük çünkü kumpirlik.

anam ne süslü bir babaanneymiş öyle asıl onların sana alması lazım sen gelinsin
ay bende kumpir yapayım
nasıl yapıyosun bakayım ben kumpiri hep dışarda yedim evde yapmaya niyetlendim ama hep niyetlendim yani

ay ben suyu unuttum yine...sabahkinden sonra ilk yudumum

elfii merak ediyorum sen bunları yaparken görümce hanım nerelerde oluyor..
sende çalışıyosun o da, niye kızından istemiyor....
üstelik kızında kalıyor yanii

cnm patatesleri fırına at. Pişince içlerini oy bi tabağa koy. Patates içlerini rendelenmiş kaşar ve tereyağı ile karıştır. Tadına göre miktarlarını ayarla. Sonra içleri tekrar patateslere doldur, üstlerine de evde ne varsa, salam sosis garniyür zeytin mısır.... doldur gitsin

tamam canım bugün kumpir yapayım
canım vallahi bilemiyorumki miden niye bulandı acaba daha önce hiç olmuşmudu böyle bişey ?şüpheleniyomusun peki korunuyomuydunuz bide?

tamam canım bugün kumpir yapayım
canım vallahi bilemiyorumki miden niye bulandı acaba daha önce hiç olmuşmudu böyle bişey ?şüpheleniyomusun peki korunuyomuydunuz bide?

olmamıştı hiç bu kadar ciddisini hatırlamıyorum. Korunma da bazen prez. bazen geri çekilme. Ama eşime güveniyorum, da.... İşte ihtimal bu belli mi olur :26:

Canım bi gün önceden yaptığım ıspanak vardı dünde o bi yayla çorbası yaptı benle eşim de kahvaltılık almaya dışarı çıktık birazda dolaştık bi çorbayı 2 kişi yapacak halimiz yok diye düşündüm geldim bi surat sormaa. Alt tarafı bi çorba yaptı herşeyde bebeğini ima ediyor ona kim bakacak diye. Bende dedim evde karnıbahar var yarın direk eve giderim yapar getiririm tamam dedi.

olmamıştı hiç bu kadar ciddisini hatırlamıyorum. Korunma da bazen prez. bazen geri çekilme. Ama eşime güveniyorum, da.... İşte ihtimal bu belli mi olur :26:

canım bi test yap bence emin olmak için ayy ayşecim daha erken ya:26:ama hayırlısı canım benim hiç korkma içini ferah tut

canım bi test yap bence emin olmak için ayy ayşecim daha erken ya:26:ama hayırlısı canım benim hiç korkma içini ferah tut

P.tesi gibi ya da o hafta içinde regl olmam gerekiyor onu da bekleyeyim de olmazsam bi test alırım. Şimdi erken olduğu için belki tam çıkmayabilir.

Bende pazar günü bekliyorum adetimi. bu hafta bi kaç kere midem bulandı aynı durumdayız aslında. Bizde aynı şekilde korunuyoruz

Tamm yazını atlamışım kıs allallah:26:

Başka belirti varmıki ayşe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…