2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bide ayşecim ne kadar kocana güvensende o bir korunma yöntemi değil. Kaza ile oldu diyenler çok. Benim görümcemde evlendikten 3 ay sonra o şekilde hamile kaldı. Benim öyle bişey olsa ben sevinirim bi yanım anne olmayı çok istiyor

evet haklısın işte ben de o yüzden tedirgin oldum ne kadar güvensem de belli olmuyor bu işler. Ya ben hazır diilim ama elficim yani kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Bi sene sonra falan düşünüyorduk biz hayırlısı artık, inş. bi şey yoktur.

İnşallah yoktur deme bence. Sonra ilerde bi sorun varsa çok üzülürsün. Bizim öyle bi korkumuz var eşimle. Belkide bizim çocuğumuz olmuyordur nerden bilelim flan diyoruz bi ara test yapacaktık askıda kaldı. bide uzun süre ara verenlerin çocuk sahibi olma oranı düşüyor benim çevremde çok var öyle.

Forum takipe bi tıkla ne kadar çok çocuk sahibi olmak isteyen konu var sürekli o konular aktif

evet benim de en büyük korkum odur, ya olmazsa diye...Allahım hayırlısını versin inş.hepimiz istediğimiz zaman hamile oluruz :26:

Ayşecik kıs bişy sorcam..patatesleri 250 derecedemi atıyon fırına :)))

havuç mücveri yediniz mi hiç? Ya da yaptınız mı? Az önce yemek tariflerinde biri paylaştı da ilgimi çekti gidip bi denesem mi diyorum?

güzel bir başlık olmuş öncelikle bende evleneli 6 ay oldu diyorumki keşke daha önce tanışıp evlenseymişim herşey yolunda çok şükür aşk her gün artıyor azalmaca yok güzel dimi hep böyle gitsin:82:

Biri mikrodalgada yapıyordu nektardı sanırım. Nektar okursan cevap yaz

Kaç watt ve kaç dk. ya ayarladın
sonra küle dönmesin patatesler :)

Aramıza hoşgeldin bilge. Aramızda evlendiğine pişman olan yok çok güzel tabi.
Çalışıyormusun?

Hoşgeldin madam Neler yaparsın kendini biraz tanıtır mısın bize?

Elficim ben de denedim mikroda patatesi, yani kumpirlik olanı değil de patatesleri küp küp doğayıp haşlamayı denedim güzel olursa kumpir de yaparım dedim ama istediğim gibi olmadılar. Dışı lastiğimsi bir kıvam aldı içşeri de pişti ama lezzetli değil gibiydi. Belki benim mikrodalga öyle pişirmiştir bilemiyorum

Aman aklımdan çıkarayım şimdilik. Kocişe bahsedersem hemen ister kumpir kalsın şimdi :))

Ayşe lcw den mi aldın canım, bende de bunun aynısının beyazı var..güle güle kullan :81:

ay elfi diyorum ya bizde pek öyle sürprizler falan yoktur, şimdi sizden duyunca özeniyorum ama
aynen bizde de.. tüm yorumları okdum ne güzel fikirler var hepinizde, hele arsenin ve eşinin yaptığı süprizlere bayıldım..ama benim eşim güler ben böyle şeyler yapsam odun işte
öyle notlar felan yazsam bişi demez de komik gelir ona, ben de yapmıyorum o yüzden kendisi de hiç uğraşmaz zaten.. çok düz adam işte: gel aşkım sana hediye almaya çıkalım der olur biter
bu doğum günüm için süpriz yapıcakmış ama bakalım görücez

aksama ne pisiriyorsunuz kizlarrr ??
ben birazdan zeytin yağlı taze fasulye yapıcam
hayırlısı olsun canım nolur olmasın deme.. haftaya test al mutlaka
Biri mikrodalgada yapıyordu nektardı sanırım. Nektar okursan cevap yaz

Kaç watt ve kaç dk. ya ayarladın
sonra küle dönmesin patatesler :)
en son ayara atıyorum ben elfim, 20 dk
arada aç bak ama, büzüşmeye başlamadan çıkar, büzüşürse güzel olmuyolar

Ayşe soyulmuş, doğranmış patates hiç güzel olmuyo mikrodalgada
yani yemek gibi olur o zaman, mikrodalgada yemek olur mu ki :26:
kabuğuyla olduğu gibi, yıkayıp koyucaksın patatesi aynı kumpir gibi oluyo o zaman :81:

nekadar çok uyumuşum bugün yaa 2 oluyodu kalktığımda
topiki okumaya başladım, yarıda bırakıp markete gittim geldim anca bitirdim
çok enerjiksiniz bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…