- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
aksama ne pisiriyorsunuz kizlarrr ??
Aaaaaaa babanneye o da değişikmişayşee...:)) eşimgillerde şu da var :))
yılbaşında hepsine hediye almak zorunda kaldım..selam versen hediye isticekler
kayınvalidem öle değil o da sinir oluyor..ama babaneler hep bekliyor ya...
yılbaşı olsun hediye bayram olsun hediye d.günü olsun hediye..bizde alıyoz işte gönlü olsun napalım:97:
aksama ne pisiriyorsunuz kizlarrr ??
Kıymalı karnıbahar yemeği yapıcam ben. Sevgili kayınvalidem istedi. Ay bi nazlı ki sormayın gitsin akşamda kayısı kompostosu yaptım ona.
onlarda sana alıyolardır
Aaaaaaa babanneye o da değişikmişWalla yılbaşında bi tek eşime hediye aldım yani babane ne yaaa
cnm ya ne pişirsem bilmiyorum dün pazara da çıkamadım. Ne zamandır kumpir yemiyoruz ama, hazır evde bütün malzemeler varken kumpir yapayım bari.
Ya kızlar ne dicem aklıma geldi şimdi. Ben sabah mide bulantısıyla uyandım ilk defa böyle bişey oldu, tuvalete gittim çıkarayım diye çıkmadı. Yatağa yattım tekrar başladı bulantı, neyse sonra dalmışım. Ya acayip tırsıyorum bebek falan olmasın allahım nolur daha çok erken
ay sorma pek sosyetik babanesi...bileziklerini takar takar kollarını sallandırı yeni gelin gibi
bak kumpiri iyi getirdin aklıma...garnitürüm vardı benim akşam fırına atayım patates bari..
ama fırında közlenirmi..ocaktamı közlesem:44:
anam ne süslü bir babaanneymiş öyleasıl onların sana alması lazım sen gelinsin
ay bende kumpir yapayım
nasıl yapıyosun bakayım ben kumpiri hep dışarda yedim evde yapmaya niyetlendim ama hep niyetlendim yani
cnm patatesleri fırına at. Pişince içlerini oy bi tabağa koy. Patates içlerini rendelenmiş kaşar ve tereyağı ile karıştır. Tadına göre miktarlarını ayarla. Sonra içleri tekrar patateslere doldur, üstlerine de evde ne varsa, salam sosis garniyür zeytin mısır.... doldur gitsin
tamam canım bugün kumpir yapayım
canım vallahi bilemiyorumki miden niye bulandı acaba daha önce hiç olmuşmudu böyle bişey ?şüpheleniyomusun peki korunuyomuydunuz bide?
ay ben suyu unuttum yine...sabahkinden sonra ilk yudumum
elfii merak ediyorum sen bunları yaparken görümce hanım nerelerde oluyor..
sende çalışıyosun o da, niye kızından istemiyor....
üstelik kızında kalıyor yanii
olmamıştı hiç bu kadar ciddisini hatırlamıyorum. Korunma da bazen prez. bazen geri çekilme. Ama eşime güveniyorum, da.... İşte ihtimal bu belli mi olur :26:
canım bi test yap bence emin olmak için ayy ayşecim daha erken ya:26:ama hayırlısı canım benim hiç korkma içini ferah tut
kızlarrr sorumu es geçtiniz? Bi şey olur mu sizce bebek falan var mıdır?
aaaaaaa babanneye o da değişikmişwalla yılbaşında bi tek eşime hediye aldım yani babane ne yaaa
Cnm ya ne pişirsem bilmiyorum dün pazara da çıkamadım. Ne zamandır kumpir yemiyoruz ama, hazır evde bütün malzemeler varken kumpir yapayım bari.
Ya kızlar ne dicem aklıma geldi şimdi. Ben sabah mide bulantısıyla uyandım ilk defa böyle bişey oldu, tuvalete gittim çıkarayım diye çıkmadı. Yatağa yattım tekrar başladı bulantı, neyse sonra dalmışım. Ya acayip tırsıyorum bebek falan olmasın allahım nolur daha çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?