2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nekadar çok uyumuşum bugün yaa 2 oluyodu kalktığımda
topiki okumaya başladım, yarıda bırakıp markete gittim geldim anca bitirdim
çok enerjiksiniz bugün

Maşallah nigarcım iki ayın acısını çıkarıyorsun heralde. Uyu uyu vaktin varken zaten evde başka türlü vakit geçmiyor. Cnm çantayı lcw'den aldım evet, kullanışlı mı rahat mı ilk defa böyle bir çanta alıyorum da. Ayrıca al benim kocişi vur seninkine aynılar yani birebir.
Hmmm patatesler kabuklu olunca mı güzel oluyor diyorsun? Bi de kabuklu bütün atayım bi ara. Ben de geçenlerde evde bi sürü kırmızı biber vardı onları attım mikrodalgaya, bi güzel oldular. Kabukları da çok kolay soyuldu, üstüne zeytinyağı limon sarımsaklı sosla bildiğimiz közlenmiş biber oldular hem kısa zamanda pişti, hem de yanını çevir arkasını çevir diye uğraşmadan. Grillde közlerken habire çeviriyordum sıkıcı oluyordu o zaman.

Hıı kırmızı biber demişken aklıma geldi ben bugün biber dolması yapıcaktım yaa. Aman onu da yarın yaparız kumpir varken biber dolması mı yenir :)))

Son düzenleme:
evet sanırım erken kalkmanın acısını çıkartıyorum canım
canta kullanışlı evet, tam yaz çantası..kışın büyük çantalar kullanıyorum genelde ben :81:

deniycem kırmızı biberleri mikrodalgada, fırına atıyodum ben hep
kırmızı biberleri soyunca, yumurta ve galeta ununa bulayıp kızartmayı denedin mi, öyle de güzel oluyolar canım :))

dizim bitti, gidip işlerimi yapim, yarın kayınvalidemlerdeyim

Son düzenleme:
Seninle yaşlanmak istiyorum. Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyım istiyorum. Benim olduğu kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım.

Yaşayalım kı, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı. Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız. Sen çok dertlenip, içip, arkadaşlarınla eve gelmelisin. Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız. Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi.

Yaşayalım ki, paramız olunca sevinelim. Güzel günlerimizi, evimizde, bır şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız. Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek... Böylece yaşamalıyız işte.

Sonra çocuğumuz olmalı, düşünsene, senin ve benim olan bir canlı. Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın. Ve ben söylenerek sıranı almalıyım. Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.

Zaman su gibi akıp giderken, herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı. Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden. Mutlu da olsa, kötü de olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı. Saçlara düşünce aklar ya da gidince aklar, çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehırden.

Kavgasız, her sabah gürültüyle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz. Geceleri balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız. Eve gelip, benden kahve istemelisin. Çocuklar gelmeli zıyaretimize, geçmışteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız...

Öyle sevmelisin ki beni, bu yazdıklarım korkutmamalı seni. Tebessümler açtırmalı yüzünde. Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde, birbirimizi sevmenin gururu olmalı \"herşeyde\".

Can Yücel

funda naber kiz ne örüyon bu saatte ?

canım ben dün akşam hiç girmedimki kk ya..
can yücelin bütün yazılarına bayılırım çok güzeldi teşekkür ederiz paylaştığın için:81:

günaydınnn

yine koca zoruyla kalktım yataktanAllah ım yaa,çok uykum var çok...yarında kalkcam sonra kalkmıcam:93:

Ben de bugün sabah koca zoruyla yatırılmak istedim ama direndim erken gidecem işe diye :)))) oysaki öğleden sonra da gelsem olurdu.

günaydın kızzzlarrr... çok yoğun bir hafta sonu beni bekliyor. vakit buldukça bakarım artık sohbetinize.

beni özleyin anacımmmm

Günaydın Kızlar

Ooo tembeller ben sabah kalktım duş aldım saçımı fönledim makyaj yaptım :))

Günaydın Kızlar

Ooo tembeller ben sabah kalktım duş aldım saçımı fönledim makyaj yaptım :))

ben elimiyüzümü zor yıkıyom sen bide duşa girdin..fön makyaj...

sabah ezanıyla birliktemi kalktın kızım

...

sirken çok hainsin hee:82:

elfiii, kayınvalidesiz ev hayatı nasıl

zuzucum görüldüğü gibi daha rahat. O evdeyken mecburen gece duş alıp yatıyorum çünkü sabahları banyoyu işgal ediyor 1 saat dişini fırçalıyor abdest alıyor yüzünü yıkaması bile çok uzun sürüyor.

7,30 ve 7,40 a saatler ayarlı....

biz 8,00 de kalkabildik anca :))

8,20 de anca evden çıkabildik :)))

napayım zuzum. Eşimin amcası almanyada yaşıyor iki yıldır. Ne nişanımıza ne de düğünümüze gelebildi. tr ye gelecekti bu hafta; tahmin ediyorum ki bize de uğrar. ama yemeğe mi almamız lazım yoksa çaya mı bilmiyrum. Evde kalsaydım temizlik yapar seminerime bakamazdım; iyisi mi yarın tembellik yapmayım erken uyanıp evimi toplayım. Bugün de akşam kurabiye filan bi şeyler yapayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…