- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
P.tesi gibi ya da o hafta içinde regl olmam gerekiyor onu da bekleyeyim de olmazsam bi test alırım. Şimdi erken olduğu için belki tam çıkmayabilir.
bilemiyorum ki cnm olur mu acaba? P.tesi falan adet olmam lazım az kaldıAyşecim ne zaman adet olucan yakınmı ? Öyle hemen bulantı olurmu ki
ay ne sorduydun ne bebeği kıss
Bide ayşecim ne kadar kocana güvensende o bir korunma yöntemi değil. Kaza ile oldu diyenler çok. Benim görümcemde evlendikten 3 ay sonra o şekilde hamile kaldı. Benim öyle bişey olsa ben sevinirim bi yanım anne olmayı çok istiyor
bilemiyorum ki cnm olur mu acaba? P.tesi falan adet olmam lazım az kaldı
cnm sabah mide bulantısıyla kalktım demiştim de :26:
Tamm yazını atlamışım kıs allallah:26:
Başka belirti varmıki ayşe...
evet haklısın işte ben de o yüzden tedirgin oldum ne kadar güvensem de belli olmuyor bu işler. Ya ben hazır diilim ama elficim yani kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Bi sene sonra falan düşünüyorduk biz hayırlısı artık, inş. bi şey yoktur.
İnşallah yoktur deme bence. Sonra ilerde bi sorun varsa çok üzülürsün. Bizim öyle bi korkumuz var eşimle. Belkide bizim çocuğumuz olmuyordur nerden bilelim flan diyoruz bi ara test yapacaktık askıda kaldı. bide uzun süre ara verenlerin çocuk sahibi olma oranı düşüyor benim çevremde çok var öyle.
Ayşecik kıs bişy sorcam..patatesleri 250 derecedemi atıyon fırına :)))
güzel bir başlık olmuş öncelikle bende evleneli 6 ay oldu diyorumki keşke daha önce tanışıp evlenseymişim herşey yolunda çok şükür aşk her gün artıyor azalmaca yok güzel dimi hep böyle gitsin:82:
Ayşe lcw den mi aldın canım, bende de bunun aynısının beyazı var..güle güle kullan :81:tünaydınnn kızlar. Öğle yemekleri yenmiştir artık afiyet olsun hepicinize
Ya laptopımın bluetoothu açılmıyor. Her şeyini doğru yapıyorum ama yok bir türlü bluetooth simgesi çıkmıyor. Atamadım fotoğrafları(( Netten çantayı buldum ama ayakkabıyı bulamadım bu çantanın pudra pembesini aldım.Eki Görüntüle 181922 Ayakkabım da denim babet, üstü fiyonklu ay onu çok beğendim ama yaaa
aynen bizde de..ay elfi diyorum ya bizde pek öyle sürprizler falan yoktur, şimdi sizden duyunca özeniyorum ama
ben birazdan zeytin yağlı taze fasulye yapıcamaksama ne pisiriyorsunuz kizlarrr ??
hayırlısı olsun canım nolur olmasın deme..Ya kızlar ne dicem aklıma geldi şimdi. Ben sabah mide bulantısıyla uyandım ilk defa böyle bişey oldu, tuvalete gittim çıkarayım diye çıkmadı. Yatağa yattım tekrar başladı bulantı, neyse sonra dalmışım. Ya acayip tırsıyorum bebek falan olmasın allahım nolur daha çok erken
en son ayara atıyorum ben elfim, 20 dkBiri mikrodalgada yapıyordu nektardı sanırım. Nektar okursan cevap yaz
Kaç watt ve kaç dk. ya ayarladın
sonra küle dönmesin patatesler :)
Hoşgeldin madamNeler yaparsın kendini biraz tanıtır mısın bize?
Elficim ben de denedim mikroda patatesi, yani kumpirlik olanı değil de patatesleri küp küp doğayıp haşlamayı denedim güzel olursa kumpir de yaparım dedim ama istediğim gibi olmadılar. Dışı lastiğimsi bir kıvam aldı içşeri de pişti ama lezzetli değil gibiydi. Belki benim mikrodalga öyle pişirmiştir bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?