7,30 ve 7,40 a saatler ayarlı....
biz 8,00 de kalkabildik anca :))
8,20 de anca evden çıkabildik :)))
napayım zuzum. Eşimin amcası almanyada yaşıyor iki yıldır. Ne nişanımıza ne de düğünümüze gelebildi. tr ye gelecekti bu hafta; tahmin ediyorum ki bize de uğrar. ama yemeğe mi almamız lazım yoksa çaya mı bilmiyrum. Evde kalsaydım temizlik yapar seminerime bakamazdım; iyisi mi yarın tembellik yapmayım erken uyanıp evimi toplayım. Bugün de akşam kurabiye filan bi şeyler yapayım diyorum.
kaçta işte olmak zorundasın biz 8 30 işte oluyoruz
sen yinede bence biberin varsa dolma doldur at dolaba...sen çaya beklersin ama bakarsın erken gelirler aç gelirler size...
atar 2 dk da pişirirsin dolmanı...
eğer 2 kişilerse yemeğe çağır zor olmazçayın yanınada illa bişeyler yapmak zorundasın en iyisi yemeğe çağır daha hoş olur bence
Ben saçımı fön makinesiyle kuruttum fırça ile. Bi yandan da fön çekmiş gibi oldu dümdüz oldu saçlarım düzleştirici ile yapmak istemiyorum saçlarım mahvolmuştu zor düzeldibiz 8'de işbaşı yapıyoruz. o yüzden çok zor kalkıyoruz sabahları. 7'de ancak çıkıyoruz yataktan. ben sabahları duş almaya kalksam 2 saati bulur evden çıkmam. saçlarımı kurutmam çok zaman alıyor çünkü.
Ben saçımı fön makinesiyle kuruttum fırça ile. Bi yandan da fön çekmiş gibi oldu dümdüz oldu saçlarım düzleştirici ile yapmak istemiyorum saçlarım mahvolmuştu zor düzeldi
annem dolma doldurup buzluğuma koymuştu o var: ananemizin de sardığı yapraklar var baya çok. olmazsa onu pişireyim.
tatlım 3 kişiler bir de çocukları var ama onlar tek gelmezler ki mutlaka k validem k peder kardeşler filan da olurlar. Ananemiz de olur; annemle babamı da çağırmam lazım. Baya kalabalık olur öyle olunca. Yemeğe almayı ben de çok isterim yoksa. Evim bi küçük olmasa...
ah ah benim saçlarım hem kalın telli, hem gür hem de kıvırcık...
bu arada nilüferin 12 düet albümü süper olmuş dinlediniz mi? şuanda onu dinleyerek iş yapıyorum, harika gidiyor
cidden güzelmiş bende dinliyorum:124:
ben radyo dinliyorum power turk :)
ay sinir oldum kargoya
Dün mesaj geldi paketim varmış, gelmişler bulamamışlar adreste beni çağırıyorlar...
Azönce aradım, böle böle mesaj gelmiş bana diye..kız evet sizin gelmeniz gerekiyor,notlu kargoyu geri getiremiyoruz diyip durdu...
Bende deim ee kargo gelmişte beni bulamamışsa hani notu..not bırakması gerekmiyormu kapıya..evet dişyo..e yok dedim işte..
Hem dedim bizim büromuz kapanmaz hiç ben yoksamda biri vardır mutlaka, çıkamam işyerimden gönderin dedim..yok dedi..kapattım....
Patrona söledim o aradı..işte ben mali müşavir x falan...dedi bzim büromuz sabah bi açılır akşam 7,30-800 e kadar kapanmaz, öğle arasında bile dedi..arkadaşlar zaten inicekler kargoya, bize de bıraksınlar dedi..kız öle tamm dedi..
şunlara bak ya..işine gelene tamm diyo..pek alaa getirebiliyorlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?