2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sen yinede bence biberin varsa dolma doldur at dolaba...sen çaya beklersin ama bakarsın erken gelirler aç gelirler size...
atar 2 dk da pişirirsin dolmanı...

kaçta işte olmak zorundasın biz 8 30 işte oluyoruz

canım bugün geç kaldığım için 8,20 dolmuşuna bindim...normalde evden 8,00 de çıkmam lazım...8,30 da işyerinde oluyorum..
benim yarım saatlik yolum var..işyerim ve evim arasında

eğer 2 kişilerse yemeğe çağır zor olmaz çayın yanınada illa bişeyler yapmak zorundasın en iyisi yemeğe çağır daha hoş olur bence

sen yinede bence biberin varsa dolma doldur at dolaba...sen çaya beklersin ama bakarsın erken gelirler aç gelirler size...
atar 2 dk da pişirirsin dolmanı...

annem dolma doldurup buzluğuma koymuştu o var: ananemizin de sardığı yapraklar var baya çok. olmazsa onu pişireyim.

eğer 2 kişilerse yemeğe çağır zor olmaz çayın yanınada illa bişeyler yapmak zorundasın en iyisi yemeğe çağır daha hoş olur bence

tatlım 3 kişiler bir de çocukları var ama onlar tek gelmezler ki mutlaka k validem k peder kardeşler filan da olurlar. Ananemiz de olur; annemle babamı da çağırmam lazım. Baya kalabalık olur öyle olunca. Yemeğe almayı ben de çok isterim yoksa. Evim bi küçük olmasa...

biz 8'de işbaşı yapıyoruz. o yüzden çok zor kalkıyoruz sabahları. 7'de ancak çıkıyoruz yataktan. ben sabahları duş almaya kalksam 2 saati bulur evden çıkmam. saçlarımı kurutmam çok zaman alıyor çünkü.

Bizede pazar günü çorludan k.validemin kız kardeşi eşi ve 2 çocuğu gelicek benim mecburen yemek yapmam lazım. Köfte var buzlukta onu kızartıcam. fırında makarna istedi k.valide. Bide çorba yaparsın dedi bi salatada yaparım

Ben saçımı fön makinesiyle kuruttum fırça ile. Bi yandan da fön çekmiş gibi oldu dümdüz oldu saçlarım düzleştirici ile yapmak istemiyorum saçlarım mahvolmuştu zor düzeldi

Ben saçımı fön makinesiyle kuruttum fırça ile. Bi yandan da fön çekmiş gibi oldu dümdüz oldu saçlarım düzleştirici ile yapmak istemiyorum saçlarım mahvolmuştu zor düzeldi

ah ah benim saçlarım hem kalın telli, hem gür hem de kıvırcık...

bu arada nilüferin 12 düet albümü süper olmuş dinlediniz mi? şuanda onu dinleyerek iş yapıyorum, harika gidiyor

ooo öyle durumlarda bende alamıyorum kalabalık oluyo evim çok büyük değil zor oluyo..ozaman çayın yanına bişeyler hazırla sirkencim önden kahve verirsin

Ay sinir oldum kargoya

Dün mesaj geldi paketim varmış, gelmişler bulamamışlar adreste beni çağırıyorlar...

Azönce aradım, böle böle mesaj gelmiş bana diye..kız evet sizin gelmeniz gerekiyor,notlu kargoyu geri getiremiyoruz diyip durdu...

Bende deim ee kargo gelmişte beni bulamamışsa hani notu..not bırakması gerekmiyormu kapıya..evet dişyo..e yok dedim işte..
Hem dedim bizim büromuz kapanmaz hiç ben yoksamda biri vardır mutlaka, çıkamam işyerimden gönderin dedim..yok dedi..kapattım....

Patrona söledim o aradı..işte ben mali müşavir x falan...dedi bzim büromuz sabah bi açılır akşam 7,30-800 e kadar kapanmaz, öğle arasında bile dedi..arkadaşlar zaten inicekler kargoya, bize de bıraksınlar dedi..kız öle tamm dedi..

şunlara bak ya..işine gelene tamm diyo..pek alaa getirebiliyorlar işte

Ya aslında şurda dürt butonu olcaktı....
Böle çok çalışkan arkileri gelsinler diye dürtcektik

Rakçılarla daha güzel olmuş düetleri..hem onlarla şarkı seçimleride süperrrr

ne geldi acaba sana zuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…